Cautare

1048 de rezultate pentru "marcu razvan" (3.58 secunde)
Mihai Razvan Ungureanu, de la fost rocker, la prim-ministru Noul premier desemnat, Mihai Razvan Ungureanu, a fost in adolescenta un impatimit al rock-ului, facand parte dintr-o trupa care a sustinut mai multe concerte. Premierul desemnat, Mihai Razvan Ungureanu, are si alte pasiuni decat politica si serviciile secrete.
Presedintele PSD Victor Ponta a declarat miercuri ca USL nu va participa la procedurile privind investirea Cabinetului condus de Mihai Razvan Ungureanu, decizia fiind agreata si de PNL si PC.
Am lucrat 5 ani cu Mihai Razvan Ungureanu ca sef de serviciu si mai bine de un an ca ministru de Externe." - "Eu nu exclud ca am avea puncte de vedere divergente. ... Mihai Razvan Ungureanu a deprins un tip de analiza care il face sa nu se repeada.
Mihai Razvan Ungureanu, atac la adresa lui Victor Ponta Invitat, marti seara, la Realitatea TV, premierul Mihai Razvan Ungureanu s-a lansat intr-un atac dur si direct la adresa presedintelui PSD, Victor Ponta.
Mihai Razvan Ungureanu Unul dintre blogurile cele mai active pe linie politica - de altfel se numeste "Politica ta" (vechea denumire, "Mos Califar") - face in cateva randuri o sinteza a activitatii premierului demis vineri, Mihai Razvan Ungureanu.
Mihai Razvan Ungureanu a dorit sa-si faca o retragere glorioasa, dar a iesit o fasaiala. ... Istoria cresterii si descresterii lui Mihai Razvan Ungureanu are morala sa, folositoare tuturor celor mistuiti de flacara launtrica a eternitatii.
Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, intr-un interviu pentru Mediafax, ca Mihai Razvan Ungureanu poate fi proiectat ca viitor premier dupa alegerile din noiembrie acest an sau ca un candidat independent la Presedintie in 2014. ... fata de Mihai Razvan Ungureanu, care va fi "mai clar conturata"
Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a declarat ieri pentru Mediafax ca alegerile au aratat "un vot negativ la adresa clasei politice", prin faptul ca aproximativ 50% din alegatori nu au votat, precizand ca este momentul propice al analizelor responsabile la nivelul partidelor politice, inclusiv in PDL.
Daniela Crudu, mascota matinalilor Razvan si Dani, inregistreaza un mare succes la public datorita formelor apetisante si unei ingenuitati cultivate. ... Razvan si Dani au prezentat in emisiunea Neata, de vineri 24 iulie, imagini de la primul contact al Danielei Crudu cu televiziunea.
Gluscenko a mentionat ca este bine ca este insotit in Romania fundasul Razvan Rat. "Au existat unele probleme organizatorice in Romania, pe care Razvan le-a rezolvat repede", a explicat medicul.
Tot aur au obtinut si Razvan Gigea si David Dumitrascu la en-bu masculin (categoria copii 3), echipa masculina de kata, compusa din Razvan Gigea, David Dumitrascu si David Dutu (categoria copii 3) si echipa masculina de kata copii 4, alcatuita din Andrei Marita, Mario Radulea si Claudiu Matei.
Ultimul meci cu Albania a avut loc pe 31 mai 2014, cand tricolorii s-au impus cu 1-0 la Yverdon (Elvetia), prin golul marcat de Razvan Rat (82). ... Razvan Rat este jucatorul cu cele mai multe selectii, 113.
Dupa ce wowbiz.ro a dezvaluit, in exclusivitate, idila dintre Simona Gherghe si Razvan Sandulescu, prezentatoarea tv a postat pe contul ei de facebook o fotografie in care apare cu fostul ziarist si actualul consultant politic.
Aflat la mare in weekend-ul care a trecut, Razvan Ciobanu a fost greu de recunoscut dupa schimbarile de imagine din ultima vreme. ... Razvan Ciobanu si-a etalat silueta si noua podoaba capilara la mare in weekend-ul care a trecut si putea trece usor neremarcat.
Razvan Theodorescu: ... ANDREI NICOLAE) Romania este o lume a Rasaritului, iar viitorul nostru nu poate fi altul decat al locului unde ne aflam, in Europa Orientala, a declarat joi vicepresedintele Academiei Romane, Razvan Theodorescu, in cadrul unei dezbateri desfasurate la fundatia lui Adrian Nastase, informeaza Hotnews.
Peste 1.100 de persoane muscate de caini, in primele patru luni In timp ce "Matei Bals" spune ca numai 4.000 de oameni s-au prezentat la ei Peste 1.100 de persoane au fost muscate de caini in Bucuresti, in primele patru luni ale anului, cele mai multe cazuri fiind in Sectorul 6, iar cele mai putine in Sectorul 1, a declarat Razvan Bancescu, cordonator de proiect la Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor.
Unul avea urme de sange 6 caini au fost ridicati de pe proprietatea unei firme, aflata in aproprierea Parcului Tei, unde un copil a fost gasit mort, unul dintre acestia avand urme de sange, a declarat, luni, Razvan Bancescu, coordonator de proiect la Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor (ASPA).
Razvan Simion nu a precizat inca daca a divortat sa nu deja de Diana.
Fiul lui Razvan Theodorescu a fost gasit mort, luni, in casa de vacanta pe care o detinea in localitatea Corbeni din judetul Arges, iar politistii fac cercetari pentru a stabili cauza decesului.
Ma antreneata Stelian, cel care l-a antrenat si pe Razvan Popescu de la Radio 21. Razvan a slabit 51 de kilograme! Razvan m-a adus si la acest restaurant! ... Andreea Banica si Razvan Popescu.
google-analytics.com