Cautare

527 de rezultate pentru "marcel ciolacu" (3.28 secunde)
La intrebarea "Ce parere aveti despre urmatoarele personalitati politice?", respondentii au declarat ca au o parere buna despre: Alexandru Rafila, Marcel Ciolacu si Gabriela Firea.
Premierul Florin Citu a declarat, marti, ca nu sustine propunerea presedintelui PSD Marcel Ciolacu privind taxarea cu 1% a companiilor care au cifra de afaceri de peste 100 de milioane.
Caciu la atacat pe Citu in legatura cu declaratiile acestuia despre situatia financiara, iar Marcel Ciolacu a catalogat declaratiile lui Citu drept "fandoseli".
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, la intrarea in sediul PSD, ca nu considera ca masura eliminarii TVA la alimente "va ajuta", acesta fiind deja redus.
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, la intrarea in sediul PSD, ca nu considera ca masura eliminarii TVA la alimente "va ajuta", acesta fiind deja redus.
Prim-ministrul Regatului Spaniei, Pedro Sanchez, aflat in vizita in Romania, a fost primit, joi, la Palatul Victoria, de premierul Nicolae Ciuca. Acesta a avut o intalnire si cu presedintele PSD Marcel Ciolacu, inainte de intrevederea cu presedintele Klaus Iohannis.
Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca proiectul privind finalizarea hidrocentralelor abandonate a fost adoptat in Parlament.
In deschiderea sedintei, Citu va tine un discurs de trei minute, iar alte trei minute ii sunt alocate presedintelui Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu.
In deschiderea sedintei, Citu va tine un discurs de trei minute, iar alte trei minute ii sunt alocate presedintelui Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu.
Plenul Camerei Deputatilor a adoptat miercuri, decizional, doua proiecte de lege cu masuri anuntate in pachetul coalitiei de guvernare privind ajutoare sociale si pentru firme, in contextul inflatiei ridicate si efectelor provocate de pandemia de Covid-19 si razboiul din Ucraina.
Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a explicat, marti seara, la Digi24, de ce presedintele Senatului, Florin Citu, nu a fost prezent alaturi de premierul Nicolae Ciuca, seful Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu si ministrul de Externe Bogdan Aurescu la Kiev.
Premierul Nicolae Ciuca a explicat, intr-o conferinta de presa, absenta presedintelui Senatului, Florin Citu, din delegatia care a mers ieri in vizita in Ucraina.
"E bizar sa ai poza presedintelui Camerei Deputatilor, sa ai numele corect dar sa ii gresesti functia", a declarat luni Florin Citu, intrebat despre faptul ca hackerii care stau in spatele atacurilor cibernetice din ultimele zile au trecut functia de presedinte al Senatului la fotografia lui Marcel Ciolacu.
Impozitul progresiv pe venituri ar urma sa intre in vigoare de la 1 ianuarie 2023. Anuntul a fost facut luni, de liderul PSD, Marcel Ciolacu, in sedinta de partid.
Presedintele PSD Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca vrea sa discute in coalitie despre schimbarea sistemului fiscal si a cotei unice la TVA, argumentand ca exista o diferentiere deja in perceperea taxei.
PSD a decis sa intre la guvernare fiindca situatia tarii devenise "dramatica", a declarat joi presedintele partidului social-democrat, Marcel Ciolacu, la prezentarea in Parlament a bilantului celor 6 luni de guvernare in coalitie.
Discutiile din Coalitie privind modificarea Codului Fiscal ar urma sa fie finalizate in aceasta saptamana, a anuntat, marti, la Parlament, ministrul Finantelor Adrian Caciu.
Ionel Arsene s-a autosuspendat din functia de presedinte al filialei PSD Neamt, in urma prabusirii podului de la Lutca, aflat in administrarea Consiliului Judetean si care fusese reabilitat in urma cu cateva luni. Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a sugerat in urma cu doua zile sa faca acest lucru.
Iar liderul PSD ii da si un ultimatum. Ministrul energie sa vina cu un act normativ pana la 1 septembrie, a spus Marcel Ciolacu.
Potrivit unor surse Antena 3, in cursul serii de joi ar fi avut loc o sedinta secreta a coalitiei, subiectul principal fiind stabilirea procentului de la care producatorii, furnizorii dar si traderii din energie sa fie supraimpozitati.
google-analytics.com