Cautare

1322 de rezultate pentru "maxim" (3.58 secunde)
Ceea ce pentru Kinsey este la inceput un simplu proiect stiintific, sfarseste prin a se transforma intr-o adevarata epopee, de maxim interes personal, o calatorie neasteptata in misterele comportamentului uman.
Banul dicteaza in multe situatii, fie direct - investitia trebuie sa aduca profit maxim -, fie prin intermediul timpului. A restaura cu grija detalii pretioase inseamna mai mult timp decat a demola cu buldozerul si a construi din prefabricate, spune arhitecta.
Este vorba despre Nuntiatura apostolica - e o misiune diplomatica de maxim rang in cadrul Sfantului Scaun, echivalentul unei ambasade sau o misiune diplomatica de prima clasa, inaintea Statelor cu care intretine relațtii diplomatice.
Este vorba despre Nuntiatura apostolica - e o misiune diplomatica de maxim rang in cadrul Sfantului Scaun, echivalentul unei ambasade sau o misiune diplomatica de prima clasa, inaintea Statelor cu care intretine relatii diplomatice.
Desi gurile rele spun ca Ion Ionita va fi arestat cat de curand - in maxim trei saptamani - o luna - si ca nu are documente care sa ii aduca justificarea banilor cheltuiti din bugetul local, primarul sustine contrariul.
Am incercat, in acest an, sa utilizam la nivel maxim donatorii pe care i-am avut, largind gama de procedee chirurgicale la aproape tot ceea ce s-a inventat in materie de transplant hepatic pana in momentul de fata.
Cea mai mare parte a consilierilor sunt aproape niste necunoscuti, daca e sa tinem cont ca maxim doua sau trei persoane au fost interesate sa participe la audientele lor.
Rolul dietei in bolile cardiaceSus Dieta unui asemenea bolnav trebuie sa excluda grasimile saturate (maxim 20% din necesarul de calorii zilnice sa fie asigurat de grasimi, iar dintre acestea, 2/3 sa fie grasimi nesaturate).
Deputatul PNL Gabriel Sandu a propus Parlamentului modificarea legii invatamantului, astfel incat numarul maxim de elevi intr-o clasa sa fie de 25.
Numarul 9 are darul a amplifica la maxim energiile emotionale, atat in bine cat si in rau. Tristetea si dezamagirile pot fi devastatoare.
Aplica iaurt proaspat pe toata suprafata si freaca bine la radacina. Lasa sa actioneze maxim 10 minute, apoi clateste si mai samponeaza o data, cu foarte putin sampon.
Increderea in cuplu are un maxim in lunile februarie si martie, va veti intelege din ochi cu jumatatea si aproape ca va cititi gandurile reciproc.
- acnee neinflamatorie (punctele albe si punctele negre) - acnee inflamatorie (papule, pustule, noduli sau chisturi) Papula â€" o mica leziune solida (maxim 5 mm) usor ridicata deasupra pielii.
Dintii devin mai albi, insa isi revin in proportie de 50% la culoarea lor initiala in aproximativ 7 zile, realizand un maxim in acest sens in decurs de 7 - 8 luni.
Stres maxim mai ales joi. Munca multa vineri, dar si lipsa de recunostinta din partea colegilor. Excese de tot felul si renuntarea la plecarea in concediu, cu speranta ca veti reusi sa va gasiti alt serviciu.
Desi ministerul britanic a acceptat rapoarte OZN de la toata lumea (si marea majoritate a rapoartelor a venit de la public), observatiile de maxim interes au fost cele in care au fost martori politisti, piloti, sau personalul militar.
Romania este o dovada ca idealurile si institutiile occidentale functioneaza” intr-un moment din istorie in care avem nevoie cu disperare de exemple de succes ale Occidentului la nivel mondial. Ganditi-va pentru o clipa la cum ar putea arata viitorul Romaniei daca aceasta ar atinge potentialul sau maxim:
Singur la 23 de ani, parintii lui incepusera sa il preseze sa isi gaseasca o fata draguta, iar el le promisese ca in maxim doi ani se va aseza la casa lui.
Nivelul maxim admis pentru cuptoarele cu microunde este de numai 5 mW/cm2 iar cercetatorii rusi care se ocupa cu arme de distrugere folosesc un nivel de numai 10 mW/cm2.
Liderul partidului, Alex Salmond, a declarat recent presei ca Scotia va deveni un stat de sine statator in maxim un deceniu.
google-analytics.com