Cautare

2747 de rezultate pentru "media galaxy" (2.73 secunde)
Temperatura medie a aerului se va situa in luna august peste normalul perioadei in sud-estul tarii si local in sud, est si in vestul extrem, iar in restul teritoriului vor fi valori termice apropiate de media climatologica, reiese din prognoza de specialitate valabila pentru intervalul august - octombrie 2016, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).
Tot ce trebuia sa faca participantii era sa apese butonul "like", putand astfel castiga unul din cele 10 telefone Samsung Galaxy S2 puse in joc. ... Interesul companiei pentru social media se poate observa din simplu fapt ca si-a creat pagina unainte de a inaugura primul magazin.
Media maximelor, in prima saptamana, va fi de 16 - 21 de grade, iar in cea de-a doua de 21 - 22 de grade.
Întreprinzatorii care vin cu o astfel de idee au sanse mari de reusita.Un exemplu în acest sens este Luna Media, o afacere care, desi este de putin timp pe piata craioveana, are toate sansele sa devina un succes.
Întreprinzatorii care vin cu o astfel de idee au sanse mari de reusita.Un exemplu în acest sens este Luna Media, o afacere care, desi este de putin timp pe piata craioveana, are toate sansele sa devina un succes.
MTP 1 In fiecare zi, pe toate canalele media, ofera-i fraierului un exemplu de personaj realizat d.p.d.v.
• In septembrie a.c., Intact a anuntat ca va reuni aproape toate publicatiile sale in cadrul unei noi companii, Intact Publishing, condusa de Dan Matiescu, director financiar al Intact Media Group si director general al Editurii Intact.
Adrian Halpert) Angajatii Intact Media Group, trustul condus de Dan Voiculescu, au primit astazi un mesaj intern din partea conducerii companiei, prin care sunt anuntati ca "noua abordare strategica a Grupului va pune accentul pe dezvoltarea zonei TV si online" si ca " print-ul, in coordonatele actuale, raspunde mai greu necesitatilor de circulatie rapida si universal accesibila a informatiei".
Aceste doua drepturi sunt esentiale in exercitarea profesiei de jurnalist si, de asemenea, in indeplinirea misiunii sociale pe care mass media o are intr-un stat democratic, asa cum este Romania.
Dan Popa) Ce spune proiectul Bancile vor calcula, declara si plati taxa pe lacomie, pana la data de 25 inclusiv a lunii urmatoare trimestrului pentru care se datoreaza.Media trimestriala ROBOR se stabileste pe baza ratelor ROBOR la 3 luni si la 6 luni, calculate si publicate de Banca Nationala a Romaniei pentru ultimul trimestru/semestru anterior trimestrului de calcul.
Accesul la Internet si publicitatea, principalele motoare ale cresterii pietei de media si divertisment in Romania in 2011-2015 - raport PwC Industria de divertisment si media din Romania ar urma sa creasca de la 2,5 miliarde de dolari in 2010 la 3,8 miliarde in 2015, cu un ritm mediu anual de crestere de 8,8%, potrivit celor mai recente estimari ale PricewaterhouseCoopers, incluse in raportul "PwC Global Entertainment and Media Outlook 2011-2015".
preponderenta cumparaturilor pe tableta si pe telefonul inteligent, un continuu declin al magazinului traditional sau rolul central al social media pentru urmatoarea generatie de cumparatori.
Cea de-a sasea editie a Media Music Awards a avut loc in Bucuresti, marti, 3 octombrie, iar cei mai multi artisti prezenti pe scena sunt din portofoliul casei de discuri MediaPro Music, parte a Universal Music Romania.
Cu aceste cuvinte a fost deschisa dezbaterea in cadrul Health Forum - cel mai important forum pe teme medicale, organizat joi, 21 noiembrie, de Intact Media Group la Palatul Parlamentului.
CRISANA Media temperaturilor maxime va scadea accentuat la inceputul intervalului, de la 16...17 grade in 14 aprilie, pana la 11...12 grade intre 15 si 17 aprilie, apoi vremea va intra intr-un proces de incalzire treptata.
Potrivit masuratorilor de specialitate, media multianuala lunara pentru luna ianuarie este de -2,1 grade Celsius, luandu-se in considerare parametrii monitorizati in intervalul 1981-2010.
Ulterior, variatiile vor fi nesemnificative astfel ca, pe parcursul intervalului 08 -15 iulie, media temperaturilor minime se va mentine in jurul a 16 grade.
Ioana Bianchi - Novartis Oncology, Alexandru Negrea - Spada Digital Media (a vorbit despre facebook - Notiuni introductive si Strategie editoriala), Dr.
Executivul va incerca sa imbunatateasca modul de comunicare cu societatea civila prin intermediul mass-media dupa ce s-a constatat ca unele dintre actele si deciziile Guvernului au fost, uneori, gresit interpretate, a afirmat premierul Calin Popescu-Tariceanu.
audienta de pe Internet incepe sa conteze, desi ponderea bugetelor media alocate este net defavorabila datorita inertiei industriei: ... Si totusi, ponderea in bugete investite nu este conforma cu splitul de consum media. ... Principalii indicatori din media traditionala sunt:
google-analytics.com