1970 - Se naste Radu Banciu, intr-o maternitate aservita lui Basescu.
1978 - Copil rebel, greu de multumit, neadaptabil, Radu Banciu scrie pe tabla, inaintea unei ore de matematica, un mesaj de o duritate fara precedent: "Doamna invatatoare, sunteti o mizerie!" In acelasi timp, isi critica cel mai bun prieten, despre care spune ca nu reprezinta nimic pentru sportul mondial.
1979 - In timp ce colegii lui se plimba cu bicicleta, Radu Banciu sta pe margine si comenteaza graseiat periplul lor prin cartier. In privinta lui Vladut de la scara vecina lanseaza ipoteza ca s-ar fi dopat cu Coca Cola, o substanta interzisa la acea data in Romania.
1980 - Ia prima nota de 1, pe motiv ca a copiat dupa Mircea Badea la un extemporal. Desi se vedea ca Banciu copiase cuvant cu cuvant dupa colegul lui, invatatoarea a spus ca lucrarea lui Mircea Badea e mult mai amuzanta si mai spontana, de-aia o si citeste mai multa lume.
1982 - Se integreaza cu greu in colectivul clasei, intrucat ceilalti copii fac misto de el ca e chel.
1984 - Scrie compunerea de mare rasunet "Ce carti as lua cu mine pe o insulta pustie".
1988 - La finalul clasei a 12-a, in cadrul unui discurs emotionant, le transmite colegilor si profesorilor ca sunt niste nulitati si ca o sa-i uite foarte usor, deoarece n-au insemnat nimic pentru el, cum n-or sa insemne nici pentru altii, deoarece oamenii de nimic nu marcheaza in mod semnificativ viata nimanui.
1989 - In zilele agitate ale Revolutiei, iese pentru a apara cu invective televiziunea. Reuseste sa raneasca in orgoliu mai multi lunetisti fideli dictatorului.
1998 - Se angajeaza in presa scrisa. Incepe sa-si jigneasca sefii, pentru a se face cat mai placut.
2000 - Prietenii afla ca Banciu ii vorbeste de bine pe la spate. "Frate, daca ai vreo lauda la adresa mea spune-mi-o in fata, nu vorbi de mine pe la colturi!" ii spune cel mai bun prieten.