Cautare

480 de rezultate pentru "lansare" (3.84 secunde)
BMW 335i si-a castigat, inca de la lansare, un statut privilegiat in topul celor mai performante "jucarii" la categoria 300 CP.
BMW 335i si-a castigat, inca de la lansare, un statut privilegiat in topul celor mai performante "jucarii" la categoria 300 CP.
"Pana in prezent au fost comandate 27 de masini, iar cota alocata Romaniei este de 28 de unitati, iar pana acum am livrat 5-6 unitati", a spus reprezentantul Forza Rossa, prezent la evenimentul de lansare al modelului Ferrari 458 Challenge (foto), primul bolid de curse disponibil la vanzare in Romania.
A inceput asadar procesul de expansiune teritoriala anuntat de Presedintele la nivel national al Confindustria Romania, dl Luca Serena, in timpul evenimentului de lansare a noului brand de pe 3 februarie.
Gandul n-a vandut, de la lansare, mai mult de 40.000 de copii. Diversi megaziaristi, al caror merit principal e introducerea tabloidizarii in presa romaneasca sau preluarea unui ziar gata facut, au strambat din nas.
Galeria este o rampa de lansare si pentru numele noi in sistem. Explicatia vine imediat: "Nimeni nu-i baga in seama de tinerii talentati.
media relation, birou de presa si relatii publice pentru evenimentul de lansare - ADV Communication, societate specializata in raporturi institutionale si evenimente precum lansarea brandului Ferrari in Romania sau birou de presa al Confindustria Romania.
Ion Iliescu publica pe blog articolul ' Lansare de carte '.
Desi insuficienti sau cu intarziere, bani pentru acest domeniu au fost alocati in fiecare an, dar administrarea lor s-a facut intotdeauna deficitar, una din dovezile cele mai elocvente fiind cele aproximativ 5 milioane de euro investite si aproape sase ani pierduti pentru imbunatatirea lucrarilor la Unitatea de Combatere a Caderilor de Grindina Moldova 1 Iasi, promisiunea de lansare a rachetelor cu efecte reale facandu-se de acum trei ani, fiind distruse - in continuare - mii de hectare de culturi.
Contactat de MEDIAFAX, Peter Imre, directorul general al trustului Adevarul Holding, nu a dorit sa vorbeasca despre planurile de lansare a televiziunii Adevarul TV si a postului de radio Click FM.
Astfel, pe langa dotarile de ultima ora de care beneficiaza, mult-asteptatul model a adus o inovatie si in evenimentul de lansare, care a conectat simultan sediile Toyota din tara prin intermediul unei transmisiuni live de la showroom-ul Toyota din Bucuresti Nord.
Aceasta lansare urmeaza strategia de responsabilitate sociala pe care Olympus o implementeaza deja in Grecia, prin care urmareste ca produsele companiei sa ajunga la toate categoriile de consumatori si sa faciliteze accesul categoriilor defavorizate la produsele de baza, cum sunt lactatele.
In total, Digi 24 va avea 18 productii, pentru care lucreaza peste 50 de oameni, coordonati de Antoaneta Dohotariu, producator general.Compania RCS & RDS a mai avut o incercare nereusita in televiziune cu 10 TV, proiect care a dat gres la foarte scurt timp dupa lansare.
La conferinta de lansare au participat si prefectul judetului Brasov, oficialitati locale, reprezentanti ai DGAPSC-urilor, ai organizatiilor non guvernamentale, ai societatii civile.
Motorul se asambleaza la Craiova Marin Toma, managerul de lansare primara a motorului EcoBoost, a precizat, pe parcursul turului fabricii, ca piesele vin de la diversi furnizori agreati de Ford din Europa, se prelucreaza la Craiova si se asambleaza motorul final.
"Noua identitate vizuala a postului este o consecinta fireasca a dezvoltarii accelerate a posturilor Dolce Sport in cei aproape doi ani de la lansare, iar brandul trebuie sa reflecte evolutia acestei realitati.
Dupa prezentarea din martie a noului model B-Max, a carui lansare oficiala este programata pentru 25 iunie, cu livrari incepand cu sfarsitul lunii august, producatorul auto vrea sa construiasca un nou model la fabrica din Banie.
Cu peste 1.700 de magazine in toata Europa, retailerul german a deschis in Romania, in decursul a 5 ani de la lansare, 57 de magazine.
Canaliute de succes personal, care fac din TVR, rampa de lansare pentru interese personale. Trebuie sa fii uns cu toate alifiile profesiei - si nu doar ale ei -, ca sa guvernezi TVR si sa o transformi, din viespar de coruptie pe bani publici, in televiziune publica.
tIMOn nu este doar locul de lansare de noi proiecte imobiliare, ci si cea mai buna platforma pentru consultantii imobiliari pentru promovarea celor mai inedite produse de atragere a cumparatorilor.
google-analytics.com