Cautare

1322 de rezultate pentru "maxim" (4.81 secunde)
Alegatorii s-au pronuntat pentru reducerea numarului de parlamentari la maxim 300 si pentru renuntarea la bicameralism. Basescu s-a declarat extrem de multumit si a spus ca Parlamentul trebuie sa treaca urgent la punerea in practica a vointei poporului.
Doar ca 2010 este si anul de maxim al crizei, iar PDL o va deconta, indiferent de ce cred Traian Basescu, Emil Boc si ceilalti.
Aceste raspunsuri pot fi redactate (in maxim 1-2 file fiecare) sub forma unor Teze ideologice ale PSD cu privire la:
Indiferent de avizul pozitiv sau negativ al Curtii Constitutionale, Camerele Reunite vor proceda la vot si, daca voteaza pentru suspendare 236 de parlamentari, atunci Presedintele Romaniei este suspendat, urmand ca, in termen de maxim 30 de zile sa fie organizat un referendum pentru demiterea sefului statului.
o singura camera si maxim 300 de parlamentari. • In cazul in care clasa politica va refuza, exista modalitati de a reduce numarul de parlamentari prin lege, nu prin constitutie.
Aceleasi surse sustin ca Liviu Campanu le-a dezvaluit fostilor colegi uneperisti ca, in termen de maxim trei saptamani isi va anunta, oficial, trecerea la PC.
Proportia calculata se va aplica pe listele de candidati prin ocupari succesive in ordinea proportiei rezultate, prin utilizarea sumei resturilor subunitare dupa convergenta cu un loc intreg, urmand repetarea procedurii pana la epuizarea numarului maxim de candidaturi permis de legea electorala pentru lista respectiva;
"Din analiza sondajelor efectuate de fiecare parte, s-a constatat ca rezultatele acestora nu difera foarte mult, diferentele dintre cele doua masuratori arata o diferenta de maxim 2 procente...
Iata raspunsurile publicate pe site luni, 31 octombrie la ora 22:22 • Se va desfiinta in maxim un an :
"Peste 80% dintre romani au votat pentru Parlament unicameral si pentru un numar maxim de 300 de parlamentari. Toate partidele fara exceptie se fac ca uita de votul pe care romanii l-au dat in noiembrie 2009, insa nu ezita sa spuna ca asculta vocea poporului.
Motivul oficial a fost mentinerea unui numar cat mai mare de angajati la primarie dupa ce guvernul Boc plafonase numarul maxim de posturi in administratie, ceea ce insemna concedieri in masa.
Decizia finala cu privire la locul precis la varful maxim sau in conducerea colectiva a partidului va fi luata in aceasta seara (ieri seara - n.r.), dupa o discutie cu mai multi colegi“, a precizat Geoana.
(...) UNPR considera ca migratia parlamentarilor trebuie descurajata! Daca eu va spun ca baietii au tupeu maxim si nu ma credeti!", scrie Olguta Vasilescu, pe Facebook.
Anuntul a fost special destinat urechilor acelor PSD-isti (si tineri si varstnici) care preconizau, in maxim un an, trecerea lui Iliescu in rezerva si inlocuirea lui cu o figura mai proaspata - gen Serban Nicolae, de exemplu.
Bogdan Tiberiu Iacob) De zile bune, presa portocalie devotata regimului Basescu e isterizata la maxim pe motiv de lichidare a democratiei, zdrobirea Constitutiei, lovitura de stat, razboi civil si alte vorbe mari, la pachet cu acuzatii dure aduse actualei puteri, cererea de demisie a lui Ponta samd.
In toamna lui 2009 a ignorat pur si simplu majoritatea parlamentara si l-a mentinut ca premier pe Emil Boc. A trecut cu nonsalanta peste "numaratoarea lui Anastase" (un alt maxim al ignorarii oricaror reguli democratice).
Razboaiele secolului XXI se poarta categoric in alt fel decat am fost in mod obisnuit invatati si securitatea cibernetica reprezinta un domeniu de maxim pericol, dar, in acelasi timp, de maxima performanta si vreau sa va incurajez sa alocati resursele umane, financiare necesare " adica sa le alocam, Guvernul, pentru dumneavoastra, cum mi-a sugerat domnul ministru ", in asa fel incat impreuna cu celelalte servicii sa fim un lider regional extrem de important si de respectat in CyberSecurity.
Inca de la inceputul anilor 2000, cand a venit la putere Vladimir Putin, analistii rusi au conchis ca NATO este doar o amenintare simbolica pentru Rusia (NATO este o alianta defensiva de state suverane dependente militariceste de puterea SUA, care niciodata nu au purtat vreun razboi conventional impotriva rusilor), in timp ce un nou Reich, reincarnat sub forma Statelor Unite ale Europei germane, constituie o putere limitrofa de pericol potential maxim, a carei emergenta este de netolerat.
Cu alte cuvinte, in viitoarele dumneavoastra discursuri, astept cu maxim interes sa va aud vorbind si despre cei care au cu totul alte opinii fata de cei care protesteaza in Piata Victoriei.
- Presedintele Consiliului de monitorizare aproba prin ordin regulamentul de organizare si functionare al Consiliului de monitorizare, repartizarea numarului total de posturi, structura organizatorica, repartizarea numarului maxim de posturi si statul de functii.
google-analytics.com