Cautare

3171 de rezultate pentru "miercuri" (2.66 secunde)
Aceasta sciziune va avea loc dupa urmatoarele alegeri europene din luna iunie, au precizat miercuri surse oficiale.
Noul Cod Civil, aprobat miercuri de Guvern, va intra in vigoare intr-un an si jumatate - doi, a declarat ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, precizand ca acest lucru depinde si de Parlament, care are posibilitatea de a adopta mai repede proiectul.
Liderul transnistrean Igor Smirnov (foto) se afla la Moscova pentru a se pregati acolo pentru intalnirea trilaterala cu presedintele rus Dmitri Medvedev si cu presedintele moldovean Vladimir Voronin prevazuta pentru miercuri. Smirnov a plecat in capitala rusa inca de sambata desi intalnirea s-a anuntat pentru miercuri 18 martie.
Miercuri, Chisinaul a anuntat ca impune vize obligatorii romanilor, a declarat persona non grata ambasadorul roman in Moldova, Filip Teodorescu si a acuzat Romania ca ar acorda sprijin protestatarilor.
Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, dupa intalnirea cu membrii Coalitiei "Opriti Codurile", ca este "inadmisibila" reducerea pedepselor pentru faptele de coruptie, prevazuta in proiectul noului Cod penal, aflat in dezbaterea Parlamentului.
Mass-media a ajuns pentru prima data in topul celor mai corupte institutii, potrivit Barometrului Global al Coruptiei 2009, lansat, miercuri, de Transparency International, din cauza politicilor editoriale partizane.
"In acest interval de timp, ministerele vor mai putea sa studieze modificarile pe care Parlamentul le-a propus proiectului initial pe care Guvernul l-a inaintat, toate amendamentele aprobate in comisiile parlamentare, astfel incat miercuri sa avem documentul final pe masa in vederea angajarii raspunderii, dupa ce in prealabil vom avea o discutie in cadrul coalitiei si dupa o discutie finala cu societatea civila de martea viitoare", a explicat premierul.
Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Cluj a cerut, miercuri, Corpului 4 Armata Teritorial "Maresal Constantin Prezan" un punct de vedere oficial legat de o costumatie purtata de Elena Basescu la Cluj-Napoca, in data de de 3 iunie, in timpul campaniei electorale pentru europarlamentare, a declarat miercuri, Raluca Seucan, purtatorul de cuvant al IPJ Cluj.
Secretarul de stat din MAE pentru afaceri strategice, Bogdan Aurescu (foto), care a participat miercuri la un seminar pe teme energetice la Baku, a sustinut, in interventia sa, ca NATO trebuie sa joace un rol in ceea ce priveste securitatea energetica, mai ales din perspectiva protejarii infrastructurii.
Belarusul inaspreste, incepand de miercuri, controlul vamal la frontiera cu Rusia, a declarat marti seful comitetului vamilor de la Minsk, Aleksandr Spilevski. "Incepand de miercuri de la ora 9.
Presedintele Traian Basescu a afirmat, miercuri, la Praga, faptul ca Romania nu risca un derapaj economic, iar incepand cu primul trimestru al anului 2010, economia isi va reveni la stadiul din 2008.
Totusi, viitorul Republicii Moldova nu este in nici un caz sigur dupa alegerile de miercuri, deoarece coalitiile in fostele republici sovietice sunt rareori stabile, asa cum a demonstrat si Ucraina vecina.
Cotidianul sprijinit de opozitie Etemad Melli a lasat sa se inteleaga ca opozitia ar putea boicota ceremonia de depunere a juramantului de catre presedinte, prevazuta miercuri in fata Parlamentului, si ar putea considera noul Guvern ca fiind "nelegitim".
Guvernul nu va modifica numarul de semnaturi necesare unui persoane pentru a candida la Presedintie, nu va introduce obligativitatea depunerii vreunei sume de catre candidat si nu va modifica alte conditii legate de depunerea candidaturii, a declarat, miercuri, premierul Emil Boc.
Consiliul Judetean (CJ) Dolj a facut miercuri doua cadouri consistente Spitalului de Urgenta Craiova. ... Acelasi consilier PD-L spunea miercuri, dupa dezvaluirile privind valoarea exagerata a contractului incheiat de CJ Dolj pentru implementarea ISO 9001:
Presedintele PSD Mircea Geoana a declarat, miercuri, dupa intalnirea cu Emil Boc, ca premierul nu intentioneaza o escaladare a unei crize politice si ca a facut, la intalnirea cu liderul PD-L, un apel la calm si ratiune.
Premierul Emil Boc i-a intrebat pe ministrii social-democrati, la finalul sedintei de miercuri a Executivului, ce vor face daca presedintele Traian Basescu va semna decretul de revocare a lui Dan Nica. ... De altfel, la reuniunea de miercuri nu au fost prezenti consilierii ce participa in mod constant la sedinte.
Nica declara, miercuri, ca face un apel la presedintele Traian Basescu si premierul Emil Boc pentru retragerea propunerii de revocare, mentionand ca in cazul semnarii de catre seful statului a propunerii facute de seful Guvernului, ministrii PSD demisioneaza in 30 de minute.
Liderul PSD Mircea Geoana i-a multumit, miercuri, la depunerea candidaturii pentru functia suprema in stat, fostului sef de stat, Ion Iliescu, pentru sfatul si sprijinul ireprosabile pe care i le-a acordat, el indemnand la transferul de stafeta intre Iliescu si persoana sa, la Presedintia Romaniei.
Klaus Iohannis, care este plecat, de duminica, la Paris, a transmis, miercuri, o declaratie de presa prin intermediul Biroului de Presa al Primariei Sibiu. ... "Salut intentia de colaborare intre Partidul National Liberal si Partidul Social Democrat care a fost parafata miercuri.
google-analytics.com