Cautare

527 de rezultate pentru "marcel ciolacu" (6.66 secunde)
Expozitia prezinta peste 60 de fotografii surprinse de Sebastian Marcel Oros in timpul evenimentelor ce s-au derulat dupa fatidica noapte din #colectiv si cele 23 de fotografii ale regretatei Teodora Maftei reunite sub titlul The London Unedited, imagini pe care jurnalista le-a surprins la Londra, in vara anului 2015.
Marcel Godric, director la Godrich Gluten Free, si sotia lui, Dana Duca, organizeaza vineri, 15 aprilie, la ora 12.00, o conferinta de presa cu ocazia deschiderii Salonului International de Suplimente Alimentare si Nutritie.
Unul dintre expozanti este si Marcel Godric, director al firmei Godrich Gluten Free - produse fara gluten, alaturi de care am stat de vorba in exclusivitate pentru www.estiri.ro.
Marcel Pascu de la Crama de Soiuri Dealul Mare - virtuoz al vinului, Gramofon Wine: Avem trei game: Gramofon, cu muzica, cu tablourile, unde ne-am reunit intr-un pub pe Strada Pasteur nr.
Marcel Bolos va fi propunerea conducerii PNL pentru functia de ministru al Digitalizarii, a anuntat, joi, Florin Citu.
Marcel Pavel si Stelu Pandelescu au marturisit in exclusivitate la Xtra Night Show ca se bucura sa faca o piesa impreuna si spera sa nu fie ultima lor colaborare.
FRF a facut publice imaginile din camera VAR de la faza penalty-ului controversat acordat de Istvan Kovacs din partida dintre U Craiova 1948 si Universitatea Craiova, scor 1-2. Presedintele oltenilor condusi de Adrian Mititelu, Marcel Puscas, sustine ca imaginile puse la dispozitia publicului nu sunt complete.
Ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Marcel Bolos, a declarat marti, la Conferinta Nationala "Solutii de finantare pentru agricultura / Siguranta alimentara si rezistenta la crize", ca tara noastra trebuie sa investeasca in robotica si agricultura.
Ioan Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene, a anuntat care va fi suma primita de romani ca ajutor pentru plata facturilor la energie in lunile care urmeaza.
Marcel Godric, Director General la firma Godrich Gluten Free, ne-a acordat un interviu in exclusivitate pentru www.estiri.ro. - Ce personalitati din lumea medicala-stiintifica va recomanda produsele de la Godrich Gluten Free?
Romanii care primesc cardul de energie pot face plati si on-line, noua metoda de plata fiind aprobata marti de Guvern, a anutat ministrul Proiectelor europene, Marcel Bolos.
Cosmin Camen, zis Lale, Ilie Para, poreclit Elvis, Traian Vanghelie, Nicolae Stanescu, zis Boaba, Ionel Gherganu, Marcel Petrovici, Stefan Ionescu si Narcis Cita au fost arestati preventiv saptamana trecuta, in urma unei actiuni de amploare a ofiterilor BCCO Craiova, sub coordonarea procurorilor DIICOT, pentru destructurarea a doua grupari de carderi din Craiova.
Ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Marcel Bolos, a declarat la Digi24 ca si el a sunat la call-center pentru a cere informatii despre cardul de energie.
Neconvocarea lui Ianis Hagi la prima reprezentativa continua sa fie un motiv de dezbatere chiar si dupa ce echipa nationala a bifat primele doua victorii in preliminariile pentru EURO 2024. Marcel Raducanu a avut o opinie vehementa in privinta neconvocarii lui Ianis Hagi pentru actiunea din luna martie.
Marcel Pavel a acceptat provocarea "oracolului" de la Xtra Night Show. Artistul a relatat despre inceputurile sale in muzica si nu numai!
Marcel Pavel a sustinut un concert la protestul organizat, duminica, la Orhei, de catre Partidul Politic SOR, insa fara un public prea mare, transmite tv8.md.
Imediat dupa fluierul final al lui Marcel Birsan, a inceput iuresul lui Dan Petrescu pe gazon.
Noul ministru al Finantelor, Marcel Bolos, a spus luni ca vom avea economii importante din interzicerea cumulului pensie-salariu.
Ministrul Finantelor, Marcel Bolos, a declarat, luni, ca TVA la anumite alimente poate creste de la 9% la 19%, ceea ce ar insemna o scumpire a produselor.
Marcel Bolos spera ca plata salariilor bugetarilor sa fie facuta la timp, cu toate ca exista sanse mari ca acestia sa isi primeasca banii cu intarziere luna aceasta.
google-analytics.com