Cautare

148 de rezultate pentru "jupiter" (6.86 secunde)
Sunteti inconjurati de o protectie divina, deoarece norocosul Jupiter este in semnul dumneavoastra. ... Marte va starneste ambitia si Jupiter va determina sa explorati mai mult.
SCORPION Jupiter paraseste zodia scorpion, dar pana atunci planeta va mai da o mana de ajutor. ... SAGETATOR Vine peste voi planeta Jupiter si incep schimbarile pe latura profesionala.
Soarele este in aceste zile in diagrama dumneavoastra si il insoteste si conducatorul zodiei, norocosul Jupiter. ... Saptamana aceasta Soarele, Jupiter si Mercur retrograd sunt in partea de sus a graficului acestei zodii.
Sume insemnate de bani vor fi investite in 2006 in turismul local - balnear si de agrement (circa 1.296.000 RON), pentru fantani arteziene in Mangalia - in dreptul Centrului Roman de Afaceri "President" (12.150 RON) si in statiunea Jupiter (4.500 RON), dar si pentru cosurile de gunoi stradal din statiuni (16.200 RON).
(1) cautarea unor civilizatii avansate, inteligente, (2) cautarea unor organisme foarte simple, pe corpuri ceresti cum ar fi Marte sau satelitul Europa al planetei Jupiter si (3) gasirea de semne de viata microbiana pe exoplanetele din apropiere, folosind instrumente care urmeaza sa fie puse in functie in viitor, cum ar fi telescopul spatial "James Webb" al NASA, in valoare de 8,8 miliarde dolari, programat sa fie lansat in 2018.
Doar ca Jupiter te face sa uiti masura. Asa ca, ia-o mai incet, caci cine se joaca cu focul se arde.
Doar planeta Jupiter va impiedica pana in luna aprilie sa fiti prea generosi, insa va aduce o viata placuta acasa, alaturi de partener.
rugina Unii dintre patronii de unitati hoteliere, cei ale caror plaje nu le-au fost smulse prin licitatiile recente, s-au decis sa investeasca singuri pentru confortul turistilor cazati, astfel ca, pe cheltuiala proprie, au adus tone de nisip, pe care l-au nivelat si curatat - dupa cum se vede pe plaja din Jupiter.
- Jack Lousma a fost primul care a zarit o stea rosie mult mai stralucitoare decat Jupiter sau decat oricare dintre celelalte planete.
Pe 2 mai 2016, revista Nature anunta ca acest telescop a gasit, la doar 40 de ani lumina departare, un sistem planetar, numit acum Trappist-1, avand trei planete, de marimea Pamantului, care orbiteaza in jurul unui soare palid, din categoria pitica rosie ultrarece”, avand o zecime din dimensiunea soarelui si 0,05% din stalucirea ei, fiind doar un pic mai mare decat Jupiter.
In interiorul sistemului nostru solar se cunosc mai multe corpuri ceresti care indeplinesc conditiile minime necesare pentru aparitia vietii: - Enceladus - satelit al planetei Saturn - Marte - Europa - satelit al planetei Jupiter.
Cu doua secole mai inainte, Galileo Galilei a invitat zadarnic cardinalii, care se pregateau sa-l condamne, sa priveasca prin luneta, sa se convinga ca Jupiter are sateliti.
Pe langa experimentul din 1973, care l-a trimis pe Swann in preajma planetei Jupiter, in jurul caruia a vazut un inel, fapt descoperit de astronomi abia in 1979, unii participanti la experiment s-au intrebat daca metoda clarviziunii n-ar putea oferi niste raspunsuri privind enigmaticul fenomen OZN si ipotetica prezenta extraterestra (ET) pe Pamant.
Obiectul tinta ales a fost planeta Jupiter. Se lucra cu doi clarvazatori in paralel. Unul era Ingo Swann, in California, celalalt Harold Sherman in Arkansas.
Cu toate acestea, el insusi a efectuat, in 1973, o calatorie pana langa planeta Jupiter, pe care a descris-o ca avand un inel in jur, un rezultat care a nedumerit atunci.
Dis de dimineata va pleca in Eforie Nord la Hotel Europa, in Costinesti la vilele Vox Amiral, in Neptun la apartamentele de vacanta si la hotelul Decebal, respectiv in Jupiter, Venus si Saturn la hotelurile Tismana, Delta, Dana, Plaja Esplanada, Hotel Balada si la hotel Hora.
Primarul a adaugat ca dovada a faptului ca turismul, cel putin in Mangalia, Jupiter si Neptun, a inceput sa se revigoreze, este si multimea de oameni aflati pe plajele din zonele mentionate.
Primarul municipiului Mangalia, Claudiu Tusac a precizat ca este un sustinator al tuturor investitiilor in turismul din sudul litoralului, fiind hotarat sa faca din statiunile Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter, Neptun si Olimp niste destinatii cautate atat de turistii romani, cat si de cei straini.
Potrivit situatiei prezentata de conducerea DADL, hotelierii vor putea administra suprafete mici de plaja pe sectoarele libere din Navodari, Mamaia, Constanta, Eforie Sud, Olimp, Neptun, Jupiter, Venus si Vama Veche.
Inspectorii de la Inspectoratul Teritorial de Munca din Constanta au verificat, sambata, trei hotelui si cinci terase din statiunile Mamaia, Eforie, Neptun si Jupiter, unde au "impartit" cu generozitate un sir de masuri pentru deficientele constatate.
google-analytics.com