Cautare

480 de rezultate pentru "lansare" (3.57 secunde)
Ion Iliescu anunta pe blog ca Miercuri, 5 septembrie, la ora 19.00, va participa la libraria Bastilia din Piata Romana, la lansarea cartii de eseuri sportive a lui Ionut Vulpescu.
Tendinta aparuta in vanzarea consolelor PS3 este foarte asemanatoare cu situatia de anul trecut, cand Microsoft a lansat pe piata consolele Xbox 360, care s-au vandut si cu 3.000 de dolari in cateva ore de la lansare.
Acesta este primul cip high end care suporta Crossfire fara cablu extern, motiv de multumire pentru AMD. Productia cipului este programata pentru luna februarie, iar data finala de lansare este stabilita pentru luna martie.
Noul PlayStation de la Sony a intampinat destule probleme la lansare. Acestea, impreuna cu pretul piperat, au facut ca unii sa nu aiba incredere in strategia Sony pentru PS3.
Primul dintre ele este cel mai mediatizat sistem de operare de pana acum, la care angajatii Microsoft au lucrat mai bine de cinci ani si a carui lansare oficiala a avut loc saptamana aceasta in Statele Unite.
ATI, sau mai bine zis AMD, se pregateste de lansarea unei noi generatii de chip-uri grafice ascunsa sub numele generic R600 sau, in forma sa comerciala, seria X2000.
Anul 2007 este unul in care Microsoft are planuri mari. Dupa lansarea mult asteptata a Windows Vista, compania a prezentat si noul sistem de operare pentru platforme mobile:
Dupa ce recent, Steve Ballmer, CEO al concernului din Redmont, a afirmat ca vanzarile Windows Vista nu sunt satisfacatoare, Bill Gates spune ca este multumit de parcursul noului sistem de operare de la lansare pana acum.
Totusi, sistemul va functiona si "prin telefon", permitand conferinte cu pana la 100 de membri de pe tot intinsul lumii virtuale. Linden va lansa softul in luna aprilie, lansare precedata de o luna martie de open beta. Flash Adtron:
Blizzard a anuntat ca The Burning Crusade, primul expansion al MMORPG-ului de succes World of Warcraft, s-a vandut in mai mult de 3,5 milioane de copii, in prima luna dupa lansare.
Primele teste au fost deja efectuate, insa nu se cunosc detalii privind stadiul de dezvoltare si un eventual pret la lansare.
Aceasta reducere a preturilor este influentata si de apropiata lansare a primului procesor quad core al companiei denumit Barcelona. Modelul Athlon care a suferit cea mai mare scadere este FX-60 al carui pret a fost redus cu 24%.
A doua lansare de marca a Intel din aceasta perioada este reprezentata de prima gama de procesoare ULV bazate pe tehnologia Core 2.
Familia de chip-uri grafice NVIDIA G80 este deja pe piata de ceva timp, insa doar prin reprezentantii gamei high end, evident scumpi, de peste 1000 RON.
Desi o data exacta de lansare nu exista, doar se stie ca undeva spre sfarsitul anului, deja pe site-urile de profil au aparut informatii referitoare la performanta lor.
Si aceasta, datorita frecventei de 1.06 GHz la lansare, dar si timpilor de acces foarte mari, chiar CAS 6, in conditiile in care DDR2 lucreaza la CAS3, iar DDR la CAS2.
Procatorul sau, Art Lebedev, a oferit in sfarsit data de lansare a acesteia, 30 noiembrie, cand vor fi disponibile doar 200 de bucati.
Modelele gamei MacBook au fost inca de la lansare adevarate bijuterii atat ca aspect, dar si ca performante, iar de cand sunt motorizate de procesoarele Intel Core, sunt la mare cautare.
Detaliile tehnice au aparut de ceva timp pe Internet, iar acum au fost publicate si poze cu aceste sisteme, semn ca pana la lansare nu mai este mult timp.
Alte date in afara de puterea de procesare si data de lansare, decembrie 2007, nu se cunosc.
google-analytics.com