Adrian Simionescu, cunoscut drept Adi Minune, a declarat, pentru NewsIn, ca si-a dat demisia din functia de consilier local al PSD, motivandu-si gestul prin faptul ca vrea sa asigure "siguranta familiei", respectiv pentru a nu-si mai "etala averea".
ANI a constatat diferente semnificative intre veniturile si averea dobandita de Adrian Simionescu (Adi Minune) si familia sa, identificand totodata tranzactii bancare "suspecte" in valoare de 800.000 euro, motiv pentru care a fost sesizat ANAF si Oficiul de Combatere a Spalarii Banilor.
Adrian Simionescu detinea functia de consilier local in cadrul Consiliului Local al Comunei Stefanestii de Jos, judetul Ilfov.
"Sunt doua motive pentru care mi-am dat demisia, primul - pentru a pastra siguranta familiei mele, si al doilea - pentru a nu-mi mai etala averea - se detine, nu se etaleaza", a declarat Simionescu, pentru NewsIn.
Intrebat la ce se refera cand vorbeste de siguranta familiei, consilierul PSD a mentionat ca sotia sa ar fi primit o citatie pentru a se prezenta la tribunal, precum si o scrisoare de ameninrare.