Cautare

91 de rezultate pentru "na ional tv" (2.96 secunde)
şi o Curte Constituţională ... le ia preşedinta Camerei, ceea ce este neconstituţional. ... declaraţiile preşedintelui privind Curtea Constituţională ... Majoritatea celor de la Curtea Constituţională
Sa nu uitam ca șeful statului a invocat "interesul național" și a menținut, astfel, o ambiguitate dorita in jurul acestui subiect.
Superstar - miercuri, 21 August, ora 21:00 - Prezentat in avanpremiera in Romania, filmul a facut parte din competiția Festivalului Internațional de Film de la Veneția și spune povestea unui barbat obișnuit, care descopera intr-o zi ca a devenit extrem de faimos.
Senatorii şi deputaţii din comisiile juridice ale Parlamentului au eliminat ieri din textul pachetului de legi privind reforma in Justiţie toate prevederile catalogate de Curtea Constituţională
http://www.opereta.ro/spectacole/liliacul/ - 20 mai, de la 18:30 - Gala Extraordinara a operetei romanesti - Sala Mare a Palatului Național al Copiilor Buchetul celebrelor operete romanesti infloreste in interpretarea solistilor Teatrului National de Opereta si Musical Ion Dacian acompaniati de ansamblurile orchestra, cor si balet sub indrumarea dirijorului Lucian Vladescu.
Ovidiu Pecican, Facultatea de Studii Europene, Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca, membru in COnsiliul Național al Uniunii Scriitorilor; Dr. Emanuel Petac, conservator al Cabinetului Numismatic al Bibliotecii Academiei Romane;
Toate competițiile Bucharest RUNNING CLUB sunt acreditate si inscrise in calendarul internațional al AIMS (Asociația Internationala a Maratoanelor si Semimaratoanelor) si IAAF.
Nerecomandat sub 16 ani Festivalul Internațional de Teatru Sibiu 2014 Festivalul Antagon Timisoara 2014 Festivalul Perform Iasi 2014 Festivalul International de Teatru Scurt Oradea 2014 Sambata, 21 martie, ora 16.30 LA TIGANCI” dupa Mircea Eliade Proiect finantat in programul Bucuresti 555, sustinut de ARCUB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti Regia si adaptarea :
A 11-a editie a Festivalului Internațional de Blues de la Sighisoara se va desfasura in sala de spectacole Mihai Eminescu, pe parcursul a doua seri, in perioada 25 si 26 Martie 2016, cu doua concerte pe seara, a cate 80 de minute, prezentate de Berti Barbera.
- 18:00 - 18:45, BATE TOBA (8 luni - 3 ani), Teatrul de Spiegel, Belgia / Palatul Na?ional al Copiilor Bucuresti;
Jakob Schuh, Jan Lachauer), adaptat dupa indragita carte pentru copii a lui Roald Dahl si premiat la Annecy pentru Cea mai buna producție TV, sau celebrele creatii pentru copii produse de Les Films du Nord, Unicornul / The Unicorn (r.
Curtea Constitutionala (CCR) a decis, cu majoritate de voturi, ca "Legea privind reorganizarea unor autoritati si institutii publice, rationalizarea cheltuielilor publice, sustinerea mediului de afaceri si respectarea acordurilor-cadru cu Comisia Europeana si Fondul Monetar Internaţional este constitutionala in masura in care prevederile Capitolului IV din lege nu se refera la persoanele pentru care durata mandatului este stabilita expres prin Constitutie".
'In ziua in care se aproba bugetul, fara nici unul dintre amendamentele PSD-ului, presedintele Consiliului Naţional isi lansa, la Casa Titulescu, doua noi volume (6 si 7) ale serialului "Romania dupa Malta".
De asemenea, in cadrul sesiunii plenare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, senatorul Viorel Badea, membru al delegatiei permanente a Parlamentului Romaniei la APCE, a avut o interventie pe marginea Raportului Comitetului Ad Hoc pentru Observarea Referendumului constituţional din Republica Moldova.
Național-liberalul a sustinut ca situatia din prezent decurge din "filosofia domnului Ion Iliescu si a staff-ului ajutator la redactarea Constitutiei din 1991" si este foarte probabil ca deputatii minoritatilor "de fapt se reprezinta pe sine si meseriile lor", intrucat "multi dintre ei n-au nicio legatura cu minoritatile pe care le reprezinta" si sunt in Parlament in baza unei negocieri purtate inainte de alegeri "cu diferite persoane" pentru a ocupa locul de candidat din partea unei minoritati nationale.
Astfel s-ar justifica decizia premierului Victor Ponta, care a demis adjunctii directorului Institutului Național de Statistica. Strategia pare sa fi facut parte dintre mecanismele institutionale prin care regimul Basescu incerca sa-l protejeze pe acesta de o eventuala suspendare.
Cadrul legislativ național trebuie astfel adaptat incat sa raspunda acestor deziderate.
La funcțiile astea, la fel de bine poate sa vina un proaspat absolvent al Institutului Național de Magistratura.
Legea 96/1998 statueaza ziua de 26 iunie drept Zi a Drapelului National, iar Constitutia Romaniei din 1991 prevede ca drapelul tricolor este un simbol național alaturi de stema, sigiliu si imn.
Primaria Craiova va semna astazi contractul pentru modernizarea zonei centrale cu SC UTI INTERNAŢIONAL. Aceasta va pune in aplicare planurile de schimbare a centrului Craiovei impreuna cu SCT Bucuresti si DOMARCONS.
google-analytics.com