Cautare

1322 de rezultate pentru "maxim" (3.23 secunde)
Viorica Crisan, directoarea muzeului, impreuna cu doamna Zoia Maxim, au oferit lamuririle cerute, inclusiv copii din ziare si comentarii preluate de pe internet.
Cu ele se pot inlocui maxim 2 mese pe zi. ... Cu Gerlinea puteti slabi 5 kg in 21 de zile cu o dieta in care va numarati caloriile, cu putina paine (100-150 g maxim pe zi, neagra sau de secara/graham) si limitarea grasimilor si dulciurilor.
Maxim Kolomeytsev, care a implinit 35 de ani duminica, si prietena lui, Nazezha, in varsta de 25 de ani, aveau bilete de avion pentru zborul fatal 6W703. ... Ne-am castigat vietile, a mai spus Maxim.
Motoarele masinilor candidatilor si sustinatorilor - turate la maxim, mii de kilometri inghititi chipurile de dragul electoratului.
Motoarele masinilor candidatilor si sustinatorilor - turate la maxim, mii de kilometri inghititi chipurile de dragul electoratului.
Antivaccinistii sunt alungati de la protest cu melodii puse la maxim. Boxele au rasunat cu Macarena, My heart will go on si Baby Shark.
Mai e aia cu profesorul care facea greva foamei la spital, regizata la maxim, cu televiziunile asteptind in coltul optim ca sa ii filmeze pe amindoi si presedintele intra, se opreste in mijlocul camerei, sta un pic sa faca aia focus cu imaginea si zice cu vocea lui de stentor ace faci dom a profesor, eu nu stiu franceza si dumneata stai in spital?
Pretul gazelor naturale a atins luni dimineata un nou maxim istoric pe piata europeana, dupa ce SUA au anuntat ca ar putea impune restrictii pentru importurile de petrol rusesc, o deciziei care ar crea noi ingrijorari pe pietele de materii prime, transmite Bloomberg.
Cat de matur poate fi un elev de maxim 18 ani, ce este in scoala generala ori maxim la liceu, incat sa ii dai credit si libertate in intervalul de timp in care se presupune ca e la scoala?
Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) a decis luni sa mentina nivelul maxim de alerta cu privire la pandemia de COVID-19, la trei ani dupa ce organizatia a declarat boala o urgenta de sanatate publica de interes international.
Pentru relatia Rovinari - Targu Jiu, pentru autovehiculele cu masa totala maxim admisa mai mica de 7,5 tone, circulatia va fi deviata pe DN 66, km. ... Pentru autovehiculele cu masa maxim admisa mai mare de 7,5 tone, circulatia va fi deviata pe DN 66, km.
Maxim nu si-a revenit, Sefer nu stim daca o sa fie. ... Maxim nu si-a revenit, Sefer nu stim daca o sa fie.
Urmarite cu vadita lipsa de interes, primele sase puncte prevazute pe ordinea de zi s-au derulat in atmosfera generata de vacarmul tet a tet -urilor si bisericutelor pesedistilor din sala, prea putin preocupati de cuvintarile celor care s-au straduit sa se faca auziti si de discutiile cu sonorul dat la maxim al celor care au preferat sa stea la o tigara pe hol, facind pronosticuri cu privire la numele viitorului presedinte al PSD Satu Mare.
Ciontu a mai argumentat dorinta sa de a fi acceptat ca membru al Comisiei pentru Sanatate, prin faptul ca in comisie exista, la ora actuala, 15 membri, iar numarul maxim se poate ridica la 22 de membri.
Acesta ar putea fi, de fapt, motivul pentru care se pomeneste din ce in ce mai insistent de posibilitatea unor alegeri anticipate - in maxim doi ani in opinia pesimistilor.
Potrivit lui George Dragomir, pana la organizarea unor alegeri la nivel de municipiu va mai trece o perioada de minim 3 luni si maxim 6 luni.
Cei care par dispusi sa-l creada pe Nastase - care numai ca nu s-a jurat ca Geoana si nu altul va fi protapit in fruntea viitorului Guvern - s-au apucat, mai nou, sa faca pariuri referitoare la numarul lunilor de premierat alocate lui Mircea Geoana, optimistii mizand pe maxim sase, mai exact "pana in primavara”.
Camera a aprobat, astfel, suplimentarea numarului maxim de posturi in aparatul de lucru al Guvernului, cu exceptia Departamentului pentru Relatia cu Parlamentul, cu 40 de posturi.
Astfel, am inaintat o initiativa legislativa de marire a termenului si speram ca legea sa fie promulgata in maxim doua luni.
Guvernul Tariceanu pastreaza astfel aceeasi structura a Cabinetului demnitarului ca cea adoptata in martie 2004 de Cabinetul Adrian Nastase. Aceasta ordonanta stabileste insa numarul maxim de posturi din cabinetul unui demnitar.
google-analytics.com