Cautare

3171 de rezultate pentru "miercuri" (2.96 secunde)
PNTCD spera sa obtina la alegerile din toamna sase-sapte parlamentari, un numar suficient cat sa constituie un grup parlamentar de independenti, acestia urmand sa candideze in colegiile uninominale sub sigla PNL, a anuntat, miercuri, prim-vicepresedintele partidului, Aurelian Pavelescu.
Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri ca i-a solicitat presedintelui Senatului, Nicolae Vacaroiu, "sa vegheze functia prezidentiala" cat timp el se afla la Beijing, la deschiderea Jocurilor Olimpice, insa a precizat ca nu i-a delegat puterea, ci l-a autorizat sa ia decizii in numele sau, in cazul in care nu poate fi gasit.
Secretarul Camerei Deputatilor, Ioan Munteanu, a anuntat miercuri ca pentru deputatii PSD Miron Mitrea si Adrian Nastase nu se poate continua urmarirea penala, deoarece a existat cvorum pentru votarea solicitarilor, dar nu s-a intrunit numarul necesar unui aviz favorabil.
Mircea Geoana, presedintele PSD, a apreciat miercuri ca o candidatura a Monei Musca din partea PD-L arata ca acest partid este "nesincer, oportunist" si a capturat tema luptei impotriva comunismului si a Securitatii de o maniera foarte oportunista.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a recunoscut joi ca a avut in cursul zilei de miercuri o discutie exploratorie cu vicepresedintele PIN, Lavinia Sandru, despre posibilitatea unei colaborari electorale intre cele doua formatiuni.
Fostul negociator-sef al Romaniei cu UE, deputatul Vasile Puscaa, a anuntat, miercuri, ca va candida la alegerile generale pentru un mandat de deputat sau senator, intr-un colegiu care urmeaza sa fie stabilit de conducerea filialei PSD Cluj.
Potrivit unui comunicat de presa remis miercuri de PSD Cluj, actiunea PD-L este si una de campanie electorala care incalca normele legale in materie. ... Presedintele PD-L Cluj, deputatul Daniel Buda, a declarat, miercuri, ca este dreptul PSD de petitionare.
Premierul Calin Popescu Tariceanu le-a spus, miercuri, muncitorilor unei fabrici din Campina ca nu este "chiar asa usor de clatinat" si ca nu se sperie de grevele generale anuntate de sindicatele din invatamant, el acuzandu-i de lipsa de onestitate pe unii lideri sindicali din educatie.
Presedintele PSD Mircea Geoana a declarat miercuri ca sediul PD-L din Aleea Modrogan si sediile PD-L din toata tara, sunt ale fostului FSN, iar PD-L a mostenit infrastructura PCR si nu are probleme cu spatiile in care activeaza, PSD neavand in proprietate nici un sediu in Bucuresti.
Prim-vicepresedintele PDL Adriean Videanu a declarat, miercuri, ca liderii democrat-liberali si cei social-democrati au fost luni seara la un restaurant, dar la saloane diferite, si ca membrii conducerii PDL nu s-au intalnit si nu au discutat nici cu PSD, nici cu PNL.
PDL si PSD s-au inteles, de principiu, pana in acest moment, sa separe actualul minister al Economiei si Finantelor in doua portofolii, insa nu si asupra propunerii PSD de separare a Internelor de Administratie, au declarat miercuri surse din cele doua formatiuni.
Fostul presedinte al Romaniei Emil Constantinescu a cerut miercuri celor doua Camere ale Parlamentului, constituirea in regim de urgenta a unei comisii parlamentare care sa cerceteze veridicitatea afirmatiilor facute de Claudiu Saftoiu, marti, privind interceptarea ilegala a telefoanelor.
Am transmis aseara (miercuri - n. ... Procurorii Octavian Ojog si Alina Bica, precum si avocata Rodica Constantinovici au fost numiti de premierul Emil Boc secretari de stat la Ministerul Justitiei, a anuntat, miercuri, ministrul Justitiei Catalin Predoiu.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat ieri ca va cere parlamentului sa ii „trimita dosarele in instanta“, dupa ce miercuri Comisia juridica a Camerei Deputatilor a hotarat sa faca raport negativ la cererea procurorilor de incepere a urmaririi penale in doua dosare.Adrian Nastase a explicat de mai multe ori, inclusiv in cadrul Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, ca solicitarea Parchetului General adresata parlamentului, insotita de documente, nu contine nici un act nou.Premierul Emil Boc a declarat joi ca ar face orice ca sa ajunga in fata justitiei daca ar fi in locul lui Adrian Nastase si a precizat ca, daca fostul premier si-ar demonstra nevinovatia in justitie, acest lucru ar fi atat in folosul lui, cat si al PSD.„Nu inteleg de ce se incapataneaza cu obstinatie sa nu ajunga in fata justitiei.
Politia britanica a anuntat miercuri ca nu va deschide o ancheta privind acuzatiile de trafic de influenta vizand patru membri ai Camerei Lorzilor, acuzatii calificate drept foarte grave de premierul Gordon Brown (foto).
Guvernul a decis, miercuri, schimbarea din functie a prefectilor din judetele Alba, Arad, Bihor, Bistrita-Nasaud, Cluj si Galati si a unor subprefecti din judetele Maramures si Neamt, potrivit unui comunicat remis de Guvern.
Alexandr Vondra (foto), vicepremierul Cehiei, tara care detine presedintia UE, a declarat miercuri ca nu vede nici un motiv pentru care ar trebui luate masuri aniticriza suplimentare, cum ar fi planul de 150 de miliarde de euro al Austriei pentru sprijinirea bancilor din Romania si alte tari est-europene.
Roberta Anastase a declarat, in cadrul unei coferinte de presa, ca vizita sa de joi in judetul Olt, la Slatina si la Ganeasa, a fost programata inca de saptamana trecuta si nu are nici o legatura cu incidentele produse miercuri noapte in comuna Ganeasa.
Guvernul a decis miercuri desfiintarea Cancelariei Primului-Ministru si preluarea atributiilor de catre SGG, dar cu mentinerea numarului de posturi existente in prezent la Secretariatul General, a anuntat premierul Emil Boc.
Decizia privind contractarea unui imprumut de la FMI va fi luata de Guvern dupa consultarile care vor avea loc in cadrul unui comitet interministerial format atat din ministrii PD-L, cat si ai PSD, a declarat miercuri premierul Emil Boc, pentru a lamuri tensiunile din sanul coalitiei.
google-analytics.com