RPG Security a lansat incepand cu data de 15 iulie 2015 o campanie de social media, care se va dura 2 luni calendaristice, intitulata: RPG Security: de 18 ani generam incredere!, care sa relateze aspecte din activitatea companiei de paza si protectie, obiectivul campaniei fiind new customer value via social media.
In aceasta campanie de social media vor fi implicati jurnalisti, fotografi profesionisti si bloggeri renumiti, care vor publica articole si materiale despre activitatea RPG Security, folosind imagini si testimoniale, pe toate canalele social media, principalul instrument fiind blogurile oficiale ale RPG Security & Fireworks Public Relations.
In acest sens, Flavian Crizboi - purtator de cuvant al RPG Security, ne-a declarat: Ne bucuram ca avem reprezentantii mass-media alaturi de noi in aceasta campanie, pe care dorim s-o lansam cat mai curind. De asemenea, ne-ar placea sa-i avem alaturi de noi, in aceste demersuri, si pe clientii nostri, pentru ca RPG Security: de 18 ani genereaza incredere!
RPG Security activeaza pe piata de profil din Romania de peste 18 ani, are 5.471 de clienti activi si 837 de agenti de securitate calificati, carora li s-a oferit o pregatire profesionala adecvata.
RPG Security ofera servicii de paza umana, paza evenimente, interventii rapide, monitorizari si servicii tehnice - web-site oficial: www.rpg.ro.