Cautare

1217 de rezultate pentru "model" (4.66 secunde)
Noul model va fi produs in Polonia, in uzina Gliwice si face parte din proiectul investitional pe urmatorii cinci ani ai constructorului din Russelsheim.
Noile automobile vor face parte din Planul 88 al niponilor de a lansa un model noul la fiecare 6 luni, timp de 6 ani. Conform unor surse citate de Nikkei, Nissan lucreaza deja la un model cu dimensiuni mai mici decat Micra.
Astfel, pe langa dotarile de ultima ora de care beneficiaza, mult-asteptatul model a adus o inovatie si in evenimentul de lansare, care a conectat simultan sediile Toyota din tara prin intermediul unei transmisiuni live de la showroom-ul Toyota din Bucuresti Nord.
Dacia Lodgy, asa se numeste masina de familie care va fi lansata in martie 2012 Dacia Lodgy este numele pe care il va purta al saptelea model din gama Dacia si care va fi dezvaluit in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva din martie 2012.
Dacia va lansa un model bazat pe noua generatie Renault Twingo. ... Putine lucruri sunt cunoscute despre noul model Dacia, dar cu siguranta va fi mai putin dotat decat Twingo, avand insa aceeasi arhitectura cu tractiune spate.
Un nou model ar putea urma, insa nu se stie cand Ford a demarat marti, 13 octombrie, productia SUV-ului compact EcoSport la uzina din Craiova unde masina este produsa intr-un singur schimb, un al doilea urmand sa fie adaugat in noiembrie-decembrie.
Cel de-al treilea model aparut este E4400 si vine sa contureze gama entry level pe care domneste acum doar E4300. ... O alta reducere substantiala a suferit primul model cu patru nuclee, Q6600, modificat de la 831$ la 530$.
Primul si cel mai ieftin model va fi disponibil la 799$ si va include: ... Versiunea cu Vista Home Premium va ridica pretul acestui model la 1.199$.
Fujitsu bate recordul de capacitate pentru harddisk-urile de 2.5" cu noul model de 300 GB.
Acestea includ toate produsele cu numerele de model care încep cu „VGN TZ1“ (e.g. ... toate numerele de model care încep cu „VGN TZ2“ (e.g. VGN-TZ21WN/B) si anumite numere de model care încep cu „VGN TZ3“ (e.g.
Samsung a dezvaluit ultimul sau model de telefon touch-screen destinat pietei "de lux" deschise de Apple I-Phone.
Zvonuri cu privire la un nou model Apple iPhone mai accesibil decat "varful de lance" au tot fost lansate in ultimul an, in timp ce fanii adevarati asteptau cu nerabdare iPhone 5 - devenit iPhone 4S.
Specialistii din cadrul US Naval Surface Warfare Center au conceput o aplicatie Android care fotografiaza in secret mediul inconjurator, permitand ulterior celor ce controleaza aplicatia sa construiasca un model 3D ce infatiseaza locuinta victimei.
se lipeste de majoritatea dispozitivelor (nu se lipeste pe unele carcase subacvatice sau care dispund de model in relief). ... - ULTRA REZISTENT, PERFECT COMPATIBIL CU ORICE MODEL DE TELEFON SI TABLETE. ... · Aluminiu · ULTRA REZISTENT, PERFECT COMPATIBIL CU ORICE MODEL DE TELEFON SI TABLETE.
Celalalt, un model restaurator, centrat in jurul a doua elemente de baza:
Fiica lui, Sophia, a prezentat ca model in prima colectie a designerului Catalin Botezatu pentru copii, in cadrul primei editii a festivalului Kids Fashion Week. ... A defilat pe scena ca model in prima colectie Catalin Botezatu pentru copii, a declarat cu mandrie Dan Cruceru, Taticool.
- Model Aplicat pentru Maternitate Activa. ... - Model Aplicat pentru Maternitate Activa este un proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013 "Investeste in oameni!".Bugetul total al proiectului este de 2171350 lei, valoarea finantarii neramburabile fiind de 2127923 lei.
glera se usuca intr-un model tip feriga (cu ajutorul pensetei se pune glera pe o lama microscopica si se lasa sa se usuce; ea se cristalizeaza adesea intr-un model tip feriga); ... glera nu se usuca intr-un model feriga;
Vreau sa aduc modelul vienez la Bucuresti din toate punctele de vedere Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, considera ca pentru Bucuresti un model de management urban performant il reprezinta orasul Viena. - Cred ca pentru Bucuresti un model de management urban performant este orasul Viena.
- Scapin Competitione din 1979 - un vehicul cunoscut pentru eleganta si perfectiunea lui, renumit printre colectionarii din intreaga lume, - Chesini Model X Uno 1983 - o bicicleta foarte rara, fabricata dintr-un otel extrem de usor, un must have pentru fiecare pasionat sau entuziast de ciclism de epoca, - Tommasini Model Super Prestige 1987 - un model rutier de curse fara compromisuri.
google-analytics.com