Confruntarea din interiorul PSD dintre Marian Vanghelie si Victor Ponta se muta la nivelul organizatiei de tineret. Vicepresedintele organizatiei, Catalin Stoichita, sustinut de Vanghelie, acuza faptul ca este impiedicat sa candideze pentru o functie de conducere. ßi asta pentru ca restul candidatilor sunt oamenii lui Victor Ponta. Catalin Stoichita, care este si ruda cu liderul executiv de la Bucuresti, Marian Vanghelie, acuza faptul ca in loc sa fie o competitie de programe politice, campania pentru presedintia TSD s-a transformat intr-o "bursa a functiilor". Stoichita are si o explicatie: cei trei candidati inscrisi pana acum ofera functii liderilor organizatiilor din tara in schimbul voturilor.
"Nimic mai neadevarat", spune deputatul Claudiu Manda, unul dintre candidati. "Este dreptul lui sa creada ca unii sau altii sunt oamenii sustinuti de unul sau altul. Eu cred ca va fi victoria TSD daca va pune presedinte un om capabil sa-l reprezinte si sa duca mai departe munca pe care am inceput-o. Este o greseala ce sustine in ceea ce priveste promisiunile, inseamna ca nu stie ce se intampla in teritoriu", a precizat Manda.
Alegerile pentru conducerea organizatiei de tineret a PSD vor avea loc luna viitoare. Pana acum, in cursa s-au inscris Daciana Sarbu, Claudiu Manda si Nicu Banicioiu, toti deputati proveniti din randul TSD. (A.N.)