Cautare

1322 de rezultate pentru "maxim" (4.28 secunde)
In maxim doua, trei luni Curtea Constitutionala se va pronunta”. Nu de aceeasi parere sunt insa si reprezentantii Consiliului Judetean Constanta, care au opinat ca procesul va mai dura „cativa ani buni”.
Cursul de schimb anuntat vineri de BNR urcase cu aproape un ban (0,13%), pana la 4,2552 lei/euro, nivelul maxim al ultimelor cinci luni si jumatate, pe o piata linistita, fara multe tranzactii, dupa ce leul a pierdut teren pe fondul miscarii regionale, care a depreciat si alte monede emergente.
Unul dintre cele mai importante proiecte ale candidatului ADA pentru Primaria Techirghiol este „folosirea la maxim a celor trei embleme“ ale orasului (Lacul Techirghiol, Sanatoriul Balnear si de Recuperare si Manastirea „Sf.
Tupeul si lipsa de bun simt manifestata urca la maxim, atunci cand o auzim pe ministrul transporturilor ca, facand doar 116 kilometri din cei 415 prevazuti initial, si 300 printr-un nou set de licitatii, am economisit 6 miliarde de Euro, intrucat autostrada ne-ar fi costat 9,9 miliarde de Euro.
Fenomenul, foarte extins in tari precum Polonia sau Ungaria, traverseaza un punct critic si in Romania, unde francul elvetian a atins miercuri un maxim in raport cu leul, de 4,0865 lei.
Proprietarii din Pipera au primit o veste foarte amara: vor fi in sfarsit expropriati, insa, pretul maxim nu va depasi 20 de euro pe metrul patrat.
vrei sa obtii numarul maxim de pene cu minimum de sasaituri". Jean-Baptiste Colbert (1619 - 1683), ministrul de finante francez intre 1665 - 1683 "Nu va bucurati de reducerea impozitelor.
Parlamentarul ne-a mai spus si ca o pozitie a Coalitiei in sensul continuarii demersurilor de schimbare a presedintilor celor doua Camere se va lua in maxim o saptamina.
Daca ne referim sa urmareasca in timp real jurnalul din casa de marcat, termenul maxim pe care noi l-am stabilit este 1 ianuarie 2017.
Sa avem un pret maxim, se face o licitatie, o cerere de oferta, dar sa nu ai voie depasesti aceste nivele.
Maxim (4 goluri), Muscalagiu (1), Luntraru (6), Pauna (7), Serban (6), Voicu (2), Nitu (5), Iacob (2), Craciun (6) si Caragui (4).
Modelul a castigat Miss Liverpool cand avea doar 16 ani si a fost aleasa printre cele mai fierbinti aparitii din lume de revista Maxim.
Gabriel Torje 29, Costin Lazar 44, Valerica Gaman 90, Alexandru Maxim 90+3. Turcia - Estonia 3-0, la Istanbul. Au marcat:
Echipa lui Victor Piturca a dezamagit in prima repriza (de retinut doar golul superb al lui Maxim 32‘), dar schimbarile efectuate la pauza (au intrat Lazar, Torje, Tanase, Goian, Bourceanu si Bogdan Stancu) au schimbat cursul jocului, iar Torje (67‘ penalti) a marcat golul victoriei.
Andreea Balan este cea mai SEXY craciunita din Romania Andreea Balan stie ca este sexy si profita maxim de acest lucru.
"Am avut nervii intinsi la maxim. Dupa ce s-a terminat totul m-am ales cu stres post-traumatic. Era ca si cum m-as fi intors din razboi.
fierbe apa inainte de a adauga pastele CURS INTENSIV Din ratiuni de dificultate si de intindere a temelor, cursurile vor avea maxim 8 inscrisi.
"MAE doreste ca actul normativ de ratificare a Acordului romano-ungar sa faca obiectul unui cat mai larg consens al fortelor politice si in randurile societatii civile, fiind vorba atat de un proiect de politica externa deosebit de important in relatiile romano-ungare, cat si de un subiect de maxim interes pentru societatea civila, care doreste, in mod firesc, sa se asigure ca testamentul lui Emanuil Gojdu se va aplica, in continuare, si ca drepturile succesorilor lui Emanuil Gojdu nu sunt afectate", se spune in comunicat.
Ruby a postat pe Facebook o poza cu care i-a speriat la maxim pe fani. Fata care "stinge lumina" s-a trezit in intunerit dupa ce a sarit de pe o trambulina si s-a lovit la ochi.
In maxim un an de zile, PSD va ajunge in situatia de a nu mai putea intra in Parlament. "Nu trebuie sa cadem imediat in genunchi pentru a avea satisfactii orale" Rep.:
google-analytics.com