Cautare

3171 de rezultate pentru "miercuri" (7.12 secunde)
Primaria Craiova a trasat miercuri un sens giratoriu la intersectia strazilor Popa Sapca si Ion Maiorescu. ... Miercuri, un reprezentant al Politiei Rutiere si unul al municipalitatii au incercat sa ii obisnuiasca pe soferi cu planul autoritatilor, fiind postati in interiorul sensului giratoriu.
Biroul Permanent Judetean al PNL decisese, miercuri, ruperea Aliantei cu PD in plan local, pe motiv ca protocolul a fost incalcat de mai multe ori de democrati.
Licitatia patrimoniului Eugen si Marga Barbu #287/2018 Marti, 08 Mai 2018, Ora 19:30 ExpoziÈ›ia: Artmark miercuri, 2 mai â€" miercuri, 9 mai (10.00 â€" 20.00)
Conducerea PSD a decis miercuri seara ca dezbaterea privind "Polul Social", programata initial pentru 3 mai, sa fie amanata cu circa doua saptamani, avand in vedere vizita la Bucuresti a presedintelui PES, Paul Nyrup Rasmunssen, din aceeasi perioada, si pentru a permite implicarea PSD in acest proiect.
Vremea va fi instabila in seara zilei de marti, 8 iulie, si in prima parte a noptii in Banat, Crisana, in zona Carpatilor Occidentali si in vestul Carpatilor Meridionali, iar in cursul zilei de miercuri, 9 iulie, indeosebi in vestul, nordul si centrul tarii, anunta romaniatv.net.
Trei fetite de clasa a VII-a au fost spulberate miercuri pe trecerea de pietoni de soferul unui Logan, in Buzau.
Firmele interesate isi mai pot depune ofertele pana miercuri, la ora 10.00, pentru ca in aceeasi zi, dar la ora 11.00, conducerea CJ Dolj, asistata de reprezentantii principalelor partide politice, va deschide plicurile. ... Primele opt locuinte modulare vor ajunge in Rast miercuri.
Ministrul Apararii, Teodor Atanasiu, a declarat ieri ca va elabora un raspuns catre comisia speciala de la Cotroceni, care l-a audiat miercuri, pe baza documentelor care i-au fost furnizate si se va prezenta la Parchet, desi considera ca cele doua plangeri impotriva sa nu-si au sensul.
Pe de alta parte, Mircea Geoana a declarat miercuri seara ca formatiunea sa a castigat in doua zile doua consilii judetene, el facand referire la cele din Bistrita-Nasaud si Olt. ... - miercuri) toata conducerea acestei institutii, precum si un numar de 27 de consilieri judeteni din cei 31".
Curtea de Apel Bucuresti a respins miercuri actiunea presedintelui consiliului, Ralu Filip, care a solicitat in instanta suspendarea hotararii Parlamentului privind prelungirea mandatelor a sase membri ai CNA.
El a declarat ca premierul i-a facut oferta saptamana trecuta si ca a acceptat-o pe loc, urmand ca Tariceanu sa semneze decizia miercuri. ... Probabil ca decizia va fi semnata de premier miercuri", a spus Stragea, care a adaugat ca nu cunoaste inca alte informatii despre sarcinile ce-i vor reveni.
Demis miercuri din functia de presedinte al Consiliului Judetean Vrancea, pesedistul Marian Oprisan a convocat ieri-dimineata o sedinta cu sustinatorii sai din judet, insa la iesire a fost intampinat de noul presedinte al CJ, liberalul Eduard Lambrino, si el insotit de sustinatori.
Cerere expresa de la Barosso Presedintele Comisiei Europene, José Manuel Durao Barosso, a afirmat miercuri ca asteapta ca Executivul de la Bucuresti sa-i prezinte un candidat pe care sa-l accepte pentru postul de comisar la CE, urmand ca portofoliul care va fi atribuit acestei persoane sa fie stabilit ulterior.
Fostul secretar general al PSD Miron Mitrea a declarat miercuri ca va renunta la functia de vicepresedinte al Camerei Deputatilor incepand din urmatoarea sesiune legislativa.
Nu am fost informat in mod oficial, dar se pare ca miercuri prefectul a validat actul normativ pe care eu il consider ilegal.
Presedintele Traian Basescu a organizat, miercuri seara, o conferinta de presa-fulger in care a scos la iveala biletul trimis de premier.
Premierul urma sa propuna partidelor parlamentare pana miercuri, 24 ianuarie, directiile strategice de actiune pentru elaborarea viitoarei Strategii postaderare a Romaniei, iar textul propriu-zis sa fie elaborat de un grup de lucru pana la sfarsitul lui martie.
Birourile Permanente Reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului au convocat pentru miercuri, la orele 17.00, sedinta comuna in care presedintele Traian Basescu se va adresa Parlamentului pe probleme de politica interna.
Dupa interventia de miercuri din parlament a presedintelui Basescu, parlamentarii se lauda acum ca seful statului nu face decat sa reia un proiect pe care ei l-au cerut aprobat cu insistenta de mai multi ani.
Munteanu a mentionat ca, daca Traian Basescu va anunta conducerea Parlamentului ca doreste sa participe la aceasta sedinta, atunci cele doua Camere vor fi convocate pentru miercuri dupa-amiaza. In caz contrar, sedinta comuna va avea loc miercuri dimineata.
google-analytics.com