Cautare

197 de rezultate pentru "mercedes" (3.11 secunde)
In rest, potrivit declaratiei sale, ex-consilierul prezidential are doua case mari, doua apartamente, trei masini - doua Mercedes, un Audi - bijuterii de circa doua miliarde de lei.
Octavian Bellu detine un autoturism Mercedes 220, iar conturile din banci fac diferenta dintre el si Bitang. Astfel, Bellu are numai trei conturi:
"Ministrul a decis sa scoata din parcul auto toate masinile marca Dacia si sa pastreze doar masinile noi, marca Mercedes, Fiat, Iveco, care reprezinta doar aproximativ 20 de procente din intregul parc.
Nu si in 2009, la Craiova.Saracii cu AudiNimic nu poate tulbura procedurile dupa care la Craiova obtin locuinte ANL, pentru tineri, dar si cu destinatie sociala persoane care vin sa le ia in primire cu Mercedes, cu Audi, cu Toyota sau cu un "biet" Tucson, asa cum s-a intamplat in vara anului trecut.
Primarul urbei avea doua masini ale municipalitatii la dispozitie, un Mercedes si o Dacie Logan, aceasta din urma pentru plimbarile pe santiere.
doua masini, un SUV Toyota RAV4 si un Mercedes Clasa S, ambele second hand; sotia avea bijuterii in valoare de 12.000 de euro;
Acum se plange ca nu are masina personala si ca intentioneaza sa-si cumpere un autoturism Dacia Logan, dar cand era ministru si primar general umbla cu o limuzina Mercedes, dobandita in mod dubios de la acelasi rege al asfaltului.
Marian aduce inca un argument in sprijinul acestei teorii, spunand ca Ioana Timofte circula cu un Mercedes CLS 320, de culoare neagra, inmatriculat si inregistrat la Directia Generala de Informatii a Armatei.
Potrivit unor informatii aparute in presa internationala, Romania s-ar afla si ea pe lista tarilor in care Daimler a oferit mita, dupa ce Primaria Generala a Municipiului Bucuresti a achizitionat in 2007, sub conducerea lui Adriean Videanu, un numar de autobuze Mercedes.
Ce face smecherul ala de primar portocaliu de la Brasov? Era la o azvarlitura de Mercedes de Predeal. Evita, sau e vita? PPS:
Vanghelie a fost sfatuit de consilierii sai de imagine sa renunte la colectia de ceasuri si la masina Mercedes S500 si sa-si achizitioneze o Dacia Duster.
Pedelistii sunt un fel de apostoli care merg prin popor (Mercedes apostolorum!) si incearca sa-l dezbare de naravuri. Uneori, pentru ca pana la proba contrarie, si pedelistii sunt oameni, cativa dintre ei gresesc, mai vorbesc despre un leu in plus oferit ici si colo.
un Mercedes Benz din 1996, un Smart din 2003 si un Renault Megane din 2006. Vladan figureaza ca agent la Centrul Medica de Diagnostic si Tratament Ambulator "Dr.
Este vorba despre vehicule marca Mercedes Benz, de capacitate medie pentru stingerea incendiilor (5.000 l), descarcerare si prim-ajutor calificat, destinate interventiei pentru stingerea incendiilor in mediul urban, punandu-se accent pe deplasarea rapida, realizarea in timp scurt a dispozitivului de interventie si utilizarea apei cu randament de stingere ridicat in spatii inchise.Doua dintre autospeciale vor fi distribuite Detasamentului de pompieri Drobeta Turnu Severin, iar celelalte doua Statiei de pompieri Vanju Mare si Pichetului de pompieri Strehaia.
• Nu mai sunt nu stiu cate mercedes-uri in Modrogan, erau pana la satuia Aviatorilor. • Un partid unit inseamna ca suntem unul langa altul, eu am demonstrat ca sunt omul care aduna nu dezbina.
O divizie a marelui concern german Daimler, producatorul autoturismelor Mercedes, pe numele sau Preiss - Daimler Group Gmbh, vrea sa cumpere Tractorul Brasov.
De asemenea, patru masini - trei Logan si un Mercedes - tip microbuz - inscriptionate cu sigla SAPARD se vor deplasa impreuna cu specialittii agentiei in toate regiunile tarii - in medie fiind "acoperite " 160 de comune pe luna.
Este vorba despre o divizie a marelui concern german Daimler, producatorul autoturismelor Mercedes, pe numele sau Preiss - Daimler Group Gmbh, despre Sanko Holding (Turcia), Nardi (Italia), Serviciile Comerciale Romane (Romania), Mahindra&Mahindra (India), Gieberei Heunisch Gmbh (Germania) si Industrial Trust Provider (Romania).
Din aceeasi clasa au mai fost testate Mercedes A-Class si Fiat Stilo, modelul german primind cinci, patru si respectiv doua stele la categoriile mentionate, in vreme ce autoturismul italian a beneficiat de un punctaj de patru, patru si respectiv o stea.
La fel s-a intamplat si cu modelul Mercedes Clasa S. Dintre cele 75 de unitati comercializate anul trecut, in Bucuresti au fost vandute 40 de masini.
google-analytics.com