Cautare

148 de rezultate pentru "jupiter" (2.65 secunde)
c, 8 echipe ale MS au verificat 248 unitati din statiunile Navodari, Mamaia, Eforie Sud, Eforie Nord, Techirghiol, Neptun, Costinesti, Jupiter-Venus-Saturn.
Dovada ca inspectorii ANSVSA "calaresc" societatile de pe litoral, de parca ar fi "morti" de foame activitatea comandamentului aferenta unei singure zile, postata pe site-ul institutiei, potrivit careia, in doar cateva ore, inspectorii au controlat 47 de unitati de alimentatie publica, din statiunile Vama Veche, Jupiter, Neptun Costinesti, Eforie Nord, Eforie Sud si Constanta, aplicand un numar de 31 de amenzi, in valoare de 217.
Ma asteptam, deci, ca presedintele sa apara astazi ca Jupiter Fulminatus (din valuri, dupa ce a gadilat monstrul marin al lui Sebastian Lazaroiu), abatand fulgere si traznete.
Industria alimentara, transportul naval (prin Portul Comercial), statiunile turistice Saturn,Venus, Jupiter, Neptun-Olimp completeaza imaginea unui oras cu o economie dezvoltata, ceea ce explica rata scazuta a somajului care se inregistreaza la nivelul municipiului Mangalia (3% in timpul verii, 6,8% in extrasezon).
Hotelurile de doua stele sunt in marea lor majoritate inchise, astfel incat, in statiunile litoralului sudic - Saturn, Venus, Jupiter si Neptun-Olimp nu sunt organizate petreceri de Revelion.
Vama Veche si Costinesti au fost preferatele tinerilor, dar turistii au facut cozi si la intrarea in Neptun, Olimp sau Jupiter.
Conform statisticii ANAT, statiunea Mamaia ramane in top, cu 40 % din vanzari, urmata de Saturn, Eforie Nord, Jupiter, Neptun, Venus, Olimp, Costinesti.
Potrivit operatorilor din turism, cea mai cautata statiune este Mamaia, urmata de Eforie Nord, Saturn, Neptun, Jupiter si Venus. Ei sunt optimisti pentru urmatoarele zile si spun ca sezonul de varf s-a mutat, in acest an, intre 1 si 20 august.
La Olimp, portiunea de plaja va "porni de la 2,7 miliarde de lei, la Neptun, cele doua portiuni de plaja de la 1,3 miliarde de lei si respectiv 1,04 miliarde de lei, la Jupiter - 2 miliarde de lei, la Cap Aurora - 430 milioane de lei, la Venus 510 si 630 milioane de lei, iar la Mangalia - 480 milioane de lei.
La Olimp, portiunea de plaja va "porni de la 2,7 miliarde de lei, la Neptun, cele doua portiuni de plaja de la 1,3 miliarde de lei si respectiv 1,04 miliarde de lei, la Jupiter - 2 miliarde de lei, la Cap Aurora - 430 milioane de lei, la Venus 510 si 630 milioane de lei, iar la Mangalia - 480 milioane de lei.
pe 03.04.2006, ora 10.00, pentru sectoarele de plaja Navodari I - IV, Mamaia I-VIII, pe 04.04.2006, ora 10.00, pentru sectoarele de plaja Constanta I si II , Agigea, Eforie Nord I si II, Cordon Eforie Nord-Sud, Eforie Sud, Tuzla, Costinesti I si II, in data de 05.04.2006, ora 10.00, pentru sectoarele de plaja Olimp I si II, Neptun I si II, Jupiter, Cap Aurora, Venus I si II, Cordon Venus - Saturn, Mangalia, 2 Mai.
Astazi, licitatia publica se va face pentru sectoarele de plaja Constanta I si II , Agigea, Eforie Nord I si II, Cordon Eforie Nord-Sud, Eforie Sud,Tuzla, Costinesti I si II, iar maine pentru Olimp I si II, Neptun I si II, Jupiter, Cap Auro-ra, Venus I si II, Cordon Venus - Saturn, Mangalia, 2 Mai.
In cadrul programului sunt ofertate aproximativ 3.000 de locuri de cazare in statiunile de pe litoral, Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Neptun, Jupiter, Saturn si Mangalia.
Printre zonele licitate se numara si Costinesti 1 si 2, Constanta 1, Eforie Nord 2, Eforie Sud, Olimp 1, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Mangalia", ne-a spus el.
De asemenea, sunt foarte multi investitori pe Litoral care s-au gandit sa asigure servicii de baby-sitting. "In Jupiter s-a deschis parcul copiilor 'Baby-Land', unde parintii isi pot lasa micutii in grija supraveghetorilor.
In acest timp, pe plaje precum cea de la Jupiter sau cea dintre Saturn si Venus (una dintre cele mai intinse portiuni cu nisip din sudul litoralului), algele ajunsesera sa se stranga in cantitati enorme.
De exemplu, la Campingul "Elodie" din Jupiter, fiecare turist achita 10 lei pentru campare si 4 lei pentru autoturism (paza este asigurata 24 de ore din 24) in cost fiind incluse si de mai multe facilitati - energie electrica, grupuri sanitare cu cabine de dus individuale, club cu televizor si cablu, un loc special pentru joaca celor mici, spatii pentru servit masa, serviciu de receptie permanent, in care sunt informati, primesc sau expediaza corespondenta si isi pot pune la adapost obiectele de valoare.
In Jupiter, o noapte la un hotel de doua sau trei stele va avea un tarif cuprins intre 30 si 80 de lei.
Cele mai multe caiete de sarcini cumparate au vizat zonele Jupiter, Neptun si Venus. In 2006, au fost depuse 83 de oferte, pentru toate cele 33 de sectoare de plaja scoase la licitatie pe tot Litoralul.
Cele mai "solicitate" din punct de vedere al autorizatiilor de constructii sunt statiunile Saturn, Olimp si Neptun, in timp ce, la polul opus, se afla Venus si Jupiter", ne-a declarat seful de la Urbanism.
google-analytics.com