Cautare

1217 de rezultate pentru "model" (4.01 secunde)
noul model asiatic va fi lansat anul viitor si are deja un pret, care, la fel ca pentru orice produs "Made in China", este mai mult decat accesibil:
Cel mai probabil in cursul anului 2007, Uzina de Autoturisme Dacia Renault din Pitesti va lansa pe piata o varianta a recent lansatului model Logan Break care va fi un autovehicul utilitar destinat transportului de marfuri.
Valeriu Garlea s-a ferit sa dea un pronostic, dar a spus ca vine o vreme in viata fiecarui model cand trebuie sa iasa de pe piata.
Spre exemplu, pentru un model Renault Megane Sedan Euro 3 promotia este de 1.850 de euro fara TVA, iar pentru acelasi model, dar Euro 4 - promotia este de 1.500 de euro, fara TVA.
Pentru un Renault Megane 1.6 l, model al carui pret este in jurul a 15.000 de euro, acciza, fiind de 1%, era mai mica decat actuala taxa de prima inmatriculare, care se ridica la 183 de euro.
Pe locul secund se situeaza un model fabricat de cunoscutul producator german BMW. ... Pozitia a 7-a ii apartine unei marci americane de notorietate mondiala, precum Cadillac al carei model DTS Sedan se comercializeaza cu pretul de 42.210 de dolari.
Actyon - cu o lungime de 4,45 metri - devine cel mai mic model al gamei SsangYong, care mai cuprinde trei modele in Romania:
Si deja pentru a treia oara in acest top 10, Volkswagen-ul da coate si isi mai introduce, pe al cincelea loc, inca un model, Bora, care s-a vandut in 6.614 unitati. ... Cum nemtii sunt foarte meticulosi, acestia au reusit sa-si mai strecoare pe piata noastra un model.
La sediul din Constanta al companiei Cefin Romania- dealer national autorizat Iveco- s-a desfasurat ieri evenimentul lansarii pe piata locala a noului model de camion Iveco Stralis.
Noul model va avea dimensiuni apropiate de cele ale modelului smart ForTwo.Este posibil ca automobilul sa împrumute caracteristici de la conceptul Endo proiectat pentru Toyota de studiourile de design europene ale Toyota, având doua locuri în fata si un loc pentru un copil în spate.
Pe scurt, prin acest proiect, care nu a functionat niciodata, se încerca înfiintarea unor ferme-model, dupa modelul american, pe o suprafata de 50.000 de hectare, în câteva judete din sudul tarii.
Pe scurt, prin acest proiect, care nu a functionat niciodata, se încerca înfiintarea unor ferme-model, dupa modelul american, pe o suprafata de 50.000 de hectare, în câteva judete din sudul tarii.
Gasesti orice model, orice marca. ... Abundenta de automobile second hand se datoreaza functionarii sistemului buy-back, automobilul vechi este evaluat de dealer, plata se face pe loc, iar banii sunt folositi ca avans pentru un model nou.
Ford intentioneaza sa fabrice un nou model de automobil care va fi construit exclusiv la uzina din Craiova, urmand ca productia unitatii sa fie destinata in special exportului, a declarat presedintele Ford Europa, John Fleming.
John Fleming, presedinte si director general al Ford Europa, a declarat, într-un interviu acordat postului public de televiziune, ca la Craiova se va fabrica un model de autoturism aflat în curs de proiectare în Germania si Marea Britanie.
Comparativ cu actualul model existent in productie, dimensiunile exterioare ale noului automobil au crescut. ... Škoda Auto a comercializat peste 630.000 unitati din prima generatie Fabia Combi in intreaga lume si va continua sa produca actualul model cel putin pana la finalul acestui an.
Conceptul Verve reprezinta prima dovada a directiei de design pentru un model complet nou din clasa mica. ... În ceea ce priveste arhitectura instrumentelor de bord, aceasta este si ea una inovatoare si se îmbina perfect cu exteriorul provocator al noului model Ford.
In urma controalelor efectuate s-a stabilit ca toti operatorii se incadrau in normele legale, avand aprobare de model, buletine de verificare metrologica in termen, marcajele si sigiliile metrologice aplicate fiind intacte.
Conceptul Toyota 2000 SR omagiaza legendarul model Toyota 2000 GT, considerat primul supercar japonez.În ceea ce priveste productia, Toyota s-a dovedit a fi una dintre cele mai ambitioase companii si s-a impus la nivel mondial drept unul dintre producatorii cu cele mai bune vânzari, în ciuda faptului ca nu poseda o istorie lunga si solida ca fabricant auto.
Lansarea noului model Dacia Hatchback, derivat din Renault Sandero.Vom introduce Hatchbackul in 2008 ti va putea fi cumparat din reprezentante in a doua jumatate a anului.Renault Sandero este un model produs in Brazilia si destinat pietelor din America Centrala si de Sud.
google-analytics.com