Cautare

1217 de rezultate pentru "model" (5.75 secunde)
Romania nu a vazut acest model de emisiune pana acum acest format. ... Un mare respect in cariera mea il am pentru Cristian Topescu, care mi-a fost un model in munca, de a prezenta programe mari de televiziune, nu doar de a realiza si a fi implicata in organizare.
- Aveti vreun model dupa care va ghidati in viata? - O iubesc pe Maria Callas, dar nu pot sa spun ca este un model. ... Nu am un model pentru ca fiecare om si fiecare experienta reprezinta o lectie continua.
CEO-ul Tesla, Elon Musk, a dezvaluit recent ca Tesla pregateste un model budget friendly In prima faza, Tesla va produce acest model doar la fabrica din Berlin Tesla vrea sa ofere un model mai accesibil pe piata europeana unde competitia e acerba
"Preluand acest model (n.r. ... Potrivit viziunii USL, a doua camera a Parlamentului va fi aleasa dupa model francez, cu mandat de 4 ani si cu obiective de organizare si dezvoltare regionala.
Esenta "Reformei" propuse de Vasile Dancu, atunci si acum, este instaurarea in PSD a revolutiei permanente, dupa model trotkist. ... Daca Vasile Dancu propune PSD-ului ca model "daramarea idolilor" si smulgerea tablourilor de pe pereti de ce nu incepe cu un experiment pe care sa-l aplice organizatiei din Cluj?
Daca dorim sa dam un sens acestui sacrificiu fondator trebuie sa ne schimbam modul traditional de comportament bazat pe o strategie de supravietuire printr-un model de comportament bazat pe respectul de sine.
Daca pana acum a putut fi vazut doar in fotografii-spion, noul model Dacia, Loganul Break, va putea fi admirat pe viu in Elvetia, in cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Premierul Calin Popescu Tariceanu vede in Ministerul Agriculturii un model perfect de absorbtie a fondurilor europene. In acest sens, prim ministrul a declarat ca Romania va putea folosi modelul pe care Ministerul Agriculturii l-a implementat ti pentru absorbtia altor fonduri europene.
Infiniti M35 a prezentat primul hibrid dezvoltat integral de Nissan, model care va rivaliza cu Lexus GS450h, Sedanul de lux dezvoltat de Toyota.
Un monovolum, o utilitara si un model de dimensiuni mici destinat orasului sunt noile modele de serie pe care Dacia le va scoate pe piata in Europa.
Prin inlocuirea autoutilitarei Transit Connect ne-am angajat si confirmam un alt model tot din clasa B. ... Care este acel al doilea model?
Alice e model si se mentine in forma doar cu Pilates. ... Catrinel Menghia e ultimul model din Romania, care a pozat pentru Sports Illustrated.
Cand alegeti un televizor, nu trebuie sa va lasati impresionati de o rata a contrastului de milioane la unu, cea mai simpla metoda fiind sa mergeti in magazin si sa va convingeti de calitatea imaginii afisate de un anumit brand sau model de televizor.
"Nu suntem noi in stare sa facem lucruri originale, de aceea trebuie sa preluam, sa copiem si sa adaptam ferma de model familial", a declarat Adrian Stan, care a recunoscut ca "este un model greoi", deoarece implica atat fonduri SAPARD, cat si finantari de la buget.
Daca dorim sa dam un sens acestui sacrificiu fondator trebuie sa ne schimbam modul traditional de comportament bazat pe o strategie de supravietuire printr-un model de comportament bazat pe respectul de sine.
"Acesta este ultimul model Nokia de care am fost indragostit si pe care mi l-am cumparat recent de pe net. ... Voi ce model preferat ati avut?
In mai multe randuri, Simone de Beauvoir o indeamna sa renunte la visele de a deveni sotie si mama model, sa nu se lase legata in catusele catolicismului. ... Simone de Beauvoir, pentru a-si pastra independenta, considera ca e in interesul ei sa adopte acest model sub forma de antimodel.
Dar se poate nega o realitate fizica, biografica, psihologica doar pentru ca nu se potriveste, sa zicem, cu un model perfect sau imaginar pe care ti l-⁠ai facut despre acestea, portret, imagine sau model scos mai degraba de prin carti, amestecate si ele, sau scurs dintr-o cam prea infierbantata fantezie care, ea, da este si va ramane tipica tocmai adolescentei unui spirit?
Gheorghe Marin creeaza portofele pentru cadrele MAI, doua modele, un model tip carte cu acces vertical, care are suport de insigna, clapete pentru buletin / legitimatie, compartiment special de bancnote si unul pentru diverse si un al doilea model mai mare tot cu suport pentru insigna, doua clapete din care una este pentru legitimatie/ buletin, sase sertare de carduri, doua compartimente de bancnote si inca doua compartimente pentru diverse, ne-a spus Gheorghe Marin ce la atelierul de pielarie din Strada Lugoj nr.
http://all-about-life.ucoz.ro/ (Continuare) O dieta alimentara echilibrata Iata mai jos un model de DIETA RECOMANDATA pentru o alimentatie sanatoasa si echilibrata.
google-analytics.com