Cautare

480 de rezultate pentru "lansare" (3.23 secunde)
Ciudat este insa ca pana acum, desi au trecut cateva saptamani de la lansare, nimeni nu a vorbit despre acest aspect.
Compania a facut publica trecerea pragului de 1 milion de playere MP3 Zune vandute de la lansare, aflandu-se peste planurile stabilite initial:
In lucru sunt si modele cu 512 GB, insa nu se cunosc datele lor de lansare. Din pacate, fiind inca in primii ani de prezenta pe piata, unitatile sunt foarte scumpe, iar previziunile nu sunt pozitive.
Iminenta lansare este sustinuta de valul de reclame difuzate la televiziunile din Statele Unite, reclame care pot fi urmarite si pe site-ul oficial Apple la adresa:
Neexistand o data sigura de lansare a versiunii finale a Safari, se presupune ca evenimentul va avea loc concomitent cu lansarea Leopard.
daca ne amintim, identic cu cel al mezinului Core 2 de la lansare, E6300. In cadrul aceleasi game de procesoare mai intalnim Core 2 Duo E6550, diferentiat doar de frecventa de 2.33 GHz si modelul E6540, identic cu E6550, dar caruia ii lipseste tehnologia LaGrande.
Manhunt 2 era programat pentru lansare pe 10 iulie în SUA atât pentru Nintendo Wii, cât si pentru PlayStation 2.
Asteptarea iPhone-ului a luat sfarsit, dupa ce Apple a lansat vineri cel mai mediatizat telefon din istorie. Asa cum am mai spus, iPhone este disponibil momentan doar in Statele Unite in reteaua AT&T (Cingular) sub doua variante:
Crysis, acesta este numele jocului care va ridica nivelul grafic si al interactiunii la noi limite. Este asteptat de mai bine de un an, producatorii momindu-ne din cand in cand cu poze si mai rar cu ceva secvente cinematice.
Nici un anunt despre pret însa, dar este asteptat sa fie la acelasi nivel ca si Touch Cruise la lansare.
Nu lipsesc nici promotiile de lansare, primele 200 de memoriale fiind gratuite, si nici indemnurile de tip 'usor si folositor':
Cu noul sistem de operare al Google, computerele vor porni la fel de repede ca televizoarele, a anuntat compania, joi, la prezentarea sistemului de operarea Chrome, a carui lansare a fost anuntata in urma cu cateva luni.
Astfel, Facebook incearca sa vina in intampinarea tuturor printr-o aplicatie ce in primele cateva luni de la lansare va fi oferita gratuit de catre operatorii de telefonie mobila, fara a se folosi nici un pachet de date dedicat.
Prima versiune s-a vandut in 300.000 de exemplare in prima zi de la lansare, 500.000 in prima saptamana si a atins pragul de un milion de unitati in 28 de zile.
WEBKINO.RO, prima platforma online pe care spectatorii vor putea viziona filme romanesti concomitent cu premiera lor in cinematografe, se pregateste de lansare.
Una dintre noile functii pe care le va avea noua versiune a browserului va fi posibilitatea adaugarii site-urilor favorite direct in taskbar si deschiderea acestora fara o lansare in prealabil a browserului.
Vedeti aici imagini de la lansare Lansarea oficiala a tabletei produse de Apple, iPad 2, in Romania, de vineri de la ora 18:00, prin lantul de magazine iStyle a fost una discreta, parand sa fi fost afectata chiar de "piata gri" pe care spera sa o elimine.
Google+ s-a lansat la inceputul lunii iulie. Platforma a atras 20 de milioane de vizitatori pe site in numai trei saptamani de la lansare.
De aceea nici nu se anunta vreo data de lansare pentru produs. Ochelarii prezentati nu au rame, ci doar un ecran minuscul in fata ochiului drept, conform BBC.
La doar doua zile de la lansare, modelul iPhone 5 ajusese deja in Franta, Germania si Anglia. Dornici sa puna mana pe el cat mai grabnic, fanii dau si 1500 de euro pe un iPhone 5, fata de 700 cat va costa in magazine.
google-analytics.com