La data de 01 ianuarie 2012, in jurul orei 19:35, C. Lucian de 45 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca VW pe Calea Victoriei, dinspre str. Mihail Moxa către str. Stirbei Voda.
Dupa ce a trecut de intersectia cu Bd. Dacia, a accidentat-o pe O. Marinela de 41 de ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea străzii la culoarea rosie a semaforului electric pietonal.
In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a lui O. Marinela, care, de la spital, a fost indrumata la domiciliu.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.La data de 1 ianuarie 2012, in jurul orei 20:20, M. Petrica de 44 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Mercedes pe Bd. Iuliu Maniu, dinspre str. Moinesti catre str. Lujerului.
Cand a ajuns la intersectie cu str. Rasaritului, nu a respectat semnificatia culorii galbene a semaforului electric, situatie in care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Peugeot, condus de C. Andreea de 21 de ani, din Bucuresti, care circula pe Bd. Iuliu Maniu, dinspre str. Lujerului catre str. Rasaritului, efectuand virajul stanga la culoarea verde a semaforului electric.
Din accident a rezultat ranirea usoara a conducatoarei auto C. Andreea si a unei minore de 2 ani, pasagera in autoturismul Mercedes, care, de la spital, au fost indrumate la domiciliu.
Conducatorii auto a fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind zero.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

La data de 1 ianuarie 2012, in jurul orei 21:00, I. Valentin de 44 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe Sos. Fundeni, dinspre Pod Fundeni catre Sos. Colentina.
Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. 231, a surprins si accidentat pe R. Elena de 71 de ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii la culoarea rosie a semaforului electric pietonal.
Din accident a rezultat ranirea grava a pietonului care a ramas internat la spital.
Conducatorul auto au fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.