Cautare

527 de rezultate pentru "marcel ciolacu" (3.22 secunde)
Marcel Ciolacu ii ia apararea lui Dincu: "Nu s-a referit la o cedare teritoriala". Deputatii USR il asteapta pe Dincu in Parlament, saptamana viitoare.
Alocatiile de stat pentru copii vor creste de la 1 ianuarie 2023 cu rata inflatiei, a anuntat presedintele PSD, Marcel Ciolacu, luni, dupa sedinta coalitiei.
Coalitia de guvernare da testul suprem dupa declaratiile presedintelui Klaus Iohannis, referitoare la numirea lui Marcel Ciolacu in functia de premier.
Premierul Nicolae Ciuca afirma ca rotativa guvernamentala, prin care conducerea Guvernului ar urma sa fie preluata de liderul PSD, Marcel Ciolacu, se va produce si ca la momentul oportun isi va depune mandatul.
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, vineri, ca liderii coalitiei de guvernare au depus proiectul de lege offshore privind exploatarea gazelor naturale din Marea Neagra.
Seful social democratilor l-a criticat dur pe Bogdan Chiritoiu invitandu-l ironic sa conduca tara
Marcel Ciolacu si Nicolae Ciuca au sustinut un discurs la aniversarea Constitutiei din 1923. Premierul a declarat ca "o constitutie e o constiinta nationala codificata" si ca "sarbatorim, de fapt, cele mai importante valori liberale, democratice ale natiunii romane".
Actualul premier Nicolae Ciuca a dat de inteles, marti, dupa sedinta de partid, ca UDMR va pierde unul dintre cele trei portofolii pe care le are in prezent daca se reduce numarul ministerelor in viitorul Executiv, condus de Marcel Ciolacu.
Dupa ce Marcel Ciolacu va fi desemnat de seful statului pentru functia de premier, vor fi reluate discutiile pentru a vedea cum va arata viitorul guvern, cate ministere vor fi si daca UDMR va mai face parte din viitorul executiv.
Premierul Nicoale Ciuca va demisiona vineri, pentru a declansa rotativa care sa il aduca in fruntea guvernului pe Marcel Ciolacu.
Asta dupa ce premierul Marcel Ciolacu a venit cu propunerea de a reduce adaosurile comerciale atat la producatori, cat si la retaileri.
Premierul Marcel Ciolacu a reactionat printr-un mesaj postat pe Twitter dupa ce guvernatorul prorus al regiunii Herson a amenintat ca rusii vor arunca in aer podul Galati-Giurgiulesti care face legatura dintre Romania si Moldova spunand ca astfel de declaratii care vizeaza Romania, aliat al NATO, sunt inacceptabile.
Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, sustine ca proiectul Codului urbanismului "legalizeaza hotia" si face apel la liderii coalitiei, Marcel Ciolacu si Nicolae Ciuca, sa priveasca "cu responsabilitate" acest act normativ.
Legea pentru eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari a fost votata, luni, de plenul reunit al Parlamentului cu 382 de voturi pentru si trei abtineri.
Executivul a aprobat vineri o Ordonanta de urgenta care prevede majorari salariale pentru toate categoriile de angajati din Sanatate si Asistenta Sociala, la salariul de baza maxim prevazut in lege. "Onoram promisiunea facuta sistemului sanitar", a spus premierul Marcel Ciolacu inaintea sedintei de Guvern.
Gabriela Firea l-a informat pe premierul Marcel Ciolacu ca intentioneaza sa-si dea demisia din functia de ministru al Familiei, dupa o discutie de 40 de minute cu seful Guvernului, au declarat surse politice.
Premierul Marcel Ciolacu spune ca la stat nu mai e loc pentru angajatii care joaca Solitaire si anunta cea mai ampla reforma bugetara.
Rares Bogdan spune ca guvernul trebuie sa impoziteze companiile mari Marcel Ciolacu spune ca preturile alimentelor au scazut cu 30-40% Rares Bogdan spune ca companiile mari nu platesc impozite in Romania
Premierul Marcel Ciolacu a anuntat ca aderarea la OCDE devine prioritate pentru Guvern. Romania ar putea deveni membra OCDE peste cel putin trei ani, a transmis responsabilul pentru acest proces, Luca Niculescu, intr-un interviu acordat pentru Euronews.
Asta pentru ca presedintele Volodimir Zelenski a venit in premiera la Bucuresti, iar apoi Executivul condus de Marcel Ciolacu a participat la o sedinta comuna de Guvern organizata la Kiev.
google-analytics.com