Cautare

197 de rezultate pentru "mercedes" (3.23 secunde)
• Romania a pierdut in 2008 cursa pentru o fabrica Mercedes. ... Lipsa infrastructurii ingreuna exporturile pe care Mercedes dorea sa le faca.
• Intr-un material realizat in octombrie 2010, Capital.ro a scris ca Schwartzenberg "are o singura locuinta, cea de la Snagov, considera ca un om nu are nevoie de mai mult de o casa si conduce un Mercedes in timpul verii si un SUV, tot de la Mercedes, pe timpul iernii".
Marcile auto care vor fi prezente la eveniment sunt Mercedes-Benz, Range Rover, Land Rover, Jaguar, Mitsubishi, Ford, Hyundai, Volvo, Citroen, Honda, Skoda, Seat, Peugeot, Mazda, Suzuki, Kia & Hyundai hibride, Opel si Chevrolet prin Di-Bas Auto.
Alaturi de 30 de designeri de top din toata lumea si modele de succes international, au fost expuse spre admirarea publicului zeci de autoturisme Mercedes-Benz din clasele S, SLK, GLA, CLA, CLA, AMG GT sau Vito Tourer.
Nici regina telenovelelor Thalia, cea care i-a fost colega Karlei in prima telenovela in care a jucat, "Maria Mercedes", si-a exprimat si ea condoleantele: ... Amintiri minunate de la "Maria Mercedes".
Mercedes, BMW, Cadillac sau Audi au prezentat in ultimul an mai multe concept. La CES au fost prezentate BMW iX, Mercedes EQXX sau Cadillac InnerSpace.
Florian, a sustras, prin demontare, geamurile oglinzilor de la un autoturism marca Mercedes, ce se afla parcat pe Intr. 1 Mai, sector 1, iar in jurul orei 04.00, de la un alt autoturism marca Mercedes, ce se afla parcat pe sos.
Interlopul este suspectat de tentativa de omor, dupa ce un nepot de-al sau, Mercedes, l-a acuzat ca l-a injunghiat. Doi dintre fiii interlopului sustin ca cel care l-a agresat pe Mercedes este de fapt unul dintre fiii minori ai lui Bercea.
La fata locului politistii Sectiei 5 au gasit abandonate 3 autoturisme cu portierele dezasigurate, marca Audi, Mercedes si Renault, in interior aflandu-se mai multe bunuri.
Petrica de 44 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Mercedes pe Bd. ... Andreea si a unei minore de 2 ani, pasagera in autoturismul Mercedes, care, de la spital, au fost indrumate la domiciliu.
Un doctor care a circulat toata viata lui intr-un Opel sau in orice caz intr-o masina ieftina si de cand este director la spital are doua Mercedes-uri in doi ani, e normal sa creada ca ...
Proprietar al unei vile uriase in centrul orasului, al unei case de vacanta la Seimeni, pe malul Dunarii, posesor de limuzina Mercedes (CT 82 MEN), interesat sa cumpere acum cativa ani un post de radio si capabil sa-i ofere fiului sau un BMW seria 5 si un altul X5 (CT 86 AEN) in doar cateva luni (drept consolare, probabil, dupa ce acesta a omorat un om in Bucuresti, anul trecut), comisarul Nicolae este acum anchetat de superiorii sai si nu numai.
"Nu facem sedinta publica ", le-a explicat el, dupa care impreuna cu varul Catalin Flutur a intrat in masina de teren Mercedes.
Intr-un comunicat de presa al PSD se arata ca materialele sportive au fost achizitionate din totalul de 78.000 de euro, reprezentand contravaloarea unui autoturism Mercedes castigat in urma pariului cu Ion Tiriac.
Dintr-un microbuz Mercedes s-au impartit sute de pomeni, iar oficialitatile s-au strins la casa de praznuire din curtea Bisericii "Sfinta Treime ".
Astfel, membrii BP vor avea cate un autoturism Mercedes, liderii grupurilor parlamentare si ai comisiilor parlamentare cate un autoturism Nubira.
Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, cheltuieste fondurile stranse in urma vanzarii autoturismului sau Mercedes pe mingi de fotbal si de handbal pe care le doneaza scolilor sportive.
De notat ca, in momentul de fata membrii conducerii Camerei, liderii de grupuri parlamentare si presedintii de comisii parlamentare folosesc Mercedes-uri si Daewoo Leganza, iar deputatii „de rand“ numai Dacii Nova, Supernova si Logan.
Seful delegatiei FMI a explicat ca Romania are nevoie de o reducere de a cheltuielilor cu salariile pentru ca acestea sa ajunga de la 9%, in prezent, la sub 7% din PIB.
Tot-terenul Maserati va fi construit la uzinele Jefferson North din Statele Unite si va intra in competitie directa cu Mercedes ML63 AMG si BMW X5M.
google-analytics.com