Cautare

348 de rezultate pentru "mantea nicu" (7.20 secunde)
a decis ieri sa se solicite Partidului Conservator, in cadrul Consiliului National de Conducere al Coalitiei de miercuri, sa sanctioneze consilierii care nu au respectat protocolul Coalitiei, votandu-l pe reprezentantul PSD pentru functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Galati, ramasa vacanta in urma plecarii la Ministerul Administratiei si Internelor, ca secretar de stat, a democratului Mircea Nicu Toader.
Co-presedintii Aliantei D.A., liberalul Victor Paul Dobre si democratul Mircea Nicu Toader, au luat aceasta decizie in urma pierderii unei functii de vicepresedinte al CJ.
Haite...", explica Nicu Stanciu, liderul de sindicat. Culmea, centrul de fier vechi e chiar in incinta combinatului. Calarasi: cum au fost devorate 2 miliarde de dolari Combinatul siderurgic de la Calarasi a fost construit pe o suprafata de 700 de ha.
„Aceasta solutie, de refacere a alegerilor pentru functia de vicepresedinte, a fost oferita chiar de unul dintre copresedintii Aliantei, de Mircea Nicu Toader, domnia sa fiind cel care a propus refacerea alegerilor.
La aceeasi categorie au mai fost nominalizati Lari Giorgescu, pentru rolurile din spectacolul "D‘ale noastre", la Teatrul National Bucuresti, si Nicu Mihoc, pentru rolul titular din spectacolul "Platonov", la Teatrul National "Radu Stanca" din Sibiu.
Astfel, in cele doua zile de festival vor urca pe scena Vama, Pasarea Rock, Antract, Nicu Alifantis,Taxi,Florin Chilian si Alexandru Andries.
In perioada 1996-2000 acesti inalti demnitari, precum Ion Diaconescu, Mircea Ionescu Quintus, Gavril Dejeu, Sorin Bottez, Paul Mitroi, Constantin Ticu Dumitrescu, Ionescu Galbeni, Nicu Stancescu, cea mai mare parte plecati dintre noi, nu si-au folosit functiile si pozitiile obtinute pentru a realiza avantaje materiale pentru ei si familiile lor si nici macar pentru obtinerea unor beneficii in favoarea celor care au suferit ca si ei in inchisorile si lagarele de munca fortata.
Nicu Alifantis si Sofia Vicoveanca regia: Andrei si Andreea Grosu "Un text contemporan care vorbeste despre conflictul dintre generatii. Intalnim trei tipologii de personaje care aparent nu au nimic in comun in afara de spatiul in care se intalnesc.
Nu stia nimeni pana nu au aparut intr-un cotidian declaratii ale unor fosti actionari prin metoda MEBO, care afirma ca au fost amenintati ca poate le calca vreo masina copiii sau au de-a face cu Nicu Gheara daca nu vand oamenilor lui Radu Berceanu", a declarat Vasilescu.
Paul Dobrescu, medic, Dumitru Iacob, tehnician agronom, Aurel Minciuna, secretarul UTC din comuna, Mircea Dulceata, el insusi mester de case, Nicu Andreias, factor postal, si atatia altii, toti tineri, cu familii, cu copii care vor creste, vor invata, vor deprinde meserii si, multi dintre ei, se vor intoarce pentru a lucra in casele parintesti, case care in aceste zile prind contur in comuna Radovanu.
Cum arata Gara CFR din port ne spune Marin Giurca, cel care a trait acele vremuri(textul este luat dupa o postare a lui Nicu Tiripan):
Costin Radu Ganescu - 36 de ani, presedintele Asociatiei Bolnavilor de Talasemie, pasionat de pescuit Dumitru Razvan Valeanu - 23 de ani, pasionat de calculatoare Claudiu Nicu - 41 de ani, pasionat de calculatoare Petre Marian Zamfir - 39 de ani, pasionat de pescuit Doru Stanciu - 36 de ani, economist, pasionat de masini Dumitru Valeanu:
De asemenea, pe parcursul serii, Nicu Mata, solist de muzica populara originar din Republica Moldova, a interpretat piese specifice zonei din care provine, iar Radu Nechifor impreuna cu Magic Band au oferit publicului momente de virtuozitate artistica la nai.
Intrebat daca va accepta sa colaboreze chiar si la nivel local cu PD, asa cum a lasat sa se inteleaga democratul Mircea Nicu Toader, secretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor, Geoana a negat categoric.
Toti si-au tras tricolor pe mana dupa aia ca in loc de hau hau cu nea Nicu au zis ca au devenit revolutionari si acum au carnete de revolutionari, a subliniat el.
- Telefoanele de amenintare date la TVR privind intentia de aruncare in aer a unor tuburi cu azot si hidrogen de la garajul din Bucurestii Noi, al fostului CC al PCR, in cazul in care Nicu Ceausescu nu era eliberat imediat.
Aici, langa cladirea fostului Hotel Arcadia, din Libraria de carte a lui Nea Nicu Rogozea, un pic-up Supraphon, cu difuzorul deasupra usii, ii desfata pe plimbaretii de pe Corso cu melodiile lui Constantin Draghici, Aida Moga sau Luigi Ionescu.
Totolici Genica, Zaharia Bolea, Banila Gelu, Constantinescu Gabi, Artimof Daniela, Enache Sorin, Ciumacencu Nicu'or, Gelu Paizan, Eduard Chevorkian. Apa-Canal AGA:
Potrivit secretarului de stat din MAI, Mircea Nicu Toader, nota este necesara pentru clarificarea contradictiilor legislative care apar in lege.
Primarul comunei, Iulian Florea, a anuntat ca va depune si o plangere penala impotriva secretarului institutiei, care a inregistrat documentele depuse in numele consilierilor Traian Stan si Nicu Dicu.
google-analytics.com