Cautare

647 de rezultate pentru "medii" (2.61 secunde)
Familiile ale caror venituri nete medii pe membru de familie ajung pana la 500 de lei vor primi subventii in valoare de 10% din valoarea facturii.
Iar pentru aceasta, bancile mici vor trebui sa se focalizeze pe anumite segmente, in timp ce bancile medii se vor concentra pe obtinerea unei mase critice, adauga reprezentanta Unicredit.
De fapt, potrivit comunicatului de presa al CSDR Dolj, nici sindicalistii nu doresc integrarea in UE cu aceste salarii minime si medii.
"Persoanele din mediul rural cumpara in general garsoniere sau apartamente mici, prin cartiere marginase, ca si persoanele cu studii medii", a spus Valeriu Onescu.
Asta pentru ca a crescut plafonul veniturilor medii pe membru de familie, acum putind primi ajutor de incalzire si cei care au un venit de 500 de lei, e drept insa ca procentul pentru care se suporta factura este de doar 10%.
ANRGN a motivat ca masura de a nu scumpi gazele se datoreaza evolutiei favorabile a cursului de schimb si scaderii costurilor medii pentru transportul gazelor prin sistemul national de transport.
ßi asta datorita evolutiei favorabile a cursului de schimb si scaderii costurilor medii pentru transportul gazelor naturale prin Sistemul National de Transport, care compenseaza cresterea pretului gazelor din import pentru trimestrul IV 2006, se mai arata in comunicat.
inginer tehnolog, consilier juridic, inginer TCM, referent tehnic, agent comercial. Pentru tecucenii care au studii medii angajatorii ofera posturi de vinzator, barman, femeie de serviciu, sudor, dulgher, lacatus, patiser.
Daca vrei sa atragi clientii cu venituri mici si medii, iei marfa mai ieftina, pe care producatorii o livreaza pe masura vanzarii.
Potrivit acestuia, salariile medii din Romania si Bulgaria reprezinta o treime din salariile din cele 15 vechi membre UE si 70% din salariile statelor care au aderat in 2004.
Din aceasta cauza, recolta va fi mult mai slaba, in zonele afectate putandu-se obtine productii medii sub 3.500 de kilograme la hectar", a explicat reprezentantul Directiei.
Imprumutul de 80.000 RON necesita o rata lunara de 755 RON Situatia a fost sesizata, potrivit site-ului www.business.ro, si de vicepresedintele Alpha Bank, Sergiu Oprescu, care a declarat saptamana trecuta ca "venitul lunar necesar pentru a lua un credit pentru un apartament de 50 de metri patrati a crescut de la 4,8 (in 2003) salarii medii pe economie, la peste sase salarii", facand referire, evident, la preturile practicate in Bucuresti.
De fapt, specialistii GfK preconizeaza reducerea drastica a brandurilor ce se comercializeaza la preturi medii, la mare cautare fiind ori produsele cele mai ieftine, ori cele mai scumpe.
In studiul FMI se arata insa ca nu exista dovezi clare privind cresterea nivelului de colectare a impozitelor, in vreme ce angajatii cu venituri medii ar putea pierde in urma unor astfel de reforme, ceea ce creste riscul unor tensiuni politice.
Pe de alta parte, Laurentiu Plosceanu, vicepresedintele Asociatiei Romane a Antreprenorilor si Con-structorilor (ARACO), sustine ca salariile medii pe care le obtin angajatii din domeniul constructiilor ar trebui sa creasca de la 200 de euro, cat sunt in prezent, la sume cuprinse intre 400 si 450 de euro, in urmatorul an si jumatate, si sa ajunga la nivelul celor oferite in Polonia sau Ungaria.
Statisticile arata ca cel mai bine castiga cei care lucreaza in domeniul intermedierilor financiare, unde s-au inregistrat salarii medii de 2.297 de lei pe luna, iar cele mai mici retributii au fost in sectoare ca prelucrarea lemnului si a produselor din lemn, cu exceptia mobilei, unde salariatii au castigat lunar circa 523 de lei.
Astfel, persoanele fizice trebuie sa aiba studii superioare, studii medii sau un curs de specializare de scurta durata in domeniul cresterii animalelor, in timp ce persoanele juridice trebuie sa aiba angajata o persoana care indeplineste aceste conditii.
Au mai fost insa disponibile si locuri de munca pentru absolventi de studii superioare (inginer cadastru, consilier juridic, arhitect), absolventi de studii medii, dar si pentru muncitori necalificati.
Carduri de credit pentru pensionari Tot sub sigla Mastercard, TBI IFN ofera carduri de credit pentru persoane cu venituri medii spre mici, dar si pentru pensionari.
sa fie cetatean roman sau al uneia dintre tarile membre UE, sa aiba cel putin studii medii, sa fie apt din punct de vedere medical (una dintre probele importante este testarea psihologica) si sa nu fi fost condamnat pentru infractiuni savarsite cu intentie.
google-analytics.com