Blogul lui Mircea Badea: REALITATEA TV FACE ZECE ANI. FARA JENA!

M-am dus de curand pana la aeroportul Otopeni. Pe marginea drumului, la stanga si la dreapta sunt panouri care anunta varsta pe care o implineste brandul Realitatea, creat de Silviu Prigoana.
Pe aceste panouri, alaturi de respectabilul numar zece, se gasesc imagini cu figuri ale "vedetelor" postului. Pe unele nici nu stiu sau nu sunt sigur cum le cheama. Pe altele, cum ar fi Tatulici si cam atat, evident da. Cert este insa faptul ca toate aceste persoane sunt venite de cateva zile sau, in cel mai longeviv caz, pe parcursul intervalului de zece ani.
Intr-o singura situatie se aduna aritmetic toate secundele din intreaga perioada: cea al lui Carmen Bruma. Dupa cum bine stiti, pana si patronii s-au schimbat de cateva ori. Carmen Bruma este singura, repet, singura care, matematic socotind, are relevanta pentru cei "zece ani". Un triliard de emisiuni zilnice si saptamanale plus doua vagoane de stiri din sport distribuite dens pe intreaga decada nu reprezinta nimic . Sigur ca nu am vazut-o nicaieri. Nu este mentionata, aratata, recunoscuta ca atare. Ce conduita interesanta pentru cei care zbierau ca oamenii rai le fura brandul... Observ ca brandul e reprezentat de o repudiere nonsalanta a istoriei si o sublimare oportunista a conjuncturilor prezentului.
Sa fie vorba despre nesimtire, prostie sau rea credinta? Cred ca plamada din toate trei, furtunos instutionalizata, este de fapt principalul motiv pentru care sunt calcati in picioare fara efort de catre noi, concurenta.
La multi ani si sa va fie rusine!

P.S. Eu vorbesc aici in calitatea mea de om care a prestat la Realitatea tv cateva luni, inainte sa se inventeze pe acolo vanturi, ghiti sau elani. Precizez ca acest articol nu are nicio legatura cu vreo initiativa, dorinta sau frustrare a lui Carmen Bruma pe care nu am gasit de cuviinta sa o consult/informez la scrierea sau aparitia acestui articol.

P.S.2 Mai precizez ca eu am sfatuit-o neintrebat sa se duca la Raitaru tv, dar, ca de obicei, sfatul meu nu a fost luat in considerare.