Cautare

2607 de rezultate pentru "marian catalin ciovica" (2.69 secunde)
Catalin Belinski, medic specialist doctorand urolog, si solutia ar fi ca dupa un control andrologic care sa stabileasca ca nu exista probleme organice, ci doar psihologice, sa consulte un psiholog care se ocupa cu aceste probleme. ... Catalin Belinski: ... Catalin Belinski: ... Catalin Belinski: ... Catalin Belinski: ... Catalin Belinski: ... Catalin Belinski:
Fraiele birocratice ale Senatului se afla actualmente in mainile fostului senator PDL de Arad Ovidiu Marian. ... Dupa preluarea functiei, Ovidiu Marian a decis sa-l aduca la conducerea Directiei generale de control juridic si securitate interna pe Ioan Calin Stoenescu, al carui adjunct a devenit Karol Adrian Groholschi.
Dupa o serie de discutii, prin intermediul presei, pe marginea calitatii de consilier local a lui Marian Popa, Partidul Conservator a trecut la actiune cerind Tribunalului Galati sa constate ca mandatul sau a incetat de drept prin excluderea sa din aceasta formatiune politica.
Liberalul Marian Iordache este cotat cu prima sansa la alegerile de pe 1 iunie si exista posibilitatea de a castiga Primaria Medgidia chiar din primul tur. ... Marian Iordache (PNL)- 48%, Dumitru Moinescu- 37%, in timp ce PNL este cotat cu 35%, iar PD-L cu 23%.
Brasoveanul Marian Rasaliu gata "legitimat" la PNL nu-si mai recunoaste "semnatura" si reintra in echipa Boc-Udrea-Scripcaru. Marian Rasaliu a ratat plecarea din PDL Cu o scuza de acest fel:
Referitor la solicitarea privind furnizarea unor informatii despre Ovideiu Silaghi, la data de 25.05.2012, cu ocazia unei intalniri a celor trei (Sampetru, Vlad Mihai, Balan), cu numitul MARIAN PETRACHE, presedinte al Ilfov, candidat la presedintia Consiliului Judetean Ilfov (a castigat presedintia la alegerile lcoale din 10.06.2012), a avut loc urmatorul dialog care contureaza existenta unor interese materiale:
Iohannis si mai multi lideri liberali se dezic de candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei Dupa Mircea Ionescu Quintus, si presedintele Iohannis se dezice de candidatura lui Marian Munteanu. Candidatura lui Marian Munteanu este din ce in ce mai contestata.
Radu Moldovan - Bistrita-Nasaud Liviu Dragnea - Teleorman Adrian Tutuianu - Dambovita Ion Calea - Valcea Paul Stanescu - Olt Ion Prioteasa - Dolj Ion Calinoiu - Gorj Adrian Duicu - Mehedinti Vasile Mihalachi - Vaslui Nicolae Bacalbasa - Galati Nicusor Constantinescu - Constanta Silvian Ciuperca - Ialomita Bunea Stancu - Braila Marian Oprisan - Vrancea Dragos Benea - Bacau Catalin Nechifor - Suceava Tiberiu Marc - Salaj Constantin Nicolescu sau Florin Tecau - Arges Mircea Cosma - Prahova Judetele Neamt si Buzau au ramas in discutie pana joi, urmand sa se ia o decizie.
Marian Jean Marinescu, Adina Valean si Renate Weber sunt cei mai influenti eurodeputati romani.
Doi dintre oamenii de afaceri galateni, Virgil Rapotan si Catalin Chelu, se afla in topul celor mai avuti 100 de romani.
De data aceasta nu mai este vorba despre vreo neregula administrativa, ci despre batalia pe fotoliul de director general, ocupat la ora actuala de doctorul chirurg Catalin Grasa.
In paralel, a precizat presedintele Filialei Municipale Constanta a OTRM, Catalin Boboc, tinerii se pregatesc pentru Scoala de Vara, ce se va desfasura in perioada 5-9 iulie la Neptun. ... Iar in politica, daca nu raspunzi la atacuri, o iei peste bot", sustine Catalin Boboc.
Cine sunt candidatii la functia de Primar de Baia Mare Deputatul Catalin Chereches este candidatulsustinut de Uniunea Social Liberala (USL) la alegerile pentru Primaria Baia Mare.
O sa avem Cotroceniul, indiferent cu cine din PDL Prim-vicepresedintele democrat-liberalilor Catalin Predoiu le-a declarat, duminica, participantilor la reuniunea Consiliului Judetean de Coordonare al PDL Bihor ca partidul nu va accepta un candidat comun al dreptei la Presedintie decat din interiorul sau, criticand, totodata, si Miscarea Populara si Forta Civica pentru faptul ca dupa ce au cerut desfiintarea PDL, acum vor alianta.
In spatele schimbarii directorilor se afla Catalin Chelu, unul dintre marii actionari ai societatii, despre care se spune ca ar detine concertat circa 13% din capitalul social al SIF Oltenia.
Ajuns somer în 1992, Catalin Banica s-a apucat de afaceri. ... Firma fondata de familia craioveanului Catalin Banica are acum o cifra de afaceri de circa 1,5 milioane de euro, distribuind prin intermediari produse pentru angrosisti, inclusiv pentru marii retaileri care si-au facut loc pe piata locala:
Ajuns somer în 1992, Catalin Banica s-a apucat de afaceri. ... Firma fondata de familia craioveanului Catalin Banica are acum o cifra de afaceri de circa 1,5 milioane de euro, distribuind prin intermediari produse pentru angrosisti, inclusiv pentru marii retaileri care si-au facut loc pe piata locala:
Pe Strada Academiei din Bucuresti este un ceasornicar, Catalin Vardianu, devenit deja celebru pentru ca repara orice model de ceas. ... Acum, se poate lua licenta in meseria de ceasornicar", ne-a spus Catalin Vardianu.
La magazinul de pe Strada Academiei, il puteti gasi pe ceasornicarul Catalin Vardianu care repara si pendule vechi. ... Baume Mercier, Montblanc, Auriol (japonez), Raketa, Slava, Sevani", ne-a spus Catalin Vardianu. ... Intr-o luna, ajung sa repar cam 100 de ceasuri", a adaugat Catalin Vardianu.
Pe Strada Academiei din Bucuresti, ceasornicarul Catalin Vardianu este renumit pentru ca poate repara orice model de ceas. ... Acum, se poate lua licenta in meseria de ceasornicar, ne-a spus Catalin Vardianu. De-a lungul timpului, Catalin a primit la reparat ceasuri elvetiene - mecanice si cu baterii de la firmele:
google-analytics.com