Cautare

1254 de rezultate pentru "medical premium" (2.77 secunde)
Noile teste Elecsys pun la dispozitia personalului medical, rezultate mult mai corecte si mai precise. ... "Aceste teste de mare sensibilitate ofera personalului medical rezultate precise si consistente cu privire la eficienta regimului terapeutic al pacientilor cu transplant".
In functie de natura si de dimensiunea acestor semne, exista proceduri de indepartare disponibile mai ales in sistemul medical privat, scrie Mediafax.
Acest eveniment medical major, care reuneste peste 250 de personalitati ale lumii medicale din 35 de tari, a fost posibil gratie eforturilor remarcabile ale profesorului doctor Irinel Popescu, presedintele Congresului Mondial IASGO 2013.
Institutul "Cantacuzino" de la Iasi face parte dintre aceste valori, dintre acele institutii medicale cheie care au asigurat- si ar trebui sa o faca in continuare!- mentinerea sanatatii multor generatii din aceasta tara, reprezentand un esalon de elita al cercetarii in domeniul medical si multe, foarte multe produse medicale unice, care, de-a lungul deceniilor, au salvat milioane de vieti.
Astazi, Legile 143 si 339 privind regimul substantelor stupefiante precizeaza ca fiind admisi anumiti derivati din marijuana in scop medical.
Rafila este ca personalul medical sa fie pregatit pentru a depista formele de abuz la copil.
Astept, in primul rand, un buget care sa asigure finantarea corespunzatoare a sectorului medical. ... Personal, consider ca prin sprijinirea sectorului medical se pot obtine numeroase beneficii.
Schmidt, profesor de medicina preventiva la Centrul Medical California Pacific din San Francisco si membru al Consiliului de Administratie al Societatii Americane pe Probleme de imbatranire, care a intreprins sondajul.
Cauza accidentului urmeaza a fi stabilita de specialisti, dar o mare suspiciune planeaza asupra deciziei pilotului Adrian Iovan de a angaja zborul medical in conditii meteorologice nefavorabile:
Directorul medical al Spitalului Elias din Bucuresti, Dana Safta, a relatat aseara, la "Jocuri de putere", emisiunea moderata la Realitea TV Cluj de clujeanul Rares Bogdan, ce a vorbit la telefon cu colegul sau Valentin Calu, aflat in avionul care plecase din Capitala, cu destinatia Oradea.
Campania este realizata cu sprijinul Centrului Medical Panduri si AKH Medical Klinic&Hospital si are ca scop identificarea pacientilor cu potential risc de boli cardiovasculare sau care prezinta semne nespecifice de boala cardiaca.
Semnul care a prevestit ACCIDENTUL AVIATIC din Apuseni Adrian Iovan si Aurelia Ion si-au pierdut viata dupa ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul caruia se afla un echipaj medical a aterizat fortat, luni dupa -amiaza, intr-o zona muntoasa accidentata, la peste 1.400 de metri altitudine, la granita judetelor Cluj si Alba.
in mai consultul medical este obligatoriu. ... in acest an Saturn in Scorpion va raspunde favorabil la activitatile de preventie in statiuni balneare, investigatiile medicale planificate, procedurile profilactice sub control medical.
Si asta in timp ce seful Serviciului de Medicina Legala Alba scrie negru pe alb pe certificatul constatator medical ca Aura a decedat prin "expunerea indelungata la temperaturi scazute".
Situatia medicinei scolare s-a schimbat foarte mult in ultimii ani, inregistrandu-se o scadere a numarului personalului medical din cabinetele institutiilor de invatamant din tara noastra. ... Medicina scolara trebuie sa se axeze pe situatiile de urgenta - in masura echiparii cabinetului medical scolar respectiv si, mai ales, pe preventie.
La Donna Medical Center din Bucuresti puteti apela cu incredere la urmatoarele servicii:
(...) In principiu, consumul de suplimente nutritive trebuie sa aiba in spatele lui un aviz medical", avertizeaza medicul Anca Tau. ... Tania Radulescu, director medical la Administratia Spitalelor din cadrul Primariei Capitalei.
"Trebuie, in mod special, sa ne asiguram ca personalul medical este responsabil si capabil sa intervina prompt in cazul unor complicatii, cum este hemoragia, de exemplu" , spune prof. ... Asta inseamna ca se pot ivi probleme, unele severe, ce impun decizii prompte si personal medical foarte bine pregatit.
Tasectan este un produs medical pe baza de gelatina tanat. ... Tasectan este un produs medical care nu se absoarbe sistemic.
Unele dintre cele mai eficiente enzime naturale sunt cele extrase din ciuperca Aspergillus", explica dr. Mariana Soames, director medical GTS Solution. ... Mariana Soames, director medical GTS Solution. Produsul este disponibil pe: www.qlife.ro.
google-analytics.com