Cautare

480 de rezultate pentru "lansare" (2.41 secunde)
E evident ca leul a fost afectat, nu i-a priit, a avut de suferit de pe urma agitatiilor de pe pietele internationale, dar si de pe piata interna", a spus Isarescu, prezent la evenimentul de lansare a proiectului de revizuire a Strategiei de Dezvoltare Durabila.Guvernatorul BNR este de acord ca au loc iesiri de capitaluri volatile, reflectate mai ales de ceea ce se intampla pe piata de capital de la Bucuresti, dar a aratat ca aceste evolutii au loc pe fondul unei "slabiciuni" a economiei romanesti, respectiv cheltuirea masiva a banilor la finele anului."Este un obicei pacatos ca in ultimele doua luni sa se concentreze cheltuielile bugetare.
Nici un anunt despre pret însa, dar este asteptat sa fie la acelasi nivel ca si Touch Cruise la lansare.
Programele prin care se deruleaza fondurile europene post-aderare sunt in plina lansare. Multe linii de finantare au fost deschise si asteapta proiecte, cat mai multe proiecte.
Romanii sunt bogati in proprietati si saraci in cash", a declarat, in conferinta de presa de lansare a companiei HILD, Geoff Woolley, presedinte al Consiliului Director si membru co-fondator.
Conferinta de presa de lansare a proiectului a avut loc pe acoperisul Facultatii de Energetica din Universitatea Politehnica Bucuresti, in decorul celui mai mare sistem de panouri fotovoltaice din Europa de Est, conform declaratiei decanului institutiei.
"Odata cu aceasta lansare, introducem pe piata romaneasca un nou concept. Este vorba de fransiza progresiva si aplicarea acesteia incepand de la zero in fiecare an de contract", a declarat, miercuri, Kurt Leitner, Chief Executive Officer al grupului Porsche Finance.
La lansare au participat membrii conducerii Romexpo, reprezentanti ai mediului de afaceri, presedinti de patronate si asociatii profesionale, specialisti, ziaristi.
In cadrul dezbaterilor asupra Ordonantei de Urgenta care a initiat programul "Prima Casa", senatorul PSD, Daea Petre, l-a intrebat pe reprezentantul Guvernului, secretarul de stat din Ministerul IMM-urilor Maria Parcalabescu care sunt rezultatele programului dupa trei luni de la lansare.
"Prin aceasta lansare dorim sa ne intarim competitivitate pe piata, oferind produse sub brandul Carrefour, la preturi cu 20% mai mici", a declarat Patrice Lespagnol, directorul executiv al Carrefour Romania.
Reprezentantii Google au anuntat oficial lansarea unui nou serviciu care le va permite utilizatorilor sa gaseasca si sa cumpere mai usor muzica de pe internet, in parteneriat platformele Lala si iLike.
Prezent la lansare, Gheorghe Hagi a discutat cu Nadia Comaneci, Ilie Nastase si Florin Segarceanu despre avantajele masinii, iar de astazi le va experimenta direct.
De aceea ne-am gandit la aceasta lansare si vom asista la nasterea postului in 2010", declara Costi Mocanu, citat de Ziarul Financiar.
Compania italiana Pirelli va semna saptamana aceasta contractul prin care va primi de la BEI finantare in valoare de 50 de milioane de euro pentru extinderea fabricii producatoare de anvelope de la Slatina, a spus Giuseppe Cangelosi, noul director al Pirelli Tyres Romania, la evenimentul de lansare a calendarului Pirelli.
Ideea unui SUV Mini circula de ceva timp, mai multe prototipuri fiind testate si zarite in toata lumea, in diverse stadii de dezvoltare.
Urmatoarea lansare de proiecte ar urma sa aiba loc la sfarsitul lunii aprilie 2010. Ea va fi deschisa doritorilor pana la sfarsitul lunii septembrie.
UNIQA Asigurari a lansat astazi, la Scoala Centrala, "Casa mea e UNIQA" - campanie de informare si educare a "noii generatii".
Syscom Digital, condusa de Maia Novolan, om cu 15 ani de experienta in interactive, telecom si media, s-a impus, in mai putin de 1 an de la lansare, ca unul dintre cei mai importanti jucatori din domeniu, castigand increderea unor companii importante cum ar fi:
Productia modelului Dacia Sandero a ajuns la 300.000 de unitati in 2 ani de la lansare, evolutia fiind sustinuta mai ales de vanzarile de pe pietele externe.
Politele obligatorii nu au cautare Cu toate ca a trecut o luna de la lansare, politele obligatorii nu au cautare printre craioveni.
De-a lungul celor peste 60 de ani de istorie, iENA a functionat ca o punte de lansare pe piata pentru multe inventii si produse noi, care au devenit ' adevarate povesti de succes".
google-analytics.com