Cautare

1217 de rezultate pentru "model" (5.81 secunde)
"Victor Ponta, un tanar lup al politicii cu aer de elev model" Seful opozitiei romane de stanga, Victor Ponta, desemnat vineri prim-ministru de catre presedintele Traian Basescu, este un tanar lup al politicii cu ambitii mari, comenteaza AFP, citata de Agerpres.
Iar legea achizitiilor publice trebuie transformata pe model european. ... Lege electorala sustinuta de partide - vrem un model uninominal pur - vrem combaterea traseismului politic - vrem o reglementare mai clara a finantarii partidelor politice - si vrem pregatirea, dupa alegeri, a modificarii Constitutiei.
Pe de alta parte, ce inseamna un nou model politic? In opinia mea, inseamna un model conceput mai degraba sa educe oamenii decat sa-i mobilizeze in maniere simpliste.
E o tara care se poate compara ca dimensiune, ca problematica, cu Romania si o tara care a progresat foarte mult in ultimii ani de cand a intrat in Uniunea Europeana, asa incat, ca sa nu dau exemple generale, care nu spun nimic, va spun ca pentru mine Polonia reprezinta un model.
Ei toti sunt eroii nostri, ai Romaniei, un adevarat model de patriotism si un model pentru o generatie in cautarea propriilor valori.
Personalitatea sa marcanta a inspirat generatii de romani care au aflat in el un adevarat model de viata si de traire romaneasca.
Nu, este vorba de a merge inainte cu un model profund daunator, care, daca suntem onesti, cel putin pentru Romania, a produs, din 2007, de cand am aderat la UE, mai multa saracie, dezindustrializare, polarizare sociala si un munte de coruptie.
Anul 2015 marcheaza 20 de ani de la infiintarea Adunarii Popoarelor din Kazahstan, modelul kazahstanez de integritate, unitate, pace si intelegere reprezentand la ora actuala un model pentru intreaga lume.
Perez a apreciat ca toti acesti bani au fost cheltuiti pentru a omologa in Statele Unite ale Americii un model al masinii Aro.
Uzina Dacia Pitesti a produs autovehiculul cu numarul 2.500.000, un model Logan de culoare gri-perl echipata cu motor de 1,4 litri pe benzina, care a parasit, ieri, 8 ianuarie a.c.
Daca nu dispuneti de foarte multi bani, puteti alege o casa construita din lemn masiv, dupa un model tipic american. ... Daca este ales un model canadian, preturile sunt situate intre 95 si 120 de euro/mp.
Va rezulta un model de calcul pentru tarifele percepute de Romtelecom pentru apelurile initiate dintr-o alta retea catre un numar al operatorului national de telefonie fixa. Deocamdata, cele doua institutii au modele diferite de calcul al costurilor, dar prin negocieri se va ajunge la un model comun.
Contribuabilii-model au posibilitatea de acum inainte sa faca mai putine drumuri catre Directia de Finante Galati, potrivit ordinului Ministrului Finantelor Publice.
Pentru masinile care prezinta mai multe editii ale aceluiasi model a fost luat in considerare cel mai scump. ... Acesta este cel mai rapid model Mercedes existent pe piata, insa si cel mai scump, putand fi achizitionat cu 452.000 de dolari.
Acesta spune ca relansarea uzinei ar presupune ca viitorul investitor sa produca aici un model nou. In cazul mentionat, ar putea fi vorba de un model NISSAN, varianta de rezerva fiind extinderea capacitatii de productie pentru RENAULT-DACIA, produs in prezent la uzinele din Pitesti.
Medalia de bronz revine celui mai recent model din atelierele din Zuffenhausen, noul Porsche Cayman. ... Alt model Mercedes prezent in clasament este cel din clasa M, care cu 6,16 puncte ocupa locul noua.
In ceea ce priveste siguranta, unde au existat intotdeauna dubii, echipa tehnica a dotat fiecare model cu o structura de aluminiu, care ii permite lui Scouty R sa depaseasca fara probleme probele de crash test.
Tot in 2008, noul model S-Type va "semnaliza" cunoscatorilor o fina, dar consistenta tusa retro. ... Constructorii nu au oferit informatii cu privire la pretul noului S-Type, insa au anuntat ca lucreaza la noul model XJ care va fi prezent in saloanele auto incepand din 2010.
Tot la Salonul Auto de la Paris, Automobile Dacia si-a lansat ieri noul model Logan Break.
Dupa ce a fost prezentat in premiera saptamana trecuta la Salonul Auto de la Paris, noul model Dacia Logan Break a devenit motivul ingrijorarii unora dintre cei mai puternici producatori de automobile din Europa.
google-analytics.com