Cautare

647 de rezultate pentru "medii" (3.00 secunde)
"In prima saptamina a lunii decembrie au fost inregistrate 278 de locuri de munca vacante, dintre care 257 pentru persoane cu studii medii, cum ar fi cele pentru agent comercial, asistent medical, zidar, electrician, muncitor necalificat, agent de paza, vinzator.
De obicei, isi fac asigurari persoanele cu venituri medii, cei cu foarte multi bani se gandesc ca sunt intangibili si nu li se poate intampla nimic.
Semnalul de alarma a fost tras chiar de Inspectoratul de Concurenta Constanta, care a sesizat Consiliul de Concurenta inca din luna martie cu privire la mafia gulerelor albe alcatuita din cele cinci banci mici si medii.
Preturile medii inregistrate pe PCCB sunt de 130 lei/MWh pentru livrarile din 2005 si 159 lei/MWh pentru 2006.
Pe de alta parte, in noiembrie 2006 s-au eliberat 4.403 autorizatii pentru con-structia de cladiri rezidentiale, din care circa 63% sunt pentru zona rurala, spre deosebire de octombrie 2006, cand repartitia pe cele doua medii de rezidenta, urban si rural, era relativ egala.
In cazul proiectelor de investitii a caror valoare nu depaseste 50 de milioane de euro, plafonul este majorat cu 10% pentru companiile de dimensiuni medii si cu 20% pentru firmele mici.
Numai ca, in ultimul timp castigurile medii lunare ale romanilor au ajuns la echivalentul a cca. 250 de euro, o suma care pentru multe state asiatice, africane sau cele din spatiul ex-sovietic poate fi considerata atractiva.
Borbely a adaugat ca persoanele cu venituri medii pot sa contracteze credite fara dobanda, pe o perioada de 25 de ani, pentru plata lucrarilor de consolidare, iar populatia cu castiguri sub venitul mediu va fi scutita de achitarea sumelor.
Banca are peste 2,1 milioane de clienti persoane fizice, 130.000 IMM-uri si peste 5.000 clienti corporatii mari si medii.
"Din experienta noastra, numarul mediu de posturi de marketing scoase pe piata de firmele medii si mari serioase din Bucuresti este de 30-40 pozitii/luna, cu un salariu de 500-900 de dolari net pe luna", a declarat Gabriel Branzei pentru www.eva.ro.
Evaluarea si analiza consumului pe o persoana facute de Directia Regionala de Statistica Dolj scot in evidenta faptul ca folosim 43,8% din cheltuielile totale de consum pentru acoperirea consumului alimentar, in timp ce cuantumul cheltuielilor totale medii lunare pe o persoana a fost de 404 lei la nivelul judetului.
Potrivit realizatorilor acestei analize, noile cartiere, cu case medii cu pret cuprins intre 80.000 si 120.000 de euro, vor atrage si vor constitui un izvor pentru cel putin deceniu, fara a se putea consuma.
Presedintele BCR, Nicolae Danila, sustine ca va exista o separare intre creditul ipotecar de masa, pentru clientii cu venituri mici si medii, si imprumuturile pentru locuinte mai scumpe.
Edilul sef al orasului, Zamfir Iorgus, ne-a declarat ca, la jumatatea lunii aprilie, vor fi organizate concursuri pentru cateva zeci de posturi de functionari in cadrul administratiei locale. Printre acestea se numara posturi pentru absolventii de studii superioare, dar si medii.
Statele UE vor incerca sa infirme prognozata crestere a temperaturii medii globale cu 5 grade pana in 2050. In plus, oficialii europeni si-au asumat sa reduca pana in 2020, cu 20% consumurile energetice fata de estimarea de consum pentru acest an.
In continuare, grupul BCR va cauta solutii si pentru a finanta achizitia de locuinte de catre persoanele cu venituri medii si mici, in contextul in care anticipeaza o crestere puternica a segmentului de credit ipotecar, a mai spus Danila.
Airbus a fost grav afectat de intarzierile de productie ale programului sau de constructie a aeronavei gigant A380, de problemele legate de dezvoltarea noului sau avion de dimensiuni medii A350 si nivelul scazut al dolarului, ce favorizeaza rivalul Boeing.
Majoritatea proiectelor realizate pana la acest moment se adreseaza persoanelor cu venituri medii si ridicate. Certificatul de performanta energetica va fi eliberat proprietarului, pentru a-l pune la dispozitie potentialului cumparator ori chirias.
"Evaluarile statistice indica o consolidare a procesului de dezinflatie care este previzionata a se reflecta in reducerea ratei medii anuale a inflatiei pana la nivelul de 5% in perioada imediat urmatoare", se arata in comunicatul Consiliului de Administratie al BNR.
Dupa denominarea leului, in 2005, suma de 5.000 de lei inscrisa in carnetele de economii cu cistiguri in autoturisme a scazut la 50 de bani, in timp ce inainte de 1989 reprezenta aproximativ doua salarii medii pe economie.
google-analytics.com