Cautare

1048 de rezultate pentru "marcu razvan" (4.08 secunde)
Senatorul Gheorghe Marcu se declara impotriva coborarii pragului de varsta pentru dreptul la vot Presedintele organizatiei judetene Botosani a Partidului Social Democrat, senatorul Gheorghe Marcu, respinge ideea reducerii varstei de vot de la 18 la 16 ani.
Dorin Marcu din Rasnov este pasionat de antichitati din 1990 si vine de sase ani la targurile mestesugarilor de la Muzeul Taranului Roman.
O acuzatie mult mai importanta a fost lansata impotriva lui Ungureanu in 2009, de catre fostul purtator de cuvant al SRI, Nicolae Ulieru care a spus, intr-o emisiune a lui Razvan Dumitrescu, ca Ungureanu ar face jocul unui stat strain.
Razvan si Dani vor castiga cate 50.000 de euro in trei luni Razvan Simion si Dani Otil vor primi cate 50.000 de euro pentru munca pe care o vor depune in urmatoarele trei luni in cadrul emisiunii X Factor.
Mihai Razvan Ungureanu, avere de aproape jumatate de milion de euro Premierul desemnat, Mihai Razvan Ungureanu, nu este chiar sarac, acesta detinand proprietati si conturi bancare care sunt estimate la circa 500.
Metalhead.ro si prietenii de la Hotel Razvan si-au unit fortele pentru a raspunde solicitarilor venite din partea fanilor si le pun la dispozitie pachete promotionale, ce ofera pe langa bilet la concert si posibilitatea de cazare, la cele mai importante evenimente organizate de Metalhead.
La eveniment au participat, printre altii, soprana Angela Gheorghiu, Elena Dacian, fiica celebrului cantaret de opereta Ion Dacian, Ionut Vulpescu, ministrul Culturii, Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, Geogica Severin, presedintele Comisiei pentru cultura a Senatului, Daniel Barbu, fost ministru al Culturii, coregraful Johan Kobborg, care conduce Baletul National Roman, coregraful si dansatorul Razvan Mazilu, actorul Pavel Bartos si prezentatorii TV Andi Moisescu, Olivia Steer si Dan Negru.
In luna septembrie a anului trecut, Razvan Oprea, actorul Teatrului National, cunoscut publicului si datorita rolului sau din serialul Atletico Textila de la ProTV a apelat la implantul de par pentru refacerea liniei frontale prin metoda FUE.
Aceasta este concluzia lui Razvan Pascu, un om cu experienta in turismul intern si international, consultant si blogger in acest domeniu. ... Razvan Pascu:
Razvan Ciobanu, 43 de ani, a murit luni dimineata intr-un accident rutier, produs la iesirea din Sacele spre Navodari. Azi, primele rezultate ale necropsiei arata ca Razvan Ciobanu ar fi fost drogat in momentul accidentului, potrivit Libertatea.
Potrivit lui Marius Ciobanu, director-coordonator adjunct la ITM Constanta, patronul societatii, Mircea Marcu (foto) (fost director al Portului Constanta), s-a infuriat atunci cand echipa de inspectori i-a solicitat actele.
Primarul si viceprimarul si-au dat spor de dispozitiv, fiindca erau in comisia pentru situatii de urgenta, si spor de conditii vatamatoare, pentru ca lucrau la calculator Primarul Marin Marcu si viceprimarul Marian Ilie din comuna doljeana Breasta si-au dat ilegal mai multe prime si sporuri in 2009.
Acest lucru a fost confirmat atat de senatorul PSD, Gheorghe Marcu, cat si de senatorul PD-L, Dan Humelnicu.
Presedintele PSD Botosani, senatorul Gheorghe Marcu, va sesiza institutiile abilitate ale statului cu privire la "furturile" comise de furnizorii de gaz din Romania, el sustinand ca populatia este obligata sa plateasca facturi in medie cu 20% mai mari decat consumul efectiv.
"Din aceasta saptamana a inceput nebunia si cred ca va tine pana pe 31 martie", a precizat directorul Directiei de Taxe si Impozite din cadrul Primariei Craiova, Sorin Marcu.
"Din aceasta saptamana a inceput nebunia si cred ca va tine pana pe 31 martie", a precizat directorul Directiei de Taxe si Impozite din cadrul Primariei Craiova, Sorin Marcu.
Un fel de Donald Trump mai mic Potrivit directorului Directiei Impozite si Taxe, Sorin Marcu, daca anul trecut o persoana fizica (o femeie) detinea recordul de proprietati - 14 in total, dispuse peste tot in Craiova - anul acesta, recordul a fost imbunatatit de un barbat, care are pe numele lui 15 apartamente.
Atunci era un calculator la zece oameni, iar in program nici macar nu erau detalii despre masina, ci treceam doar marca", a explicat Sorin Marcu, directorul Directiei de Taxe si Impozite.
http://fluturisioameni.blogspot.com/ scenariul si regia Silviu Oltean coregrafia Lelia Marcu scenografia Wilhelmina Arz lumini si sunet Ilina Pepine Ionel Nitulescu video Regele si Regina Ionescu butaforie Nicolae Iancu DISTRIBUTIA Ana Pepine Lelia Marcu Veronica Stoian Daniela Niculae Andreea Capraru Paul Cimpoieru Silviu Man Florin Rosu Toni Dumitrescu Ionut Marcu Ionel Barac TURNEE SI PREMII 2012 Marele premiu al Festivalului International de Teatru pentru Copii "100, 1.000, 1.000.000 de povesti" Bilete:
Maria Magdalena in Evanghelii In Sfintele Evanghelii (Luca 8,2 si Marcu 16,9), Maria Magdalena este prezentata ca fiind "o femeie din care s-au scos 7 draci", dar si cea dintai care a adus vestea invierii lui Isus apostolilor (Ioan 19, 25;
google-analytics.com