Cautare

67 de rezultate pentru "marcela" (2.55 secunde)
Omologul sau, Marcela Lozneanu, este cam de aceeasi parere: "Probabil ca se doreste un control riguros, dar ca sa declaram chiar si inelele mi se pare absurd ".
In plus, Contac spune ca seful direct al directorului DJDP este vicepresedintele Marcela Lozneanu si nu el. Seful CJ a vorbit cu presedintele executiv al PSD, Adrian Nastase, care l-a asigurat de tot sprijinul si i-a recomandat sa adopte o atitudine linistita.
Contac s-a aratat chiar foarte incintat de faptul ca atunci cind a intrat in oras botosanenii ii faceau semne cu mina si farurile, iar Marcela Lozneanu, vicepresedintele CJ caruia i-a predat atributiile de prim sef pentru doua zile, i s-ar fi adresat cu "domnul presedinte ".
Asa cum v-am aratat intr-un numar anterior, vicepresedintele CJ Marcela Lozneanu face deja obiectul unei anchete a serviciului de cercetari penale din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie (IJP).
Dupa plecarea presedintelui PNL, Victor Paul Dobre, la Ministerul Administratiei si Internelor, in functia de vicepresedinte al CJ a fost aleasa Marcela Sighinas.
In vara lui 2005, Dobre a renuntat la functie, in locul lui fiind aleasa Marcela Sighinas (PNL). La scurt timp, si Mircea Toader a renuntat la postul sau, in locul sau urmand sa fie ales un consilier al PD.
Marcela Ursu (42KM Film) Regia: Corneliu Porumboiu De ce eu? (Romania â€" Bulgaria - Ungaria) Producator: Oana Giurgiu (Libra Film) Regia:
Nu mai am nimic si depind acum de mancarea si ajutorul statului", a spus Marcela Bancau, din Macesu de Jos.
Vicepresedintele CJ, Marcela Sighinas, a cerut in numeroase rinduri aminarea votarii acestor proiecte de hotariri care vizeaza schimbarea din functie a reprezentantilor CJ.
Situatia este interesanta pentru ca oameni precum Mircea Razvan Cristea, Marcela Sighinas, Paul Pacuraru si Victor Paul Dobre, care sint considerati a fi elemente de baza pentru PNL, au fost preocupati, sau cel putin asa au lasat impresia, mai mult de cum sa-si petreaca vacanta de vara.
Astfel, pe lista participantilor s-au aflat deputatul Emil Strunga, consilierul judetean Emil Tuicu, consilierul local Mihai Manoliu, vicepresedintele Consiliului Judetului Marcela Sighinas si prefectul judetului, Mihai Capra, care a fost insotit de fostul consilier local Vasile Pirlog.
Printr-o greseala de imagine sefa de grup a Aliantei, vicepresedintele Marcela Sighinas, a luat cuvintul si i-a rugat pe cei doi sa se aseze pe scaune pentru a expune punctul de vedere al consilierilor PNL si PD.
La finalul sedintei CJ, atit PNL, prin vocea vicepresedintelui Marcela Sighinas, cit si PD, prin declaratiile consilierului David Craiu, au sustinut caa vor contesta hotaarirea la prefect, iar dacaa nu vor avea sprijinul acestuia se vor adresa instantei.
"Copiii nu-si pot da afara din casa parintii", a declarat Marcela Sighinas facind referire la excluderea lui Theodor Stolojan din Partidul National Liberal.
Vicepresedintele CJ, Marcela Sighinas, sublinia de curind faptul ca iesirea din sala de sedinte a consilierilor Aliantei nu a fost doar un gest de imagine, ci a avut si o replica, aceea ca, la acest moment, noul regulament a fost retras si este din nou dezbatut, fiind introdus iarasi pe ordinea de zi a viitoarei sedinte a Consiliului.
Marcela Feraru, Ducu Bertzi si Vlad Velcu sunt numele dintre care premierul Calin Popescu-Tariceanu ar putea alege propunerea pentru reprezentantul Guvernului in Consiliul de Administratie al TVR, au declarat surse liberale.
Pe lista de candidati ai PNL se regasesc nume cunoscute la nivel judetean, fiind vorba de actualul vicepresedinte al CJ, Marcela Sighinas, inspectorul-sef al Inspectoratului Scolar Judetean, Tania Bogdan, precum si doctorul Paul Ichim.
Cea mai mare surpriza a turului al doilea a reprezentat-o identificarea vicepresedintelui Consiliului Judetului, Marcela Sighinas, pe listele de reporteri acreditati ai publicatiei "Siderurgistul".
In primul rand a fost validat in functia de consilier judetean Laurentiu Marcel Milea, care o inlocuieste pe Marcela Sighinas, plecata la Prefectura, in functia de subprefect.
Lavinia Marcela Sandru (n. 6 februarie 1975, Dej, judetul Cluj) a fost deputat PD, iar din 2005 este membra a Partidului Initiativa Nationala.
google-analytics.com