Cautare

61921 de rezultate pentru "mircea badea stiri din 01 06 2010" (6.85 secunde)
Fosta dactilografa a lui Victor Stanculescu a fost acuzata de jonglerii cu banii statului, la Loterie, de sponsorizari catre oameni din PC, angajari pe pile, fara concurs, ale unor colegi din partid la institutia pe care a condus-o, a facut obiectul unor plangeri penale, pentru fals si uz de fals, i-a fost saltat permisul de conducere etc.
Carmen Bruma a alergat in fiecare dimineata aproximaiv o ora jumatate pe drumul dintre vila si castelul Peles, iar Mircea Badrea s-a relaxat profitand de doua zile libere.
"Aceasta masura nu face parte din categoria politicilor democratice, dar ea nu este o masura, pentru ca nimeni nu poate impune nimanui tacerea. ... Vorba lui Mircea Badea!
Ulterior, Guvernul, trecand peste decizia Parlamentului care, potrivit art.61 alin.(1) din Constitutia Romaniei, este unica autoritate legiuitoare a tarii, a emis o ordonanta de urgenta, respectiv Ordonanta de urgenta a Guvernului nr.54/2011 pentru stabilirea unor masuri privind incadrarea in limita alocata cheltuielilor de personal din Ministerul Administratiei si Internelor pentru anul 2011, cu obiect identic, avand aceleasi obiective dupa cum reiese din Expunerea de motive.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta. Abia din 2011 cifrele sunt pe plus.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a anuntat astazi ca majoritatea parlamentara PSD, PNL, UDMR si minoritatile vor modifica legea de organizatre a Guvernlui pentru ca actualul Cabinet sa poata veni in Parlament cu o schita de buget pentru anul 2010.
Scaunul lui Mircea Geoana de la sefia Senatului, dar si cel din cadrul PSD se clatina puternic. Dupa ce fostul sef social democrat a venit cu detalii privind vizita la Sorin Ovidiu Vintu din urma cu un an, conducerea PSD s-a intalnit miercuri pentru stabili sanctiunile impotriva sa.
Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei, a ajuns zilele acestea in atentia mass-media "gratieā€ demersului lui Mugur Ciuvica.
Adrian Nastase publica pe blog un text intitulat "Vechile metehne sunt cele care l-au atacat, energetic, din nou, pe Mircea Geoana", pe care il puteti citi in continuare. 'Sunt mai surprins de reactia lui Mircea Geoana decat de plecarile unor oameni din partid.
Dan Mihalache este profund nedrept cu Mircea Geoana, intr-un articol postat pe blog, intitulat "Lasa-ne, pleaca, du-te!" Bizar mod de a se raporta la o realitate cumplita:
Ion Iliescu publica pe blog cuvantul rostit la reuniunea de la Institutul National de Cercetari Economice "Costin Kiritescu", consacrata academicianului MIRCEA MALITA. ... MIRCEA MALITA". ... Dar pentru a-l intelege mai bine pe Mircea Malita, am sa evoc un episod din acele vremuri, care da masura caracterului sau integru.
Ion Iliescu publica pe blog cuvantul rostit la reuniunea de la Institutul National de Cercetari Economice "Costin Kiritescu", consacrata academicianului MIRCEA MALITA. ... MIRCEA MALITA".
Ce jocuri face Geoana in PSD Atacurile lansate de presedintele Senatului, Mircea Geoana, la adresa PSD sunt considerate de analisti ca un semn de blat cu Puterea. Mircea Geoana a agitat in ultima vreme spiritele in PSD.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a atras mania liberalilor pentru ca a luat apararea presedintelui Traian Basescu pe tema subordonarii CSAT.
Indicii productiei industriale arata ca in noiembrie 2011 doar doua judete din Oltenia au avut crestere, in timp ce trei au inregistrat o scadere considerabila. Imbucurator este faptul ca indicii valorici ai cifrei de afaceri din industrie au crescut, totusi, in patru din cinci judete.
Realitatea TV isi va schimba grila de programe din 2011, pentru a deveni "o televiziune sobra, de tip BBC", in contextul in care postul trebuie sa-si recastige echidistanta si echilibrul, a declarat, marti, in sedinta CNA, Stelian Tanase, care, de la 1 noiembrie, va fi directorul canalului.
PSD l-a exclus pe Ion Toma pentru ca la un sprit cu Mircea Geoana planuia un puci anti-Ponta. Ion Toma impreuna cu Mircea Geoana pregateau ruperea PSD si crearea unei noi formatiuni. ... Urmeaza Mircea Geoana. Mircea Geoana va fi exclus din PSD, sustin surse din conducerea PSD.
Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu ii ofera lui Basescu un "sfat" pentru un Guvern de uniune nationala, care sa impiedice "convulsii majore" in anul 2010.
Apoi, din motive care nu au nici o legatura cu noi, colegul meu a fost nevoit sa renunte si am ramas singur. ... Multi dintre colegii sau prietenii mei din blogosfera cheltuiesc resurse importante pentru a castiga respectul celorlalti.
google-analytics.com