Cautare

2747 de rezultate pentru "media galaxy" (2.60 secunde)
Radar de Media si Ambasad'Or Events va invita la cea mai mare petrecere a verii: Radar de Media Summer Party 2017. Inauguram sezonul de vara la Blueberry Pool by Ambasad'Or si vom anunta in avanpremiera Finalistii Premiilor Radar de Media 2017, rezultatele primei etape de votare din cadrul competitiei.
Valorile termice nocturne nu vor avea variatii semnificative in primele patru zile ale intervalului de prognoza, media minimelor situandu-se in jurul a 6 grade, apoi vor creste pana in data de 4 octombrie, spre o valoare medie de 12 grade.
Cum va fi vremea in intervalul 1-14 ianuarie 2018 in Banat Vremea, deosebit de calda in prima zi a intervalului, cand media regionala a temperaturilor maxime va fi de 11-12 grade, se va raci treptat in zilele urmatoare, astfel incat, pe 3 si 4 ianuarie, media termica diurna va fi de 5-6 grade.
Scopul seminarului a fost cresterea nivelului de informare si cunoastere de catre mass-media din judetul Gorj a principalelor componente ale programelor cu finantare din fondurile structurale ale Uniunii Europene, care se adreseaza comunitatilor locale.
Demersul meu este determinat de ingrijorarea ca, potrivit ultimelor evenimente, libertatea de expresie si de opinie prin mass-media devin tot mai restranse si mai minoritare in lumea de astazi.
Produsul Intern Brut pe cap de locuitor al Romaniei, calculat la paritatea puterii de cumparare, va reprezenta in 2015 mai putin de 40% din media inregistrata la nivelul Uniunii Europene largite, se apreciaza intr-un studiu al Institutului de Studii Economice Internationale de la Viena (WIIW).
PIB-ul Luxemburgului a fost in 2004 cel mai mare din UE si din tarile candidate, de mai mult de doua ori mai mare decat media Uniunii. ... Irlanda a inregistrat un PIB cu aproximativ 40% mai ridicat decat media europeana.
Compania americana de media, Central European Media Enterprises (CME), a anuntat organizarea unei unitati de business care reuneste operatiunile din Cehia, Slovacia si Romania si numirea lui Adrian Sarbu in fruntea acestei noi structuri.
Cauza pentru care regiunea de Nord-Est a Romaniei va deveni cea mai saraca zona din UE este faptul ca inregistreaza o valoare a PIB pe locuitor de doar 21,7% din media Uniunii.
Cele mai mari preturi din Europa ale produselor alimentare si bauturilor nonalocolice sint inregistrate in Danemarca, 142 la suta (100 la suta fiind media preturilor din cele 27 de tari membre), iar cele mai scazute in Bulgaria, 56 la suta, potrivit unui studiu Eurostat care a comparat preturile din 2006 a aproximativ 500 de produse in 37 de state europene, inclusiv cele 27 de state membre UE.
Denis O‘Brien, al doilea actionar al grupului media britanic Independent News&Media, sustine ca The Independent, cotidianul reprezentativ al companiei, va fi inchis cel mai probabil pana la Craciun, din pricina datoriilor acumulate, potrivit presei britanice.
"Dupa 20 de ani de la Revolutia din 1989, libertatea presei in pericol!" Reprezentantii celor 9000 de membri ai MediaSind din presa scrisa, radio, televiziune, edituri si tipografii au discutat impreuna cu invitatii lor despre situatia critica in care se afla industria de media in aceasta perioada de criza economica.
"Federatia Romana a Jurnalistilor MediaSind si Patronatul Presei din Romania - ROMEDIA, organizatii reprezentative, conform legii, la nivel de ramura mass-media, semnatare ale Contractului Colectiv de Munca Unic la Nivel de Ramura Mass-Media, protesteaza fata de intentia Guvernului Boc de a elimina exceptia de la plata contributiei de asigurari sociale pentru sumele provenite din contractele de drepturi de autor si alte venituri obtinute in baza unor conventii civile sau contracte de colaborare.
"Trustul Intact isi poate respecta toate angajamentele" Camelia Voiculescu, actionar al Intact Media Group (IMG), a acordat in exclusivitate un interviu Agentiei Nationale de Presa Agerpres, in care a vorbit despre evenimentele din viata sa, precum condamnarea tatalui sau, Dan Voiculescu, rechizitionarea cladirilor in care se afla sediile celor cinci televiziuni, confiscarea a milioane de lei din conturi, dar si despre business si masurile pentru viitorul apropiat.
Jovial, mereu interesat de performanta, presedintele Kanal D, Haluk Kurcer, transmite o siguranta care cuprinde si angajatii Dogan Media International.
Realitatea Media pierde contestatiile dupa ce i-a fost declarat falimentul. ... Caile de atac folosite Realitatea Media dupa ce Curtea de Apel a decis ca societatea trebuie sa intre in faliment nu au avut succes.
RPG Security a lansat incepand cu data de 15 iulie 2015 o campanie de social media, care se va dura 2 luni calendaristice, intitulata: ... de 18 ani generam incredere!, care sa relateze aspecte din activitatea companiei de paza si protectie, obiectivul campaniei fiind new customer value via social media.
Temperaturile medii vor inregistra, in urmatoarele 3 luni, valori pozitive in majoritatea regiunilor tarii, in timp ce precipitatiile anuntate vor fi peste media climatologica in cea mai mare parte a tarii, releva prognoza de specialitate, valabila pentru intervalul martie - mai 2017, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).
BANAT In perioada 26 februarie -1 martie 2018, regimul termic va fi caracterizat de valori cu mult mai mici decat cele climatologic specifice perioadei, sub limita de ger in cursul noptilor si al diminetilor de 26, 27, 28 februarie si 1 martie, cand minimele vor cobori spre -14 grade, iar media maximelor se va situa in jurul a -5 grade.
Ulterior, dupa 15 aprilie, se va raci, astfel incat, media regionala a valorilor termice maxime va fi de 17-19 grade si vor fi posibile ploi in fiecare zi, dar cu o probabilitate mai ridicata in perioada 16 -18 aprilie.
google-analytics.com