Cautare

1322 de rezultate pentru "maxim" (3.27 secunde)
Spre exemplu, pretul actiunilor Petrom a coborat joi cu 5,7% intr-o sedinta de tranzactionare in care s-a atins un maxim istoric.
Cel mai bun ar fi fost sa se dea prefect, caz in care ar fi avut succes maxim: ar fi facut tot ce i-ar fi trecut prin cap si nu l-ar mai fi intrebat nimeni, nimic.
Indicele BET-FI, care reflecta trendul titlurilor SIF, a atins un nou maxim istoric, cresterea fiind de 5,89%. O posibila explicatie pentru trendul ascendent al bursei este presiunea mare de cumparare venita din partea unor investitori mai putin avizati, sustin surse din piata.
Aparitia Legii SIF-urilor, care permite un nivel maxim de detinere de 1 la suta din capitalul acestora, a generat luna trecuta un interes deosebit pentru aceste titluri, informeaza Bursa Monetar-Financiara si de Marfuri Sibiu.
„Ford, General Motors, Renault sau alta companie nu vor cumpara Daewoo Craiova pentru a vinde masini in Romania, pentru ca piata auto a ajuns la potentialul maxim.
In aceeasi nota cu Tariceanu, Adrian Nastase a apreciat si el ca legea permite celor doua Consilii de Administratie sa functioneze cu mai putini membri - cel putin 9 fata de numarul maxim, 13 - prin urmare Traian Basescu este liber sa nu-si exercite dreptul de a numi cei doi reprezentanti ai Presedintiei, unul la TVR si celalalt la radio.
Piramida disperarii Doina Patrascu, psiholog cu state vechi de serviciu, spune ca afacerea piramidala "Delphin" este construita in asa fel incit sa speculeze la maxim momentul psihologic creat artificial.
Aceasta este prima emisiune straina supranationala din Romania, iar titlurile vor fi primele de pe piata autohtona notate de agentiile de rating cu calificativul maxim.
La Fisc declari ca esti inchis sau ca functionezi la 20% din capacitate, pentru ca nu stiu ce se-ntampla, ai greva, si tu de fapt functionezi la capacitate maxima. Daca nu vrei sa lucrezi, inchizi portile si gata, daca lucrezi, lucrezi cu motoarele la maxim.
Electricitatea livrata populatiei si companiilor cu un consum mic se va scumpi de la 1 aprilie cu maximum 4%, in principal din cauza productiei reduse de energie din surse hidro, a declarat presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare din Energie, Nicolae Opris.
Plafonul maxim pentru acest tip de credit de nevoi personale este 10.000 de euro, insa, pentru aceasta suma, este necesar un salariu net de aproximativ 17 milioane de lei vechi.
Casele Mikit au fost concepute de arhitecti francezi cu scopul de a simplifica la maxim dificultatile de constructie, prin cea mai eficienta amenajare interioara pentru a se evita pierderile din suprafata locuibila si a usura caile de circulatie.
Barilul de petrol a depasit luni valoarea de 85 de dolari, atingand astfel un nou maxim istoric.
Cursul de referinta a urcat luni la 3,7202 lei pe euro, nivelul maxim al ultimilor trei ani.
"Pana acum nivelul maxim era de 17 dolari. Se va vorbi cu fiecare producator in parte si in functie de situatia lor, de marimea productiei, de sortimentele produse si de situatia fiscala, ei vor fi eligibiliinr-un procent care va varia in functie de un algoritm foarte clar.
In cazul ipotetic al unui faliment bancar, plata compensatiilor se face prin banci desemnate, in maxim trei luni de la data deschiderii procedurii falimentului.
Prevederile stabilesc nivelul de aplicare a reducerilor, comisionul maxim de contractare a asigurarilor, notificarea tarifelor, precum si limitele de despagubire.
Cursul de referinta publicat, joi, de BNR a urcat la un nou maxim istoric, de 4,3127 lei/euro, fiind a treia sedinta consecutiva in care cotatia leului a atins niveluri record de la introducerea monedei unice europene.
Fondul a plasat in titluri de stat 397,6 milioane de lei, iar randamentul mediu obtinut a fost de 13,6%, in timp ce randamentul maxim a ajuns la 14,25%", se arata in raportul financiar.
Cei mentionati au remarcat calitatea deosebita a tezei si adecvarea tematicii la fenomenele contemporane, recomandand adnotarea sa cu punctaj maxim.
google-analytics.com