Cautare

480 de rezultate pentru "lansare" (2.52 secunde)
Una peste alta, cei despre care pedelistii cred ca vor pune la cale un puci ar fi rampa de lansare, imediat dupa incheierea alegerilor, a unei largi ofensive anti-Antonescu.
Prezent ieri la o lansare de carte, Ion Iliescu a redeschis o rana abia cicatrizata, afirmind ca statistica romaneasca nu este pusa la punct, deoarece "cifra de 18,5 milioane de votanti la nivelul anului 2012 este o aberatie".
Or, ruperea parlamentarilor PDL era programata pentru miercuri, 22 mai, iar marea lansare a noului Partid Popular rebrenduit peste cateva zile, pe 25 mai.
Politica ultimilor ani - de lansare "ad nauseam" de declaratii incendiare - are ca scop rezolvarea unor probleme spinoase cu care se confrunta cei mai mari contribuabili la bugetul Uniunii Europene.
Al doilea partid care da semne certe ca isi transforma campania pentru europarlamentare intr-una de lansare a candidatului la prezidentiale este PMP.
Totodata, anunt si candidatura mea la presedintia Romaniei", a afirmat Tariceanu, joi, la evenimentul de lansare a acestui partid, care a avut loc la sediul Institutului de Studii Liberale si la care au participat mai multi parlamentari care au facut parte din PNL, printre care Daniel Chitoiu, Daniel Barbu, Mihai Stanisoara, Gratiela Gavrilescu, Andrei Gerea, Sorin Iliesiu.
Sprijin din partea sotiei mele, Carmen, care si azi a tinut sa vina, special pentru lansare. Imaginati-va o persoana care sta acasa sau la scoala si nu poate face nimic, dar trebuie sa suporte toata campania.
Aflat in turneu de lansare a candidatilor partidului domniei sale la alegerile locale, domnul Basescu a poposit si la Vaslui, binecuvantandu-si cu verbul si verva-i stiute sustinatorii.
De cand televiziunile independente s-au inecat in propria paranoie, iar organizatiile societatii in uniforme civile s-au deconspirat ca agenti ai unor interese straine, pierzandu-si cu toate capacitatea de fi rampe de lansare pentru asemenea actori politici, s-a trecut (sau poate revenit) la metoda mosirii liderilor in strada;
Considerata la lansare cea mai sigura bancnota din Romania, bancnota de un milion de lei a inceput sa fie deja falsificata.
De exemplu, marca de bere Bürger s-a impus pe piata la numai un an de la lansare. Potrivit datelor furnizate de agentia de monitorizare a pietei, ACNielsen, berea Bürger s-a situat in august pe primul loc pe piata romaneasca de retail, cu o cota de piata de 15 procente.
Cu toate ca firmele care vor opera sistemul estimau sa instaleze 500.000 de astfel de dispozitive pana la sfarsitul anului, numar ce ar acoperi traficul obisnuit de pe autostrazile germane, pana la lansare va fi posibila punerea in functiune a doar 300.000 de unitati.
Vanzarile pe pietele externe au fost stimulate si de recenta lansare a modelului Dacia Logan pe pietele occidentale. Pana in prezent, au fost consemnate 7.800 de comenzi ferme in Franta, 800 in Germania si 600 in Spania.
Proiectul "Henri Coanda", amplu dezbatut in presa inca de la lansare, este amplasat in proportii aproximativ egale pe teritoriul localitatii Voluntari si in sectorul 1 din Bucuresti.
anunturile de pret de lansare a unui nou produs pe piata; anunturile publicitare orale efectuate exclusiv in interiorul magazinului pentru reduceri de preturi la un anumit raion, pentru o foarte scurta perioada a unei zile de vanzare;
Unul dintre acesti furnizori alternativi, EUfonika, a anuntat recent atingerea cifrei de 10.000 de clienti, la doar doua luni de la lansare.
Banca Comerciala Romana (BCR) a inmanat studentilor din Romania, in mai putin de 3 luni de la lansare, peste 10.000 de carduri de debit co-branded BCR - EURO < 26.
Astfel, in cazul complexului Phoenix s-au contractat 60% din locuinte, in timp ce din complexul West Park au fost cumparate 20% dintre apartamente la numai doua saptamani de la lansare, se mai arata in studiul agentiei imobiliare.
Este a patra lansare facuta pentru Becker &.Becker. S-a pierdut putin timp si vrem sa recuperam lunile pierdute", a declarat ieri Bernd Becker, reprezentantul firmei germane Becker&.Becker, firma care va beneficia de serviciile navei "Jork Ruler".
Vadim a marturisit ca a ales Constanta pentru o lansare a cartilor sale, deoarece aceasta regiune este extraordinar de importanta atat pentru tara, cat si pentru crestinismul mondial, in Dobrogea originand prima biserica din Europa.
google-analytics.com