Cautare

4616 de rezultate pentru "mircea badea" (3.82 secunde)
10 intrebari despre cariera lui Mircea Lucescu TEST ONLINE Este o zi grea pentru antrenorul roman Mircea Lucescu, ranit in urma unui accident de circulatie. ... In ce an a castigat Sahtior Donetk, sub comanda lui Mircea Lucescu, trofeul Cupa UEFA?
Cred ca, in curand, imi bag picioarele in Facebook-ul asta, atat la propriu, cat si la figurat. Mi s-a acrit. Cred ca-l inchid", a spus Mircea Badea la Antena 3.
sa te fereasca Zamolxe impreuna cu Iustin Parvu, Doru Bem si Costi Ionita, alaturi de top zece retete pentru combaterea mahmurelii sa ajungi sa depinzi vreodata de mine. O sa te strivesc ca pe un gandac de cacanarie", scrie Mircea Badea, pe Facebook.
Gica Popescu pare sa il inlocuiasca pe Mircea Sandu la sefia FRF, al fel cum Gino l-a schimbat pe Mitica de la Liga.
Cat despre conflictul izbucnit intre el si colegul sau de trust Mircea Badea, Ion Cristoiu afirma ca a ripostat pentru ca s-a simtit profund jignit de insinuarea acestuia.
Pamfletul poarta semnatura Bogdan Daradan, dar este scris in stilul lui Mircea Badea, celebrul realizator al emisiunii "In gura presei", de la Antena 3.
Puteti citi in continuare cea mai recenta postare pe blogul lui Mircea Badea, pana la aceasta ora. "Domnu’ Presedinte, nu faceti asta !
Radu Moldovan - Bistrita-Nasaud Liviu Dragnea - Teleorman Adrian Tutuianu - Dambovita Ion Calea - Valcea Paul Stanescu - Olt Ion Prioteasa - Dolj Ion Calinoiu - Gorj Adrian Duicu - Mehedinti Vasile Mihalachi - Vaslui Nicolae Bacalbasa - Galati Nicusor Constantinescu - Constanta Silvian Ciuperca - Ialomita Bunea Stancu - Braila Marian Oprisan - Vrancea Dragos Benea - Bacau Catalin Nechifor - Suceava Tiberiu Marc - Salaj Constantin Nicolescu sau Florin Tecau - Arges Mircea Cosma - Prahova Judetele Neamt si Buzau au ramas in discutie pana joi, urmand sa se ia o decizie.
Blogul lui Mircea Badea: REALITATEA TV FACE ZECE ANI. FARA JENA! M-am dus de curand pana la aeroportul Otopeni. Pe marginea drumului, la stanga si la dreapta sunt panouri care anunta varsta pe care o implineste brandul Realitatea, creat de Silviu Prigoana.
1980 - Ia prima nota de 1, pe motiv ca a copiat dupa Mircea Badea la un extemporal.
Mircea Badea, Oana Stancu si Victor Ciutacu. ... Daca erau postate si pozele copiilor vedetelor in costume populare, fermecatoarea Ronti, nepoata lui Mircea Badea, ar fi castigat locul 1.
Raspunsul lui Teo a fost prompt, vedeta declarand ca numai alaturi de Mircea Badea ar accepta sa cante folclor.
"Eu am semnat-o impreuna cu colegii mei Adrian Ursu si Mircea Badea", a spus Mihai Gadea. ... Mircea Badea, Mihai Gadea & Adrian Ursu Exista persoane care spun ca au intampinat dificultati atunci cand au vrut sa semneze petitia online.
Mircea Badea a comentat astfel, intr-o interventie telefonica la Antena 3, aceasta desemnare: - Klaus Iohannis a intins coarda cat a putut de mult.
Liderii PDL au desemnat membrii comisiilor de specialitate componente ale Guvernului-alternativa, printre acesti potentiali ministri fiind consilierii de la Cotroceni Bogdan Chiritoiu si Mircea Miclea, profesorii Iordan Barbulescu, Adrian si Mihaela Miroiu, jurnalistii Sever Voinescu si Daniel Uncu.
La conferinta de presa organizata cu acest prilej au fost prezenti fostul ministru al Apararii, deputatul PSD Ioan Mircea Pascu, si senatorul Sever ster.
Razboiul dintre Mircea Geoana si mass-media Trebuie sa spun de la bun inceput ca am urmarit lucrarile Consiliului, ca un ceta tean obisnuit, in presa.
Cu toate ca mediile politice au pregatit fel de fel de scenarii, sedinta de alegere a vicepresedintelui a decurs fara frecusuri Consiliul Judetean Salaj are, de ieri, un nou vicepresedinte in persoana lui Mircea Ghiurco, director general al SC Publiserv SA Zalau, vicepresedinte al organizatiei PD Salaj.
Senatorii PSD cer schimbarea lui Geoana de la sefia Senatului Mai multi senatori PSD, printre care Miron Mitrea si Cosmin Nicula, au cerut conducerii partidului sa-l schimbe pe Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului, deoarece aduce prejudicii de imagine partidului.
In ultima vreme mai multi membri ai BPN al PSD s-au suparat iar pe fostul presedinte al partidului, Mircea Geoana. ... Mircea Geoana a fost preocuparea noastra a tuturor, nu doar a celor din PSD, ci si a celor din PNL, in 2009.
google-analytics.com