Joi, 3 decembrie 2015, orele 18:00, are loc vernisajul expoztiei de fotografie Romania Civila. Spirit si expresie, un eveniment special care va avea loc la Galeria de Arta SENSO (Bd. Unirii nr. 15, sector 5, Bucuresti).
Expozitia prezinta peste 60 de fotografii surprinse de Sebastian Marcel Oros in timpul evenimentelor ce s-au derulat dupa fatidica noapte din #colectiv si cele 23 de fotografii ale regretatei Teodora Maftei reunite sub titlul The London Unedited, imagini pe care jurnalista le-a surprins la Londra, in vara anului 2015.
https://www.sensotv.ro/romania-civila/Romania-civila-6443/teodora-maftei-london-unedited
https://www.sensotv.ro/romania-civila/Romania-civila-6482/in-memoriam-teodora-maftei
Colaborator TONICA Grup si SENSO TV, Sebastian Marcel Oros este absolvent al cursurilor postuniversitare de fotografie la City&Islington College din Londra si la Casa de Cultura a Studenților Bucuresti si are o experienta bogata in domeniu.
Cuvantul de deschidere al expozitiei va fi sustinut de Oana Georgescu, coordonatoarea proiectului ”Romania Civila”, realizator Senso TV si de Ioana Cosma, redactor ssef la Sport.ro, colega si prietena Teodorei Maftei.
Cu aceasta ocazie se va lansa si albumul Romania Civila - o editie de colectie ce va cuprinde toate fotografiile expuse pe simezele Galeriei SENSO.
Expozitia poate fi vizitata in perioada 3 decembrie - 9 decembrie 2015, de luni pana vineri intre orele 11.00 - 18.00, sambata si duminica intre orele 12.00 -18.00.
Initiativa de a demara proiectul social Romania Civila s-a conturat cu mult inainte de momentul #colectiv - tragedia revoltatoare si nedreapta care ne-a marcat pe toti si pe care nu trebuie sa o uitam vreodata! Aceasta expozitie reprezinta un omagiu adus societatii civile, spiritului si idealurilor tuturor celor care nu se lasa si nu ne lasa sa uitam.
Toate reportajele video realizate de echipa Senso TV incluse in proiectul ”Romania Civila” si insotite de impresionante galerii foto se regasesc aici:
https://www.sensotv.ro/romania-civila
Vernisajul expoziției de fotografie din 3 decembrie 2015 urmeaza altor evenimente cultural-artistice gazduite de la inceputul anului de Galeria SENSO. Remarcam succesul expozitiilor de pictura si grafica Arborele vietii - Alma Redlinger, al celei de sculptura si grafica Forma si Expresie” - Cristian Pentelescu si Ana Zoe Pop, al expozitiilor de pictura Zamfir Dumitrescu si Ion Anghel, al Expozitiei Internationale de Arta Feminina Contemporana Poduri Europene” (editia a XIII-a), al expozitiilor de pictura Oana Martia Cajal ( Just Imagine”), Ana Ruxandra Ilfoveanu si Ion Lazar.
Program Galeria de Arta SENSO:
Zilnic, de luni pana vineri intre orele 11.00 - 18.00, sambata si duminica, intre orele 12.00 - 18.00.