Cautare

527 de rezultate pentru "marcel ciolacu" (2.54 secunde)
Ambasadorul Bulgariei la Bucuresti a reactionat dupa ce premierul Marcel Ciolacu a declarat ca Guvernul de la Bucuresti ar putea lua in calcul decuplarea de Bulgaria in vederea aderarii la spatiul Schengen.
Carmen Orban, sefa Clinicii ATI din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB), consilier de stat in cadrul cancelariei prim-ministrului Marcel Ciolacu.
Intalnire decisiva in aceasta dupa-amiaza, la Guvern, intre reprezentantii sindicatelor din educatie si premierul Marcel Ciolacu. Au fost discutate majorarile salariale promise profesorilor de la 1 ianuarie 2024.
Transportatorii care protesteaza pentru a treia zi s-au regrupat si circula pe Centura Capitalei. Alaturi de ei, fermierii cer facilitati.
Peste un milion de pensionari vor primi bani in plus dupa decizia de ultima ora a premierului Marcel Ciolacu.
Alegerile europarlamentare vor fi comasate cu alegerile locale si vor avea loc pe 9 iunie 2024. PSD si PNL vor candida pe lista comuna la alegerile europarlamentare.
Gabriela Firea, presedinta PSD Bucuresti, a declarat ca este foarte tarziu pentru o retragere a candidatului, in timp ce Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a confirmat ca exista o presiune pentru retragerea candidaturii lui Cirstoiu.
De asemenea, Marcel Ciolacu este in contact cu liderii europeni si partenerii externi. Inca de ieri dimineata, presedintele Klaus Iohannis, premierul, presedintele Senatului dar si ministrii de Externe si al Apararii au condamnat atacul si s-au aratat solidari cu poporul evreu.
Directorul regional al Directiei Regionale in Constructii Sud-Vest Oltenia, consilierul judetean Marcel Marcea, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca Primaria Craiova risca o amenda de pana la 30.000 de lei daca va emite autorizatii de construire fara ca orasul sa aiba un Plan Urbanistic General aprobat.
Directorul regional al Directiei Regionale in Constructii Sud-Vest Oltenia, consilierul judetean Marcel Marcea, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca Primaria Craiova risca o amenda de pana la 30.000 de lei daca va emite autorizatii de construire fara ca orasul sa aiba un Plan Urbanistic General aprobat.
In cursa pentru functia suprema in fotbalul romanesc s-au mai inscris presedintele FR de Minifotbal, Razvan Burleanu, fostul fotbalist Marcel Puscas si fostul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram.
Deputatii gorjeni Pantelimon Manta (PC) si Marcel Romanescu (PD) nu au renuntat la functiile de baza pe care le exercita la Universitatea "Constantin Brancusi" si presteaza la Camera Deputatilor prin cumul de functii, motivul fiind salariul mult mai mare de la facultate, cel putin in cazul deputatului conservator.
Dan Ilie Morega, presedintele filialei judetene a PNL, a precizat ca-l va propune si-l va sustine pe listele parlamentarilor europeni pe deputatul PD Marcel Romanescu. ... Dar organizatia de la Gorj il va sustine pe tanarul democrat Marcel Romanescu, chiar daca PD Gorj nu vrea sa-l propuna.
Solomon, sensibil la proiectul "Lunca Jiului" Reprezentantul Asociatiei "Pro Democratia", Marcel Radut Seliste, a criticat cheltuielile primariei planificate pe anul in curs, in mod special dublarea sumelor pentru salarii si cheltuielile "prea mari" pentru parcuri si zone verzi, cu referire directa la Parcul Lunca Jiului.
Ionel Mantog ar dori ca alt favorit de-al sau, respectiv Marcel Hoara, sa devina noul presedinte al PD-L Gorj. Marcel Hoara este in prezent angajat al Ministerului Economiei, mai exact, presedinte al Agentiei Romane pentru Dezvoltarea Durabila a Zonelor Industriale.
Comisarul sef Marcel Prichici este noul sef al Politiei Dorohoi. ... Marcel Prichici are 47 de ani si este politist de 22 de ani.
Comisarul sef Marcel Prichici este noul sef al Politiei Dorohoi. ... Marcel Prichici are 47 de ani si este politist de 22 de ani.
MARCEL PAVEL RULES Prefectul capitalei s-o amendeze pe muma-sa. Ca nu l-a avortat. Mai bine i-ar zice artistului, saru-mana, coane, ca ai scutit rusinea nationala de huiduiala.
Pe scena au urcat interpreti de muzica usoara si populara precum Monica Anghel, Marcel Pavel, Lupu Rednic, actorul Alexandru Arsinel, atmosfera fiind incinsa de Andreea Balan si dansatoarele sale.
- Florin Citu - ministrul propus al Finantelor (ora 12,00) - Costel Alexe - ministrul propus al Mediului (ora 13,00) - Nicolae Ciuca - ministrul propus al Apararii Nationale (14,00) - Marcel Vela - ministrul propus al Afacerilor Interne (15,00).
google-analytics.com