Cautare

197 de rezultate pentru "mercedes" (3.38 secunde)
Pe tot parcursul sederii la Bucuresti artista va fi insotita de doi bodyguarzi, deplasarea acesteia si a managementului sau prin capitala facandu-se cu doua limuzine Clasa E si Clasa C de la Mercedes! Staff-ul Patriciei Kaas se va deplasa in doua autovehicule Mercedes-Benz Vito si Viano.
Politistii de frontiera au mai descoperit, de la inceputul lunii noiembrie, tot la Calafat, trei masini furate, toate marca Mercedes. Doua dintre ele, un Mercedes Vito si un Mercedes Clasa C, au fost descoperite pe 23 noiembrie, tot pe sensul de iesire din tara.
Ilfov, care a declarat ca detine permis de conducere eliberat de autoritatile spaniole, a condus un autoturism marca Mercedes Benz, pe sos.
- la data de 24/25.01.2011, ora 23.45, prin demontare, au sustras geamurile oglinzilor retrovizoare de la un autoturism marca Mercedes Benz ML, parcat pe Calea Crangasi, sector 6.
Soferul unui Mercedes a trecut pe rosu pe Bulevardul Dacia, acrosand un BMW care circula regulamentar pe Calea Victorie. ... Din primele cercetari rezulta ca soferul Mercedes-ului, cetatean spaniol, nemaiputand controla vehiculul in urma impactului a accidentat pietonul
Masina de partid a liderului a devenit astfel, in locul vechiului Mercedes, cumparat de partid inca de pe vremea presedintiei lui Traian Basescu in PD, un autoturism Volkswagen Passat.
Primarul sectorului 5 are insa doua masini (un Mercedes si un Audi, ambele fabricate in 2000), Videanu, fiind mai modest, doar un autoturism Volkswagen, fabricat in 1997.
Venita in familie cu Oltcitul, Nutzy devine o femeie libera la volan de Mercedes Cat a fost la Putere, Nutzy Udrea a stiut sa imbine utilul cu placutul. ... Parcul auto este format dintr-un Mercedes din 2005 si un Fiat 500 din 2012.
In al doilea rand, majoritatea marcilor care vin din tarile britanice sunt BMW, Mercedes sau Audi, modele de lux, premium, bine dotate, dar cu ceva vechime, masini la care au visat toata viata romanasii si pe care au dat sume infime in Anglia, din cauza asigurarilor costisitoare.
Deputatul PSD Gabriel Oprea a vandut in 2007 doua terenuri in Pipera - Voluntari, avand o suprafata totala de 5000 mp, contra sumei de 2,5 milioane euro, bani cu care si-a achitat creditele bancare si si-a cumparat un autoturism Mercedes-Benz, fabricat in 2007.
Trei apartamente, unul in Spania, iar celelalte in Craiova, respectiv Ramnicu Valcea, trei masini, o Toyota RAV, un Mercedes S500 si un Volkswagen Tiguan, achizitionat in leasing in 2008. ... A mostenit mai multe terenuri in comuna Mischii, si-a cumparat un autotursim Mercedes si traieste din salariul de parlamentar.
se numara automobilele exclusiviste (Rolls-Royce, Range Rover, Mercedes) si clubul la dispozitia sa. ... automobilele exclusiviste (Rolls-Royce, Range Rover, Mercedes), clubul la dispozitia sa… si asa mai departe", se arata in documentul remis CCIR, Camerelor de Comert Judetene si Uniunii Camerelor Bilaterale.
Dealerii de la Mercedes Benz ofera si discounturi mai mari pentru variantele Mercedes clasa C si clasa E. Valoarea reducerii ajunge pana la 2.500 de euro.
Mandria germanilor, modelul Mercedes-Benz Clasa S, ocupa locul sase in clasament cu 7,00 puncte. Alt model Mercedes prezent in clasament este cel din clasa M, care cu 6,16 puncte ocupa locul noua.
Viceprimarul craiovean Sorin Iordache s-a aratat multumit de nominalizare, desi gandul i-a ramas la Mercedes, marca absenta la licitatie.
Un recent clasament international al celor mai scumpe limuzine de serie cu grad ridicat de siguranta plaseaza modelul Mercedes-Benz SL-Class Convertible, al carui pret de baza este de 95.575 de dolari, pe prima pozitie.
A doua zi, Gigel Stirbu a declarat presei ca autoturismul Mercedes l-ar fi vândut cu putin timp în urma lui Ovidiu Calin, dovedind acest lucru cu o chitanta de mâna care arata ca a încasat un avans.
Cele doua fabrici, care produc automobile Mercedes-Benz din clasele C, E si S, motoare si transmisii, vor fi oprite in perioadele 12 decembrie - 12 ianuarie, respectiv 15 decembrie - 12 ianuarie, potrivit reprezentantilor fabricilor si ai consiliului de lucru al companiei.
Mercedes Benz, Volkswagen, Osram, Campofrio, eBay, Coca-Cola, Olympus, Unilever, Bonaqua, Commerzbank AG, BenQ, Siemens, Bucherer. Branduri precum Mercedes, Panasonic, Castrol si Der Spiegel magazine au ramas clienti fideli ai agentiei, timp de peste 10 ani.
Cu toate acestea, autoturismul marca Mercedes CLK 200, cu numere de inmatriculare CT 28 BOX a fost distrus in proportie de 100%.
google-analytics.com