Cautare

2748 de rezultate pentru "media galaxy" (3.66 secunde)
Galaxy Watch 4 iti poate masura nivelul de oxigen din sange. Apple Watch 7 are certificare pentru rezistenta la praf.#alephnews #smartwatch
Pentru Galaxy Z Fold 4, Samsung a incercat sa reduca vizibil designul pliabil. Huawei P50 Pocket este disponibil pentru precomanda si in Romania.
MIHAI de 30 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism marca Ford Galaxy, pe sos. Mihai Bravu, avand o concentratie alcoolica de 0,65 mg/l alcool in aerul expirat.
Sub pretextul ca cel care se ocupa de relatiile cu mass-media constantene - Aurelian Arghir - este plecat din localitate, reprezentantii PSD au dat tonul, asa cum au stiut ei dintotdeauna sa o faca de fapt, la dezorganizare...
Razboiul dintre Mircea Geoana si mass-media Trebuie sa spun de la bun inceput ca am urmarit lucrarile Consiliului, ca un ceta tean obisnuit, in presa.
Halt se referea la utilizarea mass-media de catre comunitatea de informatii a SUA pentru a deforma sau suprima informatiile legate de OZN-uri. ... Aceste actiuni trebuiau sa fie realizate prin mass-media, cum ar fi: ... - Am gasit dovezi noi ca CBS TV a fost printre activele mass-media ale CIA.
gigantul adormit s-a trezit, iar acesta era, asa cum s-a formulat deja in media americane, the white American working class, cea mai frustrata categorie sociala a Americii.
Mass-media a ajuns pentru prima data in topul celor mai corupte institutii, potrivit Barometrului Global al Coruptiei 2009, lansat, miercuri, de Transparency International, din cauza politicilor editoriale partizane.
Barometrul Global al Coruptiei 2009 al Transparency International face referire la 69 de tari şi analizeaza experienta cotidiana a oamenilor in ceea ce priveşte mita, coruptia sectorului privat şi coruptia la nivel inalt in sase institutii - partide politice, demnitari şi functionari publici, Parlament, afaceri si sector privat, sector juridic şi mass-media.
Este posibil ca aceasta crestere sa fi fost determinata de contextul economic favorabil", arata autorii cercetarii.(Este vorba de contextul economic favorabil din perioada guvernarii PNL cu sprijin parlamentar al PSD n.n.) Romanii vad institutiile cu un ochi mai critic fata de majoritatea europenilor, daca e sa ne gandim ca media increderii in Parlament din UE 27 este de 34%, in timp ce media increderii in Guvern e de 32%.
In iunie, Metro Media Transilvania il dadea pe Iliescu la 51%, Emil 19%, Melescanu 14%, Vadim 9%, Roman 3%.
Exact pe aceasta persoana banuita de media ca s-a aflat in spatele alegerii fiicei mici Eba in post de europarlamentar si care dispune de bugete ministeriale impresionante fara sa dea nimanui seama!
Uniunea Social Liberala a cedat prim-planul pe scena mass-media Partidului Democrat Liberal. ... Faptul asta a contribuit si el la diminuarea impactului media. ... programul elaborat de Partidul Social Democrat si Partidul National Liberal plus Partidul Conservator a fost in centrul atentiei presei, dar el nu a constituit un eveniment media.
Cartea "Purtatorul De Cuvant si Comunicarea Eficienta Politie - Mass-Media" este girata de Asociatia Europeana a Directorilor de Comunicare, are referinte critice din partea Comitetului National Roman de BIOETICA al UNESCO, are la baza prevederi legale in vigoare in Romania si principii de PR, face referire si la experienta altor organizatii - NATO (purtatorul de cuvant oficial si purtatorul de cuvant delegat) - Politiile din Los Angeles si Chicago.
Potrivit datelor Eurostat, politicile de austeritate ale guvernelor Basescu-Boc au condus la scaderea puterii de cumparare a cetatenilor Romaniei la 40% din media consumului individual efectiv, ducand Romania pe ultimul loc in Uniunea Europeana.
- Experienta mea, dincolo de faptul ca aproape 10 ani am detinut si condus un post de televiziune, un post de radio si presa scrisa in provincie, din 2008 pana in 2016 am fost senator si membru al Comisiei pentru cultura si media a Senatului, iar in perioada 2012-2016 am detinut si functia de presedinte al comisiei.
Potrivit unor scenarii de crestere, prezentate ieri de Maria Magdalena Voinea, expert negociator in cadrul Directiei Negocieri Piata Interna din MIE, daca tara noastra isi va mentine o crestere a PIB de o data si jumatate peste media comunitara, in 2050, Romania va avea (inca!) un PIB sub 75% din media UE.
Analistii UBS au luat ca baza orasul New York, preturile din Bucuresti plasandu-se la 51,6% din media metropolei americane. ... Dintre statele central si est europene, cele mai scumpe orase sunt Ljubljana (64,4% din media New York-ului), Varsovia (63,7%) si Budapesta (58,6%).
In frunte este Bucurestiul, in dezvoltare cu mult peste media nationala. ... In ceea ce priveste veniturile, castigul salarial mediu net din regiunea Olteniei se situeaza sub media la nivel national, 734 de lei in anul 2005 si estimat la circa 818 lei pentru 2006.
Constituind o premiera în programul SolePAD, evenimentul de la Craiova este organizat de Agora Media si va avea loc în sala de conferinte a Hotelului Plaza.
google-analytics.com