La data de 1 septembrie 2011, in jurul orei 15:20, Sectia 5 Politie a fost sesizata prin Dispeceratului 112 cu privire la faptul ca la intersectia str. Jiului cu str. Poligrafiei, sectorul 1, a avut loc o altercatie intre mai multe persoane.
La fata locului politistii Sectiei 5 au gasit abandonate 3 autoturisme cu portierele dezasigurate, marca Audi, Mercedes si Renault, in interior aflandu-se mai multe bunuri.
De la fata locului a fost preluat si transportat la spital de ambulanta R. Florin de 33 ani, din Bucuresti, ce prezenta leziuni minore (excoriatii), neluandu-se masura internarii.
Acesta a declarat verbal ca, in timp ce se afla intr-o benzinarie situata in str. Jiului, trei barbati pe care ii cunoaste doar dupa porecle, l-au agresat, sustragandu-i si o suma de bani, respectiv 6.000 de euro.
Ulterior, la sediul Sectiei 5 Politie s-a prezentat N. Florica din Bucuresti, cu un autoturism marca Mercedes, avand geamurile sparte, care a declarat faptul ca la data de 01.09.2011, in timp ce se afla intr-o benzinarie situata in str. Jiului, a fost agresat de patru indivizi, sustragandu-i si suma de 2.000 de euro.
De la fata locului au fost ridicate mai multe obiecte purtatoare de urme, corpuri contondente, cutite, telefoane mobile si diverse inscrisuri, fiind identificati si participantii la altercatie, respectiv:
N. Mihai de 33 de ani, din Bucuresti, N. Florica de 25 de ani, din Bucuresti, D. Tabian de 42 de ani, din Bucuresti, P. Ionel de 38 de ani, din Bucuresti, R. Creisor de 43 de ani, din Bucuresti si S. Radu de 42 de ani, din judetul Arges.
Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 5, in vederea stabilirii cu certitudine a imprejurarilor in care s-a produs evenimentul.