Cautare

1322 de rezultate pentru "maxim" (3.51 secunde)
In document se arata ca prin Legea-cadru redactata in urma cu trei ani s-a urmarit stabilirea unui raport intre salariul de baza minim si cel maxim de 1 la 15, limitarea numarului de clase de salarizare la 110 si plafonarea primelor si sporurilor la maximum 30% din salariul de baza.
Feeric Fashion Week transforma anual orasul Sibiu intr-un punct de maxim interes pe harta mondiala a evenimentelor dedicate modei, a aratat Juergen Schunn, presedintele companiei Auto Schunn.
Maxim va fi menajat in continuare. ... Maxim se antreneaza normal, dar, avand acea problema la metatarsian, nu am vrut sa riscam nimic.
Sunt multumit de Maxim, a jucat bine in stanga si in dreapta. ... Vlad - Voiculet, Pintilii, Nistor - Maxim, Matulevicius, Batin.
Golurile echipei antrenata de Victor Piturca au fost inscrise de Torje (29), Lazar (44), Gomes (90+1 autogol) si Maxim (90+3). ... Maxim, Torje si Matel au facut un meci bun.
Bogdan Stancu a egalat la 2, cu 10 minute inainte de final, reluand in plasa, din apropiere, la capatul unei faze in care mingea a mai trecut pe la Torje si Maxim. ... Maxim ‘72) - B.
Dupa o faza creata de Maxim, Chipciu a marcat in prelungiri si a adus un punct. ... De asemenea, si Alex Maxim a revitalizat atacul Romaniei, iar impotriva Olandei poate incepe din primul minut, cum a facut-o si in amicalul cu Belgia.
"Pintilii si Hoban au gresit mult, Maxim dadea calcaie la 0-1!" Victor Piturca acuza oboseala jucatorilor dupa infrangerea cu Turcia si spune ca el mai spera la calificare la barajul pentru Rio.
La meciul tur baietii aia priceputi la fotbal, care isi spun gazetari sportivi, erau tare suparati ca n-a jucat Maxim, care daca ar fi jucat... ... S-a vazut ca au avut dreptate, pentru ca aseara, cu Maxim pe teren, i-am facut pe boii aia sa-si dea autogol.
Alexandru Chipciu, 10. Cristian Tanase (20. Alexandru Maxim, 58) , 9. ... McLaughlin (45+1), Pintilii (47), Lafferty (52), Sanmartean (75), Maxim (77).
In poarta a fost Pantilimon, in locul lui Tatatusanu, in centrul apararii a aparut Gardos, carel-a inlocuit pe Dragos Grigore, la mijloc noutatile au fost Hoban, Prepelita, Enache si Maxim, in locul lui Pintilii, Torje, Tanase si Chipciu, in timp ce in atac a evoluat Keseru, in locul lui Bogdan Stancu.
Numarul maxim de participanti in cadrul Curselor Copiilor este 3200, iar pentru fiecare categorie de varsta si gen nu vor concura mai mult de 400 de copii.
cursele trebuie sa se desfasoare in conditii de maxim siguranta pentru alergatori; ... Eventualele reclamatii legate de clasament sau de participarea la eveniment se pot face in scris si depuse la cortul de premii amplasat in Piata Constitutiei sau prin email, in maxim 48 de ore de la terminarea cursei.
90+2, prin Keseru, care a marcat din apropiere, din pasa lui Maxim. ... Keseru (77) a marcat primul gol al Romaniei, cu capul, din recentrarea lui Grigore, in urma unui corner executat de Maxim.
Sistemul permite practic advertiserilor sa decida costul maxim alocat pentru afisarea spotului respectiv. Mai mult, noua retea de site-uri care permite sistemul CPM poate fi selectata in adancime pentru ca advertiserii sa obtina maxim de eficienta:
In primul rand el trebuie sa aibe maxim 600 pixeli latime, pentru a incapea in partea vizibila fara a fi necesar scrollul lateral care este suparator pentru utilizator. ... marimea unui newlwtter expeciat nu trebuie sa depaseasca 50, maxim 100 kbytes.
Acesta este oferit la o capacitate maxima de 160 GB si dispune de interfata SATA 1 (150 MB/s maxim).
Pentru SMS-uri, pretul maxim fara TVA va fi de 9 centi de la 1 iulie acest an, 8 centi de la 1 iulie 2013 si 6 centi de la 1 iulie 2014.
Prima si cea mai modesta, SlateBook x2, se ascunde in spatele unui ecran de 10.1" (25.7 cm) cu rezolutia de 1920*1200 pixeli, si are la baza o platforma Tegra 4 (CPU quad core Cortex A15 la 1.8 GHz, 2 GB DDR3L la 1600 MHz si GPU GeForce aferent) si pune la dispozitia utilizatorului maxim 64 GB eMMC.
Poate ajuta la scaderea in greutate, pentru ca este un suc foarte satios datorita fibrelor pe care le contine, si ofera maxim de energie pentru o cantitate mica de calorii Are efecte anti-inflamatorii Ingrediente pentru suc de sfecla, morcovi si mere (pentru 2 persoane) 3 morcovi mari sau 4 morcovi mici Sucul de morcovi este un puternic alcalinizant, plin de vitamine și minerale, cu proprietati detoxifiante si efecte benefice asupra sanatatii ochilor si a pielii.
google-analytics.com