Cautare

527 de rezultate pentru "marcel ciolacu" (2.64 secunde)
Marcel Bolos a tinut insa sa sublinieze ca va majora valoarea voucherelor pentru ca acestea urmeaza sa fie impozitate cu 10% pentru contributia la sanatate.
Sef nou are si Garda de Mediu, pe Gheorghe Sanda, dar si Directia pentru Cultura - Pompiliu Ciolacu junior. Doi directori cu state vechi de plata si-au pastrat in continuare posturile de conducere.
Grindeanu, Tudose, Ponta, Ciolacu, Stanescu? Asta este intrebarea de pe buzele tuturor. Amici sau inamici ai lui Dragnea. Exista o vorba la romani:
In momentul de fata, dosarul penal care vizeaza un numar de sapte persoane - Mircea Suciu (fost director al Ecoterm), Dima Mihail (contabil Ecoterm), Maria Mihail (fost sef Serviciu Financiar Contabil Ecoterm), Gheorghita Ciolacu (casier principal Ecoterm), respectiv administratorii SC Adems SRL Pascani, SC Geferom International SRL Constanta si SC GNP International Prest SRL Ovidiu -a fost finalizat, urmand sa fie declinat procurorilor.
Ciolacu, Grigorie, Lung si Alexandru Coman vor sa plece Cei patru au fost extrem de nemultumiti la intilnirea de astazi si nu mai au sperante ca situatia clubului se va indrepta.
Coman, Pancu, Selagea - Ciolacu. Antrenor:Marian Rada. Steaua: V. Cojocaru - Pham Huy Tien, Aldea, Filip, Tosca - I.
PNL, PSD si UDMR s-au inteles pe programul de guvernare. F. Citu si M. Ciolacu vor merge la Cotroceni cu multiple variante de prim-ministru.
Senatorii si deputatii s-au reunit joi in sedinta comuna pentru votul de investire a guvernului propus de premierul desemnat Nicolae Ciuca.
Romania ar putea avea un nou guvern plin, dupa mai bine de 51 de zile. Ciolacu: ,,Nu este timp de experimente. Trebuie sa aplicam masurile PSD".
Nicolae Ciuca anuntase ca trimite la Parlament bugetul pana la finalul anului. Ciolacu anunta ca bugetul poate fi adoptat la finalul lui ianuarie.
Purtatorul de cuvant al PSD, Stefan Radu Oprea, a cerut, luni, ministrului Investitiilor si Proiectelor Europene sa explice "cum va pierde Romania cele 2 miliarde de euro din finantarea pentru PNRR - daca e vorba de optimizare, daca este vorba de o renegociere".
Pe de alta parte, Ciolacu spune ca PSD deja are un proiect care ingheata preturile la alimentele de baza, pe modelul din Ungaria.
Dupa ce a participat alaturi de Diana Sosoaca si doi deputati AUR la intalnirea cu ambasadorul rus la Bucuresti, Valeri Kuzmin, deputatul PSD Dumitru Coarna va fi exclus din partid.
In weekend, Serviciul de Telecomunicatii Speciale a detectat mii de atacuri ale hackerilor. Timp de cateva ore, site-urile marilor aeroporturi din tara nu au putut fi accesate.
Legea offshore a fost adoptata de Camera Deputatilor, camera decizionala, cu 249 de voturi "pentru" si 34 de voturi impotriva".
Ciuca si Ciolacu au anutat ca nu modifica anul acesta normele fiscale. Nu vei plati impozit mai mare daca vei castiga mai mult.
Ciuca admite ca Guvernul a gresit cand a plafonat pretul lemnelor. Guvernul a plafonat in octombrie pretul lemnelor de foc la 400 lei/m3.
PNL si PSD se indreapta spre un an de guvernare impreuna, insa ultimele luni au fost marcate mai mult de atacuri decat de consens pe subiecte extrem de importante, pentru care este nevoie de decizii rapide.
Premierul Nicolae Ciuca spune ca marirea pensiilor nu poate fi facuta diferentiat. El l-a contrazis astfel pe presedintele PSD, care a spus saptamana trecuta ca pensiile mici ar trebui sa creasca mai mult decat cele mari.
Transporturilor trec de la BCR la CEC. Ciolacu: Nu cred ca vom avea un Consiliu extraordinar JAI, ca l-am avea degeaba.
google-analytics.com